Może i masz racje. No zobaczę, zobaczę...
Printable View
Może i masz racje. No zobaczę, zobaczę...
sylla podobno dziewczny cwicza na kakale z woda;)
a jak cos wyjedziesz to mozesz zmyc wacikiem na patyczku (kosmetycznym)
Można i tak,ale takim sposobem to nauczy się tylko kształtu.
To w sumie niewiele da,bo zmyje kakao i koniec.
A tu trzeba troszkę włoski,że tak powiem zrozumieć.
Zaobserwować jak się farbuja ,jak dana skóra łapie kolor.
Bo nikt mi nie powie,że każda skóra tak samo się farbuje tak samo jak każde brwi .
ja sie tej henny nauczylam sama i czasami nie daje po sobie poznac, ze np cos nie wyszlo. Jak nie wyjdzie, to poprawiam :) u mnie kazda klientka to rozumie, ze cos moze nie wyjsc. Myslalam ze henna to filozofia i na poczatku sie stresowalam, ale teraz juz mozna powiedziec ze w miare doszlam do wprawy :)
sylla nie bój się henny kochana :przytul: to super przyjaciel ,ja robię juz ok 5 lat hennę..juz nie ma dla mnie znaczenie czy zelowa,kremowa czy proszkowa..wszystko mi jedno...ale uczyłam się na takim patyczku ja go ''widełek'' nazywałam ,układał mi się do kazdych brwi idealnie jak potrzebowałam,teraz od okołu 2 lat wykonuję hennę patyczkiem bambusowym ,idealnie da się nadac cudowny kształt..po małych ruchach wszystko dokładnie widać ,nie ma się czego bać . Zapro¶ pare kolezanek i smiało do dzieła ! :ok: Napewno Ci się uda. Ja teraz nie wyobrazam sobie robic bez patyczka bo wogole poprawek nie potrzebuję robic bo wychodzi mi naprawde super -wedle oczywiscie zadowolenia mojego i klientek..:) Także trzymam kciuki ,bo to nic trudnego a naprawde chwila pracy :) oczywiscie jak jak±¶ zrobisz pochwal się zdjeciem i uszy do góry !! :skacze:
Witajcie, mam takie pytanie jakie usługi/ zabiegi schodz± wam teraz najlepiej?? Wykonuję już manic. hybrydowy, pedi, makijaż, depilacje, hennę i paznokcie żel/ akryl i nie wiem co mogłabym do tego dorzucić może macie jakie¶ fajne pomysły? Myslałam nad Rzęskami 1:1 lub drobnymi zabiegami na twarz. Na kosmetyki mogłabym przeznaczyć ok 500-700 zł. B±dz myslałam też nad zakupem mikrodermabrazji z ultradĽwiękami i nie wiem na co się zdecydować tak by byli na to chętni.
Pozdrrawiam :)
Mysle ze rzeski :) tylko musisz wybrac sie na porzadny kurs i nie oszczedzac.
Ok a w razie gdybym nie zdecydowała się na rzęsy to co byłoby 2 usług± w kolejno¶ci najbardziej chodliw±? Nie wiem czy będę miała cierpliwo¶ć do rzęs :)
mysle ze jesli mikrodermabrazja czy ultra dzwieki same nie wystarcza... lepiej by wygladala cala kosmetyka twarzy plus to
agnieszka moze ty mi doradzisz szukam dobrego aparatu do mikro i pilingu kawiatacyjnego?
sam piling jest z biomaka a mikro?
ja nie uzywam tych sprzetow... ale biomak to dobra firma wiec mysle ze warto u nich inwestowac.