Mnie się wydaje że to się podciąga pod paisley- bo tam są łezki i kropeczki :) czyli jak najbardziej kwalifikuje się :D
Printable View
Mnie się wydaje że to się podciąga pod paisley- bo tam są łezki i kropeczki :) czyli jak najbardziej kwalifikuje się :D
Woszczurku te malowanki są super
to będzie trzeba się naumieć takie dzieła tworzyć heh bo pięknie to wygląda na pazurkach
Oj terzeba trzeba... mam nadzieje że kiedyś mi się uda takie wykonać :)
Iza rewelacja! pieknie na pazurkach musi to wygladac :love:;)
boskie wzorki, miałam taką tunikę do getrów
Te pazurki w kpk, które zrobiła Ania to MISTRZOSTWO! W ogóle gratuluję pomysłu :)
Świetneeeeee!!!!!!!
kiedyś kupiłam pełno churteczek ale z takimi motywami nie potrafiłam znaleźć ;/ były stanowczo za duże wzorki by nadawały się na pazurki ;/ może ktoś wie gdzie można zakupić ??? :)
Idlao możesz sama sobie wydrukować na chusteczkach :)
tzn jak?? ;p bo moja drukarka tak nie potrafi :)
http://forum.wzorki.info/ogolnie-o-p...coupage-4.html tu poczytaj + wczesniejsze posty
Super wzór, ja generalnie nie próbowałam go robić, ale musi super wyglądać na długich szpicach.....:)
no na pewno świetnie wygląda na pazurkach, szczególnie tych dłuższych:)
Bardzo fajne wzory można wyczarować na pazurkach...
Aż się dziwię , ze jeszcze nie zastosowałam tej techniki u siebie w swoich pracach. Muszę coś pokombinować przy najbliższej okazji :)
Ja rozbiłam pazurki z wykorzystaniem tego wzoru wydrukowanego na chusteczce,ale bardzo dawno temu,zaraz jak Ania Otkińska wrzuciła swoje kpk ;)
No ten wzór jest naprawdę super, ale obawiam się, że nie dałabym sobie rady z namalowaniem takiego czegoś:(.W moim przypadku najlepiej będzie wydrukować wzór i odbić go na paznokciu za pomocą spirytusu, bo do drukarki jednak bałabym się włożyć chusteczkę.