Jeszcze ostatnio wpadły mi w ręce kosmetyki od mycia z bielendy, seria Twoja pielęgnacja. Mam witaminowy olejek pod prysznic nawilżający i peeling ujędrniający. Są fajne i dobrze nawilżają skórę
Printable View
Jeszcze ostatnio wpadły mi w ręce kosmetyki od mycia z bielendy, seria Twoja pielęgnacja. Mam witaminowy olejek pod prysznic nawilżający i peeling ujędrniający. Są fajne i dobrze nawilżają skórę
Kocham bielende, jestem jakas psychofanka :P Mam naprawde mnóstwo kosmetykow tej firmy i strasznieuwielbiam testowac ich nowosci :) Teraz kupilam nowy balsam do ust-powiekszajacy, wybralam hollywood red. Jestem zadowolona-efekt wyraźnie zarysowanych i wydatniejszych ust. Jesli ktoras sie skusi, to nie wystraszcie sie poczatkowym mrowieniem :P
ja tez bardzo lubie ta firme zwłaszcza te kosmetyki stoswalam i potwierdzam swietna jakość.
Ja lubię ich masełka i balsamy do ust, chociaż używam z tej firmy także kremy do twarzy i parę razy miałam skarpetki złuszczające. Mają też dobre olejki do ciała.
od tygodnia testuje ich serie insta pefect, jest dla cery tradzikowej więc zbacze czy poradzi sobie z moimi niedoskonałosciami
Ja też lubię polskie marki, często sięgam właśnie po Bielendę czy Ziaję. Uważam że wyższa cena kosmetyków nie zawsze równa się jakości. Ostatnio moim ulubieńcem jest tropikalny olejek do ciała w sprayu z bielendy, kokosowy. Super pachnie, skóra jest po nim miękka i gładka, czasem uzywam do niego zwykłego olejku kokosowego żeby wzmocnić efekt nawilżenia.
Bielenda ma też dobry produkt do pielęgnacji twarzy, esencję multiwitaminową, którą można stosować jak tonik po oczyszczeniu czy umyciu twarzy. Zapobiega ona wysuszeniu cery, nawilża skórę, bo ma w składzie kwas hialuronowy, witaminę B oraz ekstrakt z drożdży.
Mi sie bielenda kojarzyla zawsze z takimi typowo pielegnacyjnymi produktami, a tu niespodzianka, bo kupilam kiedys podklad i byl ok, wiec poszlam krok dalej i kupilam rozswietlacz, highlight&contour, z ktorego jestem niesamowicie zadowolona, optycznie wygladza cere, ukrywa drobne zmarszczki i sprawia ze twarz yglada na wypoczeta. Niczym sie nie rozni od produktow drozszych marek.
a ja dość często kupuję kosmetyki bielendy bo są niedrogie i jeszcze nie zdarzyło mi się kupić bubla, mam zamiar wypróbować skarpety zmiękczające comfort te z maścią, jeśli zadziałają tak jak to opisują na opakowaniu będę mega zadowolona
Powiem Ci, ze ja juz naprawde wiele tego typu skarpet uzywalam i tylko te bielendowskie cokolwiek robily. Serio, jak uzywalam inne marki to bylam przekonanan, ze te skarpetki to pic na wode.
Ja bardzo lubie kremy, sera i esencje do twarzy tej marki, teraz uzywam wlasnie esencje w perlach z zielonej herbaty i jest rewelka. bardzo ladnie wyglada opakowanie i te perelki nie takie straszne w uzyciu. Zastepuje nia calkowicie krem na dzien, ladnie nawilza, uelastycznia cere, delikatnie matuje, a juz napewno reguluje wydzielane sebum i zaweza pory.
Miałaś rację, są świetne. Podobnie zresztą jak peelingi i masła vegan friendly, chyba już wszystkie wypróbowałam, najbardziej odpowiada mi masło karite
Niezbyt jestem w stanie w tym obszarze tematycznym pomóc. Nie jest to moja dziedzina...