AAAAAAAAAAAAA!!!!!... ja taki chce- oddam chiny za niegoo... AAAAAAA!!!!!!
chyba tylko w Rosji takie maja :wow:
Printable View
AAAAAAAAAAAAA!!!!!... ja taki chce- oddam chiny za niegoo... AAAAAAA!!!!!!
chyba tylko w Rosji takie maja :wow:
hihi właśnie sobie pomyślałam że to może z jakiegoś syberyjskiego zwierzaka..:) a myślałam że z czerwonej kuny a taki ciut ciemniejszy bo mokry. myślicie że nie?
AAAAAAAAA!!!!...nie dalam za wygran i chyba mam....
podejrzewam ze ten pedzel jest z wlosia wiewiorki :skacze:
o matko, a znalazłaś już takie do kupienia?
si :wow:
---------- Dodano o godzinie 22:21 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:21 ----------
moje kochane panie... takowe pedzelki mozzna zakupic u Kozlowskiego aleeee... szukajcie ich w sekcji "pędzle artystyczne" strona 4(chyba) :)
ja bym powiedziala ze to calkiem klasyczny oval nie jest:P
ja mam ovala 8 klasyczna i czubeczek jest w szpic:D bo klasyczny jest tez do robienia kwiatkow dlatego czubeczki maja , a ten przy ugniataniu jest polokragly:huh:
bardzo jestem ciekawa jaki to pedzelek:)
wiewiora jest za sztywna do akrylu;) to jest kuna raczej;)
a no widzisz to ja mam aktualnie taniochę z allegro i jest taka owalna owalna. ale kupowałam ją daaawno. a jak brałam od margraba to jest taka jak mówisz i szczerze mówiąc to myślałam że się walnął przy pakowaniu..:):)
zamowilam sobie - czekam na przesylke na dniach powinny byc - dam znac co i jak
no ja sama jestem ciekawa bo dostac naprawde dobry pedzel nie jes latwo,
felkaewalka daj znak jak zaczniesz pracowac na twoim stanowisku, nie wiem czy latwe bedzie robienie paznokci podczas fryzjerstwa, 2w1 "cudo" powodzenia !!!
Stella słonce ty moje .... znalazlam nowa oferte pracy i nie bede musiala pracowac jako paznokciowy "pachoł". Jak wyzej napisalam znalazlam salon gdzie bede miala swoje stanowisko z fajnym stoliczkiem i to klientki beda przychodzily do mnie a nie ja do nich :cisza:
Czytu, czytu jeszcze raz od poczatki :*
---------- Dodano o godzinie 20:17 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 23:08 ----------
na innym forum zadalam takie samo pytanie odnosnie pedzla i stwierdzono tam ze ten pedzelek nie wyglada za ciekawie a wogole to co to za metoda z tym zaciskaniem tunelu... blahahahahhaahaaaa...
poprostu proste :lol:
oj bo nasze forum jest najlepsze wiadomo to nie od dziś:)
moje kofane ;)
tak szukałam, tak szperalam ze znalazlam... u samego zrodla wygrzebalam ze pedzelek jest kolynski nr 8.
tylko na filmie wyglda na ciemny - na prawde jest to czerwona kuna...
przyszly rowniez moje wiewiory... tyle ze pedzelek z nr 12 w rzeczywistosci wyglda jak 6 :wow:
musze je zwrocic nawet nie probowalam
ale.....kolejny news zakupilam pedzle z wlosia wielblada - czekam az przyjda z Polski - zdam relacje :skacze:
Gratuluję znalezienia dobrej oferty. Pierwsza, gdzie musiałaś być mobilna na dłuższą mete mogłaby być uciążliwa. A tak własny kącik :) Życzę powodzenia.
ach, czyli jednak dobrze myślałam z tym pędzlem:):)
czekam na fotkę wielbłąda, gdzie ty wynajdujesz takie cudaki?:) czemu zwracasz wiewiórę? za mała?
to jest dokladanie pedzelek ValeriD brush number 8 ;) pod filmikiem sama wykonawczyni to napisala:D
NOO jestem spowrotem... chora na maxa a razem ze mna cala rodzinka... te wirusy...
wiewiory nie zwrocilam zostawilam sobie moze sie przyda - tyle ze sa bardzo male nr 12 wyglada jak 6 sobol.
pozatym sa tak miekki ze do akrylu sie raczej nie nadaja - ale do malowania akrylowka owszem nawet bardzo ;)
z wielbladow zrezygnowalam - dosyc wydawnia kasy na experymenty tym bardziej ze jej nie mam ;p
co do pędzelka z filmiku to moze ktoras z was orientuje sie jak go mozna zamowic?? przeszkukalam juz chyba wszystko i ne umiem znalesc sklepu z takimi pedzlami
AAAA jeszcze jedno pytanie... chce kupic pedzelek nr 8 - w eurofashion jest takowy
Pędzelek EzFlow Grand Artist Oval Brush #508 za jedyne 252 zł
a w dobrej radzie
Pędzel profesjonalny EzFlow Grand Oval 508 do akrylu KOLINSKY #8 za 43
i pytam co tu nie halo???
czy jeden jest bardziej orginalny od drugiego??
co mi jedynie wpadlo w oko - to to ze ten z ef jest okragly a u dr placzony.
pomozcie jaki pedzelek polecacie
K***a ale 252 zł to dla mnie extrawagancja, na którą jeszcze nie mogę sobie pozwolić, he, he.
Ja kupiłam sobie na próbę kilka tańszych pędzelków, z niektórymi z nich już się pożegnałam, ale mam jeden, napisane na nim kolibri, nr 8 i jest bardzo bardzo fajny, a kupiłam go w allepaznokciach, wygrzebałam wśród innych i kosztował chyba coś koło 23 zł, a na pewno mniej niż 30.
Pędzle do paznokci, pędzle do żelu, pędzle do akrylu
a co wy na ten 1 ??
ja sobie ostatnio zamówiłam to: (raczej do kwiatków i zdobień), szukam nowego dobrego owala 8, może też się na ebay skończy, ale chwiloo stopuję z zakupami
eBay.ie: 6 Different Size Professional Acrylic Nail Art Brush (item 270371042476 end time 04-Nov-09 02:04:50 GMT)
Ha ha Asiu ja tez to sobie kupilam na samym poczatku (pisze "samym" bo tak wogole to poczatek ;p) i juz wyladowaly w smieciach hehe
gów....o straszne ...
trudno:( ale mam nadzieje ze do kwiatkow beda ok, zobaczymy jak przyjda. a co z nimi nie tak?
Kofanie, sa sztuczne i strasznie sie rozczapizaja
dla mnie do dup...wogule nie moglam nimi zrobic paznokci - moze to tez kwestia tego ze nie umialam ;p ale nie pomogly i wcale :)
mam nadzieje ze ty bedziesz zdowolon a :*
wyglądaja kunowo...:( przyszły już i jutro je zobaczę to dam znać
Korcia - ja go znalazlam w angielskiej hurtowni kosztuje okolo 70 funtow
ooo!!!!!! w polsce tez znalazlam Musicpro :: Składany stolik do manicure z pochłaniaczem i torbą- MP8607B- dostawa w listopadzie!
dzięki za wiadomość pozdrawiam