dzięrkuję pieknie
Printable View
dzięrkuję pieknie
Głos oddałam i dziękuje za te otrzymane.
Wiecie co?? Jak tak patrze na te zdjęcia do konkursu to ludzie dawali co popadnie chyba haha masakra!! To powinno przez jakieś jury być dodawane czy zgodne z konkursem czy coś hahaha bralam z moimi dzieciaczkami w niejednym takim konkursie i poprostu człowiek nie ma szans z jakimś zdjeciem gdzie np mamusia czy tatuś pracuje np w jakieś firmie telemarketingowej i jest multum kompów, to zapoda temat i już wszyscy głosują i ma potem po 1000 głosów hahaha masakra
Agusia boskie foty! Gratuluje ślicznego bobaska:love:
Ja też chcę, ja też:macham: Logowanie do nasza-klasa.pl
głosy oddane :)
Ziziz to zdjęcie na leżakach i ta parka - suuuuuuuuper !! :)
Dzięki, dzięki:*
dzięki iwonko za głosy
ja juz na twoje oddałam
:skacze::skacze:
---------- Dodano o godzinie 19:10 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:07 ----------
dzięki ta parka to mój synuś z córką kolezanki a w cześniej było wyznanie miłości.jak się widza to tylko słychać jak oni się kochają
:skacze::skacze::skacze:
to ja tez dodalam fotki
Logowanie do nasza-klasa.pl
oddałam głosiki:)
Odemnie głosiki też poszły :kwiatek:
Juz dziewczynki oddalam glosy:)
jesteście niesamowite:good::*:*:*
to ja tez wkleje...Logowanie do nasza-klasa.pl Logowanie do nasza-klasa.pl Logowanie do nasza-klasa.pl
ja juz zaglosowalam na wszystkie...:] pisiowa mi twoje fotki nadali wychodza jako zablokowane
to i ja poprosze:D:Dhttp://nasza-klasa.pl/profile/2538759/gallery/75 Logowanie do nasza-klasa.pl Logowanie do nasza-klasa.pl Logowanie do nasza-klasa.pl
---------- Dodano o godzinie 18:43 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:30 ----------
jeszcze jedno:)Logowanie do nasza-klasa.pl
zaglosowane...:]
Piękne zdjęcia dziewczyny wystawiacie
oczywiście zagłosowane na maxa :))
Ja chyba swoje zdjęcie wycofam z konkursu. Ciągle dostaję jedynki od osób, które założyły nowe konta, często fikcyjne. Robią to celowo, tylko ciekawe jaki mają z tego zysk.
Nienawidzę takiej niezdrowej rywalizacji... i osób, które nie potrafią przegrywać... Rozumiem, że komuś nie podoba się zdjęcie i daje 2 albo 3 ale 1 ?? Zdjęcie musiałoby być naprawdę okropne żeby ocenić je na 1
I w ten sposób osoby, z naprawdę ciekawymi pracami, które zasłużyły na nagrodę nie mają na nią szans a wygrywają prace, które wcale nie zasługują na wygraną... ale tak zawsze było, jest i będzie...
ja już zablokowałam dodawanie ocen...
też same 1 ludzie są idiotyczni:/:
tez poprosze o opinie hihi
Mała chyba podałas zle linki wyskakuje mi
"nie jestes zapisany do konkursu" :(
o choinka
sorka
juzpoprawiam
nio nio właśnie tak piszę
---------- Dodano o godzinie 22:59 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:59 ----------
a teraz
śliczna fotka mała
dziekuje
weszla ci?jesli tak to dodam reszte
tak tak weszło
mala fotki super, już zagłosowałam
a jednak nie są poprawione :P
mała głosy oddane.
Głosy oddane na co sie dało!! hehe A mala te fotki co się pomyliłaś to wstawiłaś moje hehehe :) tak mi się otwiera..