-
Odp: [Warsztaty Domowe]świąteczno-karmawałowy koncert życzeń, czyli misz-masz dla każ
Czy ja tez moge sie wpisac na liste?? zalape sie jeszcze? z tym ze obecnosc bedzie uzalezniona od tego w jaki week to bedzie...:) bo musze zorganizowac opieke dla maluchow:D
Juti jesli sie zalape na liste to ja bede jechac z tych okolic:D
-
Odp: [Warsztaty Domowe]świąteczno-karmawałowy koncert życzeń, czyli misz-masz dla każ
pewnie że sie łapiesz... ja na razie nie ogę edytowac tego postu, ale niestey "wylatuje" donna69 bo niestety nie beie jej wtedy w kraju:( co do terminu no też cięzko mi cokolwiek napisac bo ja nie wiem co z obroną i aga tez nie wi jeszcze do konca o z je zdjazdami...
-
-
Kurcze czy to musi byś tak daleko?????? dlaczego ja nie mieszkam na sląsku :/:
-
to ja cierpliwie czekam na jakis terminek hihi...i juz sie doczekac nie moge....:D
-
Woszczurku to mnie też dopisz :D tylko na takiej rezerwowej liście bo nie wiem jak z pracką będzie:)
-
-
Cytat:
Napisał
woszczur
przecież cie wpisałam ty gapciu mała... lista jest w części ukrtej:)
no to Gapcia jestem hehe..:P dopiero teraz zauważyłam ukryta liste :wstydek:
dziekuje:)
-
O ja się bardzo chętnie piszę na takie "otwarte" warsztaty. Super będzie jeśli ustalicie konkretniejszy program i osobiście uważam, że powinnyście pobrać opłatę (nie ma nic za darmo na świecie;) !! )
P.S jak tylko ustalicie termin to piszta : )
-
muszę wam się przyznać dziewczęta i chłopcy, że nauczyłam się wreszcie u Anny robić Edwarda... więc jeśli pokaz Agi bedzie dla was mało to ja też mogę pokazać... :)
---------- Dodano o godzinie 09:38 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:35 ----------
oprócz edge'a mogę wam jeszcze pokazać mój pantent na pipe, i szpico-edzia... nie wiem czy tak się robi bo nikt mi tego nie pokazqal,ale wpadłam na to sama:D
-
super.... ja chetnie popatrze:]
-
pantent na pipe i szpico-edzia\u brzmi zachęcająco:)
-
Ja tak chętnie bym pojechała ;( ale kurde Woszczur czemu Ty tak daleko mieszkasz!! ;(
-
Halooo!!! Kobiety!!! Co z tym terminem? Bo ja się już doczekać nie mogę :skacze:
-
dobra... póki co o nie jest jeszce ostateczna decyzja ale termin to najprawdopodobniej 28 lub 29 listopad a koszt max 30zł bo chciałam jeszce żebyście popracowały na moim basicu, do tego z tej kwoty chce kupić pilniki waciki, ręczniki papierowe, obiadek, napije, przekąski typu paluszki, ciasteczka:) ...
tylko to jeszce n ie jest pewne... jak bede wiedziała na 100% to zmiany będą w pierwszym poście:)
-
Woszczurku ja również była bym chętna jeśli warsztaty były by 28-29, mnie ten termin pasuje i bardzo chciała bym się z wami spotkać:)
-
dzieczyny!!
możemy finishować... wreszcie zakończyłam myślenie nad warsztatami: podaję resztę szczegółów które był do tej pory wielka niewiadomą:
program warsztatów:
-bałwanki śnieżynki, czyli paznokcie śniegiem muśnięte
-różne kształty w odsłonach karnawału
-karnawałowe cieniowania, czyli dobieramy zdobienia do balowych sukni
-nie taki diabeł straszny - frezarka dobra rzecz
lista osób:
mamy pełną listę 10 osób. zdecydowałam się wreszcie na termin
termin : 28 listopad (sobota) zaczniemy o godz 9.00, myślę że nie bedzie to dla was aż tak wczesna pora;P
obliczyłam koszty: 20zł na osobę.
wpłata pieniązków będzie dowolna-jeśli ktoś chce to może wpłacić mi na konto, o które pytajcie na PW, jeśli nie to możecie podac te 20zł na miejscu u mnie,
sprawa obowiązkowa: bardzo proszę, aby każda z was która figuruje na liscie o przesłanie mi na PW swojego imienia i nazwiska bo chciałabym zrobić dla was plakietki żeby nam się lepiej porozumiewało
zabieracie ze sobą to co napisałam wczeniej, oprócz tego dobre humorki, chęci do pracy, i kto ma aparaty, żeby uwiecznić naszą ciężką pracę:)
tak jak obiecałam, będą małe niespodzianki
-
to miłej zabawy dziewczynki pochwalcie sie poźniej co tam wydziergałyście
-
no ten termin mi superowsko pasuje bo to jedyny termin kiedy szkoly nie mam:skacze:
kase przelewamy czy mozna ze soba przywiezc????:D
-
Cytat:
Napisał
woszczur
wpłata pieniązków będzie dowolna-jeśli ktoś chce to może wpłacić mi na konto, o które pytajcie na PW, jeśli nie to możecie podac te 20zł na miejscu u mnie,
jw
-
To ja mam pytanie do osob wybierajacych sie na warsztaty...czym....skąd...jak bedziecie jechac do Woszczurka??? bo jakby kilka osob jechalo z tych samych okolic to moznaby razem jechac zawsze to razniej :P
-
do mnie można dojechać pociągiem ale tylko OSOBOWYM bo przyspieszone sie nie zatrzymaja bo to wiocha:)
-
no to mapka juz jest :D.... teraz tylko piszcie czym jedziecie..ja jade pociagiem wiec jak ktos chetny na wspolna podroz to pisac...:P
-
NnisiaaJa też pociągiem :P chyba że wyciągne mojego śpiocha z wyrka o 8 rano...
-
Ja też dziewczynki pociągiem, ja mieszkam w Tychach muszę zobaczyć czy jedzie ode mnie jakiś pociąg bo jak nie to pewnie z Katowic coś jedzie.
A wy z jakich okolic jedziecie?
---------- Dodano o godzinie 17:14 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:09 ----------
Cytat:
Napisał
juti2424
ja na 100% tylko dajcie znać czy któraś z okolic Bytomia Katowic bo sama chyba nie trafie :(
to ja z tych okolic jadę;)
-
ja jade z Sosnowca....pociag jedzie z Katowic wiec jak cos mozemy sie zgadac..bo widze ze wiekszosc by z Katowic jechala...:) wiec ja bym dosiadla do Was:)
-
-
No ja z Mysłowic ale z mojej wsi pewnie nie jedzie więc zostają Katowice lub Sosnowiec :)
-
dobra to ponawiam pytanko bo cos sie cichutko zrobilo.... jak w koncu z dojazdem? kto jedzie pociagiem i sie umawia na wspolna podroz???:) bo nie wiem jak planowac sobie wsio :D:D
-
Jeszcze jest troszke czasu :) Cały miesiąc w sumie. Jeszcze się jakoś dogadamy. Ja prawdopodobnie jade autkiem bo więcej rzeczy można wziąć. Mam 2 miejsca wolne więc jak ktoś chętny to pisać :)
-
Paulistka ja wiem ze jest troche czasu ale potem to zleci a kazdy zajmie sie swoimi sprawami i tak to bedzie..:D...a ja musze wiedziec np jak mam zalatwiac opieke dla bejbika:D...
Jesli jest mozliwosc zabrania sie z Toba to ja chetna:]
-
Nie ma sprawy. Ja na 10000% jade...haha tylko że ja w piątek ide na impreze z dziewczynami z ukochanego aqua aerobicu (a'la lata 70siąte hahah) i nie wiem jak będę się trzymać:skacze: Zamawiam duuuuuużo wody :D
-
-
-
dzień dobry bitt...
weszłam tu tak na szybko żeby powiedziec am ze chyba częściej muszę cos w domu oganizować bo mój mąz po 6latach małżeństwa zdecydował sie na wykafelkowanie podłogi z kuchni...
mam jeszcze do remontu łazienke i cały jeden pokój... he he
-
O, jak miło, ciekawe czy i mój by dostał werwy na wieść o damskim najeździe :D Szkoda, że tym razem się nie załapałam, róbcie duuużo zdjęć dziewczyny, coście tam namodziły :)
-
Paulistka czy ja się załapie na to drugie wolne miejsce ????:)
---------- Dodano o godzinie 11:52 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:45 ----------
Woszczurku mam jedno pytanko czy mamy przyjechać z czystymi paznokciami tzn bez żadnej stylizacji? czy też możemy coś mieć bo z tego co wyczytałam to frezarką też będziemy się bawić? ale z drugiej strony jak każda przyjedzie ze zrobionymi pazurami to troche nam zejdzie na piłowaniu :)
-
Cytat:
Napisał
juti2424
Woszczurku mam jedno pytanko czy mamy przyjechać z czystymi paznokciami tzn bez żadnej stylizacji? czy też możemy coś mieć bo z tego co wyczytałam to frezarką też będziemy się bawić? ale z drugiej strony jak każda przyjedzie ze zrobionymi pazurami to troche nam zejdzie na piłowaniu :)
myslę że jedna wolna rączka wystarczy, a druga może być zrobiona żebyście mogły sobie frezarką ściągnąć (tzn jedna drugiej). no chyba że bedzie wam szkoda zdjąć ładnych pazurków, ale to i tak sobie poradzimy:)
-
-
Cytat:
Napisał
juti2424
Paulistka czy ja się załapie na to drugie wolne miejsce ????:)[COLOR="Silver"]
Jaaaaaasne :lol:
Woszczurku takie przygotowanie dla nas :przytul: hehe :lol: