2 .Przedmiotem konkursu jest wykonanie stylizacji na paznokciach przynajmniej jednej dłoni.
Printable View
2 .Przedmiotem konkursu jest wykonanie stylizacji na paznokciach przynajmniej jednej dłoni.
jak wczoraj weszłam na forum to z wrażenia mnie zatkało :D a jak tylko zobaczyłam temat to mnie olśniło i już wiem jak będzie wyglądać moja stylizacja :skacze:
mnie też wczoraj olśniło :D super konkursik.. a moje paznokcie będą biedne :D hehe
kurde, mam nadzieje ze cos tam zrobie:( teraz mam taki okres ze do prawka sie ucze i mam do późna praktyki. masakra. ale sie nie poddam!:)
ale fajnie .... wlaze tu z bolem glowy i moim wpol zamknietym oczkom ukazuje sie konkurs ;) liiii i do tego jakie nagrodziszony :D suuuper !!!!
a wogole to umieram ....
Kurcze wchodze teraz na grono i na głownej patrze na niebieskim polu 3 informacjie.. i szok... myslałam ze jakas informacja po prostu a tu ze konkurs.. hehe ;P miłe zaskoczenie ;]
Nie spoedziwałam się tak szybko konkursu :) Super! No i temat na grubo :))
kurcze ale cudne, forum, nie można się z nim nudzić, co róż to nowe świetne konkursiki i cudne nagrody... ach... tylko teraz trzeba najeść się sałaty żeby szare komórki z jesiennego odrętwienia się obudziły i do dzieła... powodzenia wszystkim
Następny piękny konkurs :skacze:
Na kim mam tylko zrobić pazurki ;(
super temat i super nagrody może się skusze :)
Super konkursik.
trzeba sie zebrac i cos wymyslic,:huh:
No to Paulistka wizje ma :D Jutro będę tworzyć jak się mamuśka zgodzi :)
no ja tez sie biore jutro do roboty :D o i ile mi zapal nie przejdzie ;P
a ja nie mam w ogóle pomysłu ;( tak samo jak na drugi konkurs, u mnie w głowie jedna wielka PUSTKA...
a ja mam :skacze: zobaczymy jak to wyjdzie w czasie robienia bo przy ostatnim konkursie niby pomysl byl a jak przyszlo co do czego to duuu*a blada....
wow kolejny konkurs, brawa dla Forum :ok:
I jeszcze jeden konkursik do kompletu super moze skorzystam:)
Świetny konkursik! praktycznie Total Freestyle! :D
Witam dziewuszki i nie tylko !!!
Dawno się nie odzywałam bo internetu nie miałam ale widzę że znowu fajne konkursiki :yess:
Trzeba się zabrać do roboty :D:D:D
pozdrawiam wszystkich :*
ooooo super nowy konkursik!
Ale szal na forum:)konkurs za konkursem,superowo tylko czasu brak:(no ale moze cos sie wymysli:)
wow...nie bylo mnie kilka dni....a tutaj takie wiadomosci...kurcze dobrze ze mozna po 1 rece robic na konbkurs bo inaczej to by tych rak braklo ......bo jeden konkurs goni nastepny:D:d ...ale super:D
bardzo fajny temacik ;):D
może tym razem też coś wymyślę :P fajnie że na naturlkach można, bo mam dość długie, no chyba że ukachanego przekupię i pożyczy mi swoja dłoń na parę godzin hihi
konkurs pomysłowy:) fajnie ze znowu jest nowy:D
dziewczyny robicie na jednej czy na dwoch raczkach ( wiem jaki jest regulamin;)) pytam tylko bo chce wiedziec ile mniej bedzie prac na jednej lapce :P
jeżeli nie znajdę modelki, co jest wielce prawdopodobne, to na 1, swojej
ja robie na dwoch bo mam modela
kurczaki ze ja dopiero znalazłam takie fajne forum trzeba teraz przekopać forum po udzielać się iiii działać z pędzelkiem:D
Ja jeszcze nie wiem ale chyba na jednej bede robic no chyba ze corka wytrzyma meczarnie to wtedy na dwoch:)Ale watpie czy usiedzina siedzeniu tak dlugo:)
u mnie wlasnie modela brak wiec na sobie bede robic :skacze: ale przynajmniej nikt mi narzekac nie bedzie... :D
ja tez na sobie :D jedna taka raczka druga siaka hehehe :D
ja będę na 1 łapce działać. Taki mam plan, choć... różnie bywa i może mi się jeszcze zmienić wizja:)
adminki widze szaleją z konkursami:)
może się skusze:D
dziewczynki jestem tu nowa :/: to znaczy że nie mogę jeszcze wziąśc udziału w konkursie?:(
Masz aktywność 4%, więc niewiele Ci brakuje ;) musisz się po prostu udzielać, możesz pograć w gry w dziale offtopic, podzielić się swoimi hobby....więc działaj :*
Pisiowa, wreszcie jesteś :*
ja tez wlasnei na sobie zrobie :P
no i pewno na jednej ;) i zaraz je sciagne po sesji hhahaha