Mam pytanko dziewczyny czy liquid, primer i pudry akrylowe mogą się przeterminować??
Printable View
Mam pytanko dziewczyny czy liquid, primer i pudry akrylowe mogą się przeterminować??
Każdy produkt powinien mieć datę ważności i raczej nie radziłabym używac ich po tej dacie,
używaam kiedyś primera hohoho po dacie ważności to mi całe paznokcie na pomarańczowo pokolorował :P
oj to nieciekawie mialaś. Ja się właśnie kiedyś zastanawiałam bo mam też primem przetermiowany ale jeszcze nic mi się nie stalo, ale na zimne trzeba chuchać, czyli zakup nowego :D
Na szkoleniu uczylam sie akrylu z firmy NSI..z poczatku bylam cierpliwa i zakupilam ten zestaw NSI ale wkurzalo mnie to rozlewanie:strach: postanowilam zmienic akryl i Obecnie uzywam akryl Perfect Lady i jestem z niego zadowolona nie rozlewa bardzo fajnie sie naklada:) maja ładny kolorek:) ja mam pink i white..sa super:good: pozniej kupie kolorowe akryle z tej firmy:D
perfect lady poleciła mi Anna Otkinska wypróbowałam i jest super
ja też mam z i-nails i jest super fajnie sie na tym pracuje
A ja mam cover z i-nails i cóż albo nie umiem go nałożyć albo bardzo słabo kryje. Robiłam sobie paznokcie - krótkie (ze 4 mm poza opuszek), nie mogłam go nałożyć grubo, bo zamiast linii włosa miałabym chyba koński ogon... i mój paznokieć prześwituje.
ja rowniez uzywam perfect lady i moge je polecic, sa fajne a jesli chodzi o pink i o beige to ja zawsze patrze na to jak kto jest opalony i jaka ma karnacje i wtedy biore ten wlasciwy a przyznam ze oba maja fajne odcienie
---------- Dodano o godzinie 16:02 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:01 ----------
chociaz beige lepiej kryje
Co do akryli OPI to mozna zamawiać na stronce Nfu.Oh po uprzednim zalogowaniu się ( wtedy dopiero widać ceny) Wiem, ze są z gornej pólki cenowej ale jakościowo extra! W październiku planuję zakup podstawowych akryli Załącznik 7592, bo narazie bawilam się tylko kolorowymi Załącznik 7591.
ja coverek mam od dobrejrady
Ja mam podstawiwe akrylki z Magnetic`a prestige i sa ladniutkie oraz coverek a kolorowke z Charismy i Ez Nails oraz pare kolorkow z Magnetic`a i wiem ze mieszajac liquid robia sie rozne rzeczy bo nie wszystkie pudry akrylowe mozna mieszac z jednym liquidem pewnej firmy.
Dziewczynki poradzcie mi bo nie mam pojecia a chcialabym sprobwac coverek to lepszy rozowy czy brzoskwiniowy??
To żależy od Twojej karnacji i koloru płytki. Ja mam ciut ciemniejszą więc zadowalam się beżowo- brzoskwiniowymi i wlasnie czekam na odpowiedź z Perfect Beauty czy mają akryl podobny w kolorze do żelu covera bo ten kolor jest dla mnie idealny. W różowych wygladam nienaturalnie.
jest praktycznie identyczny:D mam oba i zelowy i akrylowy i jakos szczegolnie ne widze roznicy:D
nawet foto ci dam obu
czysty french to akryl a french z kwiatkami to zel
Agulusia, a jak z obróbką tego akrylku z PB? I czy białego używasz też z PB czy innego?
bialy rowniez PB, fajnie sie go obrabia bo szybciutko da sie go opilowac, mialam ra nails clear i byl jak beton a ten piluje sie podobnie do zelu znaczy sie rownie szybko:)
ja polecam Spn cover jest idealny i samopoziujacy bardzo dobrze sie naklada a tumam zdjecie
Załącznik 8249
Akryl samopoziomujący???
Tzn ze nie musisz sie meczyc jest bardzo plastyczny i idealnie sie uklada :)
Dziewczynki PROSZE POMOZCIE!!! Czy moze mi ktoraś powiedziec.. Czy miala z was ktoras stycznosc z firma Nail Cosmetics???bo chce zamowic...:/:
no juz mam, pracuje juz tylko na Nfu-Oh i potwierdzam ze jest rewelacyjny,jescze resztki mi pozostaly z entity..ale nfu oh mnie powalil,a bialy jet tak plastyczny ze nawet entity przy nim ginie..nie wspomne o reszcie asortymentu ktory posiadaja w sprzedazy...dla Mnie numer 1...
a ja mam covek ra nails:D jest super!!:good:
Ja zaraz nfu wypróbuje sobie :)
mam od infinity b fajny, pb tez bardzo fajny,, od dobrej rady zwykly slabo kryje :/
Aneta gdzie wygralas?:D
Nail expert? hihihi
Chyba nikt nie chce mi pomoc i nikt mnie nie slucha:( Zna ktos firme Nail Cosmetics
i ja również nie znam ich produktów
Na allegro znalazłam.. I nie wiem czy zamówić/:/:
A co możecie mi polecić? Oglądam właśnie na allegro.. Nie mam za dużego funduszu szczerze mówiąć:/: Ale chcę kupić po dobrej cenie wszystko jak najkorzystniej:)
Popatrz sobie tutaj:
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
nie jest drogo, małe pojemności idealne do wypróbowania, a jakość całkiem całkiem.
Wybieramy najlepszy cover akrylowy. wielokrotny wybór. jeżeli uważacie że tylko jeden odcień danej firmy jest dobry to piszcie komentarze:)
Dziewczynki dziękuje za głosiki i zapraszam do głosowania inne osoby które sprawdziły nasze produkty i sa zadowolone :)
Witam. Szukam informacji o poprawnym nałożeniu covera metodą akrylową. Na forum nie mogłam znaleźć takiego tematu więc pytam tutaj...mam nadzieje że nie będziecie mi miały za złe, że tutaj piszę:) Jeśli mogłybyście opisać jak to sie robi albo podesłać linka, byłabym bardzo wdzięczna:)