Odp: Niepazurkowa praca zawodowa
Różnorodność zawodów to i ja tak od siebie :) Z wykształcenia jestem księgową, tak z dziada pradziada rolnikiem pełną gębą, pracowałam też jako kelnerka, zawodowy kierowca, teraz pracuję jako sprzedawca w sklepiku z panelami, oknami, roletami swego męża i jednocześnie mam u siebie redakcję gazety internetowej, a popołudniami oczywiście pazurki :D
To też się wpiszę;)
Studiuję informatykę. Jestem na studiach inżynierskich. Kończę 6 semestr więc zostaje jeszcze jeden.
Po tych studiach planuję podyplomówkę z grafiki 3D na tej samej uczelni i marzy mi się jeszcze magisterka z reklamy.
Co do doświadczenia zawodowego to jest dość skromne. Jedyne co to ulotki, hostessa, organizator produkcji filmowej w filmie absolutoryjnym Pawła Wysoczańskiego i rok w TVP Katowice na stanowisku montażystka. Teraz pracuję dorywczo jako montażystka dla dwóch firm, gdzie warunki dla studentki są bardzo korzystne, bo pracuję w domu w godzinach które mnie pasują ;)
Cytat:
Napisał
kasica
a ja studiuje biotechnologie na politechnice gdanskiej :P
witaj w klubie!! dziennie studiuję biotechnologię na pomorskim uniwersytecie medycznym - dawnej akademii
w weekendy pracuję na basenie, na szatni, solarium...
w każdej wolnej chwili pazurki, pazurki...
a wcześniej pracowałam w klubie fitness;) i jako kelnerka też!
dziewczyny MY jesteśmy strasznie PRACOWITE wszystkie jak czytam!
Ja jestem Technikiem Odziezowym i Technikiem organizacji uslug gastronomicznych.Pracowalam natomiast jako sekretarka,w wytworni ozdob choinkowych na dziale zdobniczym,w wytworni lodow,jako kelnerka i organizator wesel i przyjec,obecnie housekeeper i od jakis dwoch miesiacy temu zostalam supervizorka:)ufff narazie tyle
aż obciach napisać że pracuje jako "telefoniczny doradca klienta" czyli akwizytor telefoniczny :D
pracowałam 2 dni jako barmanka, ale szef w sobote rano "poprosił " mnie zebym wymyła wc więc wyszłam na fajkę i już nie wróciłam:D
niby w sklepie u teścia pracowałam ale tylko na papierku na okres ciąży
a z wykształcenia jestem KSIĘGOWĄ hahaha pasuje idealnie do stereotypu :D
a od września planuje iść do studium fryzjerskiego bo mnie do włosów ciągnie od zawsze nawet jeden semestr liceum fryzjerskiego kiedyś skończyłam :)
Jade witaj w zawodzie:) "technik organizacji usług gastronomicznych"
Witam serdecznie:)Paulka:*
No to może i ja. Jestem po prawie zaczelam na UG skonczylam na UJ , wzielam się za psychologię, ale uciągnelam dwa kierunki tylko rok wiec z psychologii zrezygnowałam
Pracowałam od 16 roku zycia jako(nie chronologicznie): sprzątaczka, przedstawciel handlowy(o rajstopach wiem chyba wszystko:skacze:), doradca finansowy, wspoltworca działu prawnego w pewnej znanej firmie zajmujacej sie produktami finansowymi, ankieter, sprzedawca, barman, Sales manager, reporter najpierw w TVN, a teraz w Polsacie( ciagne tę ostatnią fuchę już 10 lat bez mała)
no i teraz symultanicznie z reporterką bawię się w pazurki, rzesy i od niedawna w makijaż permanentny:)
wiecej grzechow nie pamiętam
Wow kurcia to ty slawna jestes:)
ciekawa ktora z tych reporterek do kurka??hm...
wow Kura! mamy znaną Qrkę na forum :D
nie wiam znowu gdze się podzielić :D w temacie jestem zła użalałam się nad sobą że mnie w pracy w konia zrobili, że mimo setek wysłanych cv nikt nie dzwoni:(
dziś dostałam telefon:D <hura> <hura> <hura>
zaproszzenie na rozmowę do elektromarketu mediaExpert :D
miałabym doradzać klientom w zakupach, ew. wystawiać faktury i takie tam.
Puki co to tylko rozmowa ale coś się ruszyło :D Nawet jak nie dostanę tej pracy to i tak ciesze się bo widze że ktoś chociaż przeczytał moje CV.
aaa jeszcze nie mogłan od razu odebrać fonu bo mi mały zalał na razy się wiesza, oddzwoniłam po 3 godzinach ale nikt nie odebrał ( na poczcie usłyszałam tylko kto to i skąd ) już płakać mi się zachciało a po jakiejś godzinie oddzwoniła :D Przepraszałam ją chyba ze sto razy za problem :D
zadziwiające, że pomimo tylu różnych zawodów i wykonywanych prac wszystkie tutaj interesujemy się stylizacją paznokci:)
ja osobiście uczę się ciągle jeszcze w techniku na informatyce, na dodatek jako jedyna dziewczyna z 29 chłopakami w klasie;o
zazdroszczę tym maturzystom, bo chciałabym już mieć tą szkołę za sobą i iść do policealnej na fryzjerstwo albo kosmetykę jak np. siostra mojego chłopaka teraz..:P
A ja jestem polonistką z zawodu :)