Poza pazurkami zajmuję się fotografią po obu stronach obiektywu ;)
Printable View
Poza pazurkami zajmuję się fotografią po obu stronach obiektywu ;)
ja tak wogole jestem na bezrobociu ale postanowiłam zgłosić sie na rekruta do policji...;)
Właśnie wertuje test z wiedzy ogólnej...600pytań
Ja też uwielbiam scrapbooking, ale wolę taki tradycyjny:D Poza tym uwielbiam literaturę, poezję, muzykę, filmy, historię... Jestem hostessą, ale tylko w weekendy ze względu na szkołę. Zastanawiam się także nad fotomodelingiem... Lubię czasem zrobić coś z niczego i obdarowywać tym bliskich:) No i lubię sobie poszprechać:D
Ja kiedyś i czasami wraca m do tego to haftowałam i szyłam patchworki :D Teraz jak juz mam chwiilkę to robię pazurki a poza tym zajmuje sie szkrabem co ma własnie 9 maja roczek.. czasami wyskakuje do pracy jak juz mam dosc siedzenia w domku zamiast męża, prowadzimy firmę rodziców (komputery, kasy fiskalne itp)
Lubie robić fotki heh Na Nk mam galerię z fotkami artystycznymi heh natury :P ale to takie tylko amatorskie :P
I lubie grzebać w ziemi..:D Kwiatki i takie tam...
Dzięki dziewczynki:) To na prawdę nie jest trudne, powtarza się te same ściegi tylko w różnych kolejnościach i zestawieniach. Jedyny minus to taki, że dużo czasu pochłania i przy cienkich niciach palce bolą.
Ja też tak chcę;( Może kiedyś znajdę na to czas:)
To tylko kobiety potrafią tyle rzeczy na raz robić:skacze: Nie obraź sie Kamis:nie_powiem:
BRAWO KOLEŻANKI!!!!!
Ja oprócz tispików pracuję w banku jako Mobilny Doradca Klienta Biznesowego, w weekendy jeżdże po targach z ciuchami i sztuczną biżuterią. W tygodniu dodatkowo pracuje w Europejskim Centrum Odszkodowań:P no i wychowuję syna:]
super fryzury,
ja zajmuje sie paznokciami i fryzjerstwem, pokonczylam kursy w szczecinie, ale nie mialam spprych okazi do nauki takich upiec wlosow, zazwyczaj robie pasemka,koloracje, ciecia... mam kolezanke ktora wychodzi za moz w czerwcu i prosila mnie o pomoc w uczesaniu, chcialabym jej pomoc, mozesz mi podpowiedziec w jaki sposob moge przy najmniej w podobienstwie uczesac jej wlosy??? prosze!
Ja oprócz pazurków zajmuję się dwoma córeczkami,mam firmę usług wysokościowych (mąż się nią zajmuje :)),Bardzo lubię jeździć z mężem na motocyklu no i dodatkowo lubię scrapbooking ---> Scrapkowy świat by czarnulka ,gdy młodsza córcia pójdzie we wrześniu do przedszkola mam jeszcze inne plany,ale to zdradzę jak się uda ;)
Ja oprócz paznokci zajmuję się jeszcze fryzjerstwem (jestem po szkole fryzjerskiej)ale nie w salonie dodatkowo od 14 lat działam w ZHP a od jakiś 5 lat prowadzę swoja drużynę, a na codzień opiekuję się dzieciaczkiem znajomej:D a i najważniejsze rozpieszczam mojego narzeczonego:D co mi sprawia wiele przyjemności:D
pewnie tak Kamis:D skoro nie narzeka a wręcz przeciwnie:D
To naprawdę nie jest trudne. W porównaniu z paznokciami to pikuś, bo w szydełkowaniu powtarzają się te same ściegi tylko w różnych kombinacjach. Ja tych prac nie robię z pamięci, tylko mam wszystko rozrysowane. Specami od koronek i serwet są mieszkańcy Koniakowa. Oni to dopiero robią arcydzieła.
A dokładnie, moja ciotka szydełkuje od wielu lat, jak jeszcze dzieckiem byłam i zawsze ma rozrysowane. Zajmowałam sie tym chwilowo, piekne rzeczy wychodzą, ale do paznokci mam więcej cierpliwości ;).
Iwonna powinnaś na tym zarabiać są kobiety które za bluzeczki są w stanie duże pieniadze zapłacić. A potenciał masz ogromny
segoya ma rację :) widziałam nawet takie stroje kąpielowe:)
babcia mnie kiedyś chciała nauczyć szydełkować ale nie dało rady - to nie dla mnie :P
Myślałam o zarobku, ale zajmuje to zbyt dużo czasu, a chętnych jest mało, bo drogo to wychodzi (jeden motek nici 100g to 11 zł, a na obrus mi poszło siedem plus oczywiście robocizna). Ludzie wolą kupić produkty chińskie.
Miminka, a co do strojów kąpielowych to nie polecam szydełkowych, bo ten rodzaj dzianiny jest bardzo sztywny i jak nasiąknie wodą robi się ciężki. Może być niespodzianka po wyjściu z wody, bo możesz zostać bez majtek hi hi.:D
Przepięknie rzeczy "wychodza spod szydełka", też się tym bawie ale jakoś też nie mam cierpliwości:D A ja oprócz panokci studiuje medycyne, troche to razem nie współgra, ale ja zawsze dziwna byłam i zostało mi do dziś :D:D:D
iwonna na poczatku zawsze chetnych jest mniej, gdyby tak dobrze rozreklamować w google, to napewno miała byś wzięcie. Nawet jesli będzie mniej chcętnych, to zawsze może być praca dorywcza. I podstawa, nie wszyscy wolą kupować chińskie rzeczy ;), naprawde znam wiele osób które ceni sobie ręczną robociznę i płaci grube pieniądze :)
A co do stroju kąpielowaego to masz rację ;) kiedyś miałam taki i tylko do opalania się nadaje ;)
Muszę to przemyśleć:huh:
To ja wam wstawię co kiedyś właśnie miałam czas i robiłam...:) Oczywiście to nie wszystko heh ale też fotek kiedyś nie robiłam i nie bede wszystkiego wrzucać..taki mały zarys...:rolleyes:
Śliczny ten haft krzyżykowy!!!!!! Podziwiam Cię również z paczworkiem, bo ja nie robiłam nigdy, zawsze wydawał mi się trudny. Przepiękne są te podusie!!!!!!
Agusia_pa2 zdolniacha z Ciebie :):good::good::good: czekamy na więcej fotek z wielką chęcią pooglądamy Twoje wytwory :)
ten dalmatyńczyk wypasiony :D
Aguś wow,ale cudeńka :) jak to drzewko fasolkowe zrobiłaś?? a z pszczółką jakie słodziuchne :) Wszystko rewealcja
ja niestety nie mam czasu na nic, dom dzieci. i od czasu do czasu pazurki jakieś wpadną do zrobienia;(
:kwiatek::kwiatek::kwiatek: Dziękuję kochane i kochani moi :przytul::przytul:
Moim pierwszym i najważniejszym zajęciem jest wychowywanie dzieci :)
Moją pasją jest taniec.
Tańczę od prawie 9 lat :)
Pazurki Fryzurki i Gototwanie to kolejne hoby :D
ja prócz pazurków mam niewiele zajęć, prowadzę sklep z artykułami do paznokci, rozpieszczam chłopaka i zwierzaki (2 psy i 2 koty) i uwielbiam wyszywać, haft krzyżykowy to jest to co tygryski lubią najbardziej, ostatnio zrobiłam nawet prezent znajomemu, podarowałam mu wyszyty i oprawiony obraz tak się ucieszył, ze aż się popłakał, to chyba dla mnie najcenniejsza ocena mojej pracy.
może pokażesz jakieś swoje hafty :)
jak zrobię fotki to na pewno, a tymczasem ma tylko ten jeden co był podarowany w całej okazałości tylko fotka nie bardzo
---------- Dodano o godzinie 15:11 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:06 ----------
http://img22.imageshack.us/img22/4503/40181115.jpg
Shot with FE170,X760 at 2009-05-24