-
Odp: Mikołajki forumkowe - wymiana podarunkami
a ja myśle, żeby nie ustalać kwoty tylko żeby każdy kupił wg. swoich możliwości bo przecież nikt nie bedzie robił zdięc ceny i wysyłał kamiskowi, ani wysłał prezentu mikołajkowego z ceną. Najważniejsze żeby wszystkie z nas się wywiązały, a, że krótko mówiąc jesteśmy zajeeebiste to się uda:)))) hehe
-
Możemy zrobić tak, że max 20 zł a jak dla kogoś to za dużo to kupuje za 15 albo 10 albo ile uważa, w miarę swoich możliwości:) nikt nie będzie przecież nikogo z tego rozliczał. Co Wy na to?
-
Ja jestem za :) Ja juz mam pomysł na moje hand made ;P Nawet 2 i nie wiem ktory wybrać hehehe :)
-
ja też chcę handmade zrobić, tylko wolałabym wiedzieć komu bo można by bardziej spersonalizować:)
-
Ja jestem za kupieniem bo tez mam malo czasu:)Wiec kiedy bedzie cos wiadomo o losowaniu:)
---------- Dodano o godzinie 19:38 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:37 ----------
Cos smiesznego,z humorem napewno cos znajde:)
-
czy to ma dotyczyc pazurkow czy nie?
-
-
Wydaje mi sie ze nie,bo kazda z nas ma mase rzeczy:)Chyba?
-
w takim razie mnie tez prosze dopisac do listy tylko mi powiedzcie kochane czy losowac bedziemy i kiedy i jak to ma w ogole przebiegac?? zebym zdarzyla :)
-
Prezent nie musi dotyczyć pazurków:) Jak zrobimy losowanie 25 to zostanie nam 5 dni na zrobienie prezentu ale jak ktoś ma juz pomysł to może robić już. Wystarczy Wam tyle czasu? bo najpóźniej 1 grudnia przydało by się wysłać. A Jade to by nawet musiała wcześniej
-
starczy starczy, czekam na losowanie:D:D:D
-
ja tez czekam na losowanie :zęby:
---------- Dodano o godzinie 21:54 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:52 ----------
:D
-
Mozna sie jeszcze dopisac do listy?
-
-
ja juz zaczelam sama cos robic ale nie wiem czy zdarze to jest ten bol szkoda ze nie pomyslalysmy wczesniej o tym hihi:) musimy podac swoje dokladne adresy i wogole a bedziemy wiedziec kto kogo mial?? czy robimy niespodzianke??:D
-
Ale fajnie, ja niestety czasu nie mam na zrobienie niespodzianki ale przynajmniej kupie coś od serca ;)
-
ja mysle zeby wyslac wczesniej niz 1, weźmy pod uwagę to, ze cala polska bedzie do siebie w grudniu wysylac paczki, wiec poczty bedą zapchane i opóźnione. Ja też czekam z niecierpliwością!:)
-
Jeżeli się da to ja również proszę o dopisanie na listę:)
-
Prosze bardzo:) Wysyłamy najpóźniej do 1-go jak ktoś zrobi wcześniej prezencik to oczywiście może wysłać wcześniej
-
i wszystko jasne:D
mam propozycję, ze jak już ktoś wyśle prezent albo już otrzyma, to niech da znać bo z tą nasza pocztą bywa róznie :huh:
-
wercik to oczywiste ze bedzie wiadomo od kogo paczuszka...przeciez na poczcie musisz wypisac dane do ew. zwrotu przesyłki i to jest umieszczane na paczuszce..:P
-
jeju jaki super pomysl :D:D mnie tez prosze dopisac :) i zgadzam sie z poprzedniczkami ze max do 20 jesli ktos nie bedzie robil handmade :P
buziaki juz nie moge sie doczekac :):)
-
Oj chorobcia, to ja już muszę się wziąć do roboty, bo tu takie przyspieszenie, że nie zdążę jeszcze...
-
ja też poproszę o wpisanie:)
-
Łeee... a ja mam pustkę w głowie!! ;(
Kto mi moze jakiś pomysł podrzucić ??!!:skacze:
-
Ja równiez uwielbiam robić prezenciki:good:Chciałabym się znależć na tej liście jeśli mozna prosić:)
-
jeśli nie jest jeszcze za póżno to ja też chcę,a le od razu mowie, ze chyba kupuję prezencik, bo nie ma za bardzo czasu na ręczne robótki, chyba że sie noc jakas wolna znajdzie, haha
-
Mnie też proszę dopisać ;p
Kiedy losowanie?
-
ja pewno też kupię:) zdolności artystycznych nie wiadomo jakich to ja raczej nie mam:)
-
Tez pewno kupie:) moze cos do paznokietkow fajnego, bo wiadomo ze kazda z nas ma mase rzeczy do zdobien, ale kolejne nowe taaaak ciesza:D
-
ja mam kilka drobiazgów zrobionych,wydaje mi sie ,że są ciekawe :)
a jakis paznokciowy element musi byc ;p
-
a ja mysle ze kazdy napewno ma co potrzeba. zaskoczmy czyms fajowskim:) pazury mamy na co dzień :)
-
Moja pierwsza próba hand made nie wyszła herhe próbuje zaraz dalej ;P
-
ja jesli nie zdaze nic zrobic to cos kupie :)
-
losowanie odbędzie się 25.11 :) Dopisałam Was do listy ale sprawdźcie dziewczyny czy nikogo nie pominęłam:* te co sie zgłaszały wcześniej nich też zerkną
-
ja sie postaram sama coś zrobić :) mam nadzieję,że mi się uda ;))
-
a ja już w sklepie parę drobiazgów upatrzyłam:)
-
-
dopiszcie mnie do listy:) jesli jeszcze mozna...
postaram sie sama cos zrobic, a jak mi sie nie uda to jakis maly drobiazg:)..
-
no ja już prezent prawie mam. hi hi hi.:skacze::skacze::skacze: