w sub-forach możecie również zobaczyć nowe ikonki :)
Printable View
w sub-forach możecie również zobaczyć nowe ikonki :)
:D
Zmieniona nazwa rangi z wzorkowiczka na pasjonatka, chyba lepiej brzmi ? prawda ? :]
no raczej :P oj kamis kombinujesz kombinujesz :P ale na dobre to wychodzi :D
No to wszystko dla was moje kobitki :) mam nadzieję że będzie wam tu coraz lepiej ;) teraz chodzi mi po głowie ten konkursik :ok:
no dziękujemy Kamiq :D a cio to za konkursik ?? Kurde normalnie Ty masz dobrze tyle bab i Ty sam , jakiś Harem czy co :P heh
Kamis Pan i władca hi hi hi :D
no i My tez mamy dobrze bo On to robi dla Nas:*
rozpieszczony rodzynek bedzie :D hihi
:wstydek: hehehe
no raczej o wiele przyjemniej brzmi..super Kamis;:)))
no to gdzie ta pasjonatka ? :> ja dalej wzorkowiczka :P (jakis wzor jestem czy co?:P hihi)
hehe pewnie masz w cache w przeglądarce zapisane ;P wciśnij ctrl + F5 powinno pomóc :D
jestem ::D:D:D:D:skacze:
Wprowadziłem nową rangę kosmetyczka
http://forum.wzorki.info/images/ranks/kosmetyczka.png
No to ja jeszcze muszę poczekać na tą rangę. Jeszcze czekam na szkolenie, a termin nie został ustalony:(
Apetyt rośnie w mare jedzenia dwie już ma i jeszcze jej mało :P
a ja już na kosmetyczkę się nie załapię bo mnie tylko pazury interesują :P
No właśnie się zastanawiam czy dać możliwość łączenia tych rang czy zamiennie albo ta albo ta ? jak sądzicie ?
albo ta , albo ta :P
Stylistka paznokci, Kosmetyczka ?
no jak dla mnie to albo stylistka albo kosmetyczka , już będzie wiadomo że kosmetyczka jest i tak rangę wyżej :P
a ja wole pasjonatke :D
i na pazurki mam papiery i studium kosmetyczne skonczylam ale jakos nie uwazam zeby ta ranga do mnie pasowała HA HA HA
A wg mnie są to równoważne rangi :huh: no ale ja to się nie znam :D
heh kosmetyczka zajmuję się jeszcze innymi rzeczami jak maseczki , masaże itp. mnie to akurat nie pociąga :P hehe
haha bo niedlugo te wszystkei rangi si enie pomieszcza w jednej lini :P
Dzięki wam :)
A Dymcia to jest aparatka :P hehe
Tylko kosmetyczka mogłaby być w innym kolorze np. turkusowym. To miałabym prawie tęczę:P:jupi:
Ivonna ranga będzie zamienna ze stylistką a co do koloru to powiedzcie mi co to za kolor turkusowy :D sory daltonista jestem ;P
O już znalazłem femalemale color converter - damsko męski tłumacz kolorów, było od razu pisać że zielono niebieski :D
zrobi się :)
Wiem, wiem, że zamiennie, tak tylko sobie marzyłam.;)
Nono misiek podobają mi się zmiany :*
dzięki
ps dodałem nową modyfikację dzięki której posty dodane pod sobą przez tego samego użytkownika będą łączone w jeden :)
---------- Dodano o godzinie 12:24 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:22 ----------
wygląda to w ten sposób :)
o jak fajnie bo mi się zazwyczaj zdarza o czymś zapomniec heh a Kamis nam znowu szaleje :P
czas w jakim jest możliwość łączenia postów to 120 minut ;]
---------- Dodano o godzinie 12:26 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:24 ----------
właśnie często kobietki zamiast edytować posta to dodawały nowy więc staram się zaspokajać wasze potrzeby..
rozumiem bo jesteście przyzwyczajone do phpbb :)
ps. dla mnie to też duże ułatwienie bo nie muszę ich potem ręcznie łączyć :D
heh dziękujemy :D
no to luX :D postarales sie KAMISQ :)
no cóż jak lux to lux :D
dziękować :D
podziekowalam :P :P :D
zwiększyłem możliwy rozmiar zdjęcia w profilu do 200x200 tylko nie patrzcie na mój profil :P
---------- Dodano o godzinie 16:02 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:01 ----------
jak wgracie większy to powinien automatycznie się zmenijszyć do tych rozmiarów :)