Odp: Stylizacje na mlecznym tipsie
bardzo fajne :) tylko kochana boczki piłuj bardziej :)
fajne fajne ale jak bedziesz chciała skrócić takie to i tak sie napiłujesz jak z kwadratu:/: Jeśli chodzi o wykonywanie zdobienia dla klientek to ekstra :D
Cytat:
Napisał
kobietazpazurem
Troszkę moich mleczaków :)
Cytat:
Napisał
Zuuzaneczka
Kobietozpazurem! Powiedz mi proszę, co to jest to mieniące się na Twoich pazurkach? :love::love::love:Zwłaszcza na ostatniej fotce! To jakiś super-brokat czy może żel? Cudownie lśni :)
faktycznie, super efekt i tez jestem ciekawa czy to jest jakis zel brokatowy czy cosko??
no i fajowe wzorki
Pinusia uśmiechnij bardziej ten frenchos:) i przypiłuj boczki. Poza tym widzę górkę na jednym pazurku ... może to wina zdjęcia.
Cytat:
Napisał
nanami7
Pinusia uśmiechnij bardziej ten frenchos:) i przypiłuj boczki. Poza tym widzę górkę na jednym pazurku ... może to wina zdjęcia.
Mówisz i masz :P Wina zdjęcia kochana też to zobaczyłam dopiero na zdjęciu :/:
Cytat:
Napisał
Zuuzaneczka
Kobietozpazurem! Powiedz mi proszę, co to jest to mieniące się na Twoich pazurkach? :love::love::love:Zwłaszcza na ostatniej fotce! To jakiś super-brokat czy może żel? Cudownie lśni :)
To nie żel a pyłek brokatowy mieniący, to nie brokat tylko jeszcze bardziej drobniutkie niemal jak akryl ma taką konsystencję.
Tak patrzę na te wasze prace i dopiero teraz odkryłam, że faktycznie "niektóre zdobienia lepiej wyglądają na mlecznym" jak to ktoś tu chyba napisał - co jakoś nijak do mnie nie przemawiało, ale widząc ten pyłek na mleczakach u kobityzpazurem zostałam przekonana - są stylizacje, które na clearze dały by zupełnie inny efekt - i ku mojemu zaskoczeniu - wcale nie ładniejszy ;)
ja zazwyczaj na clear zakładam :)
Cytat:
Napisał
izago1
Ja kilka swoich wstawie :
piekne pznokietki
---------- Dodano o godzinie 13:53 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:52 ----------
Cytat:
Napisał
pinusia6
kolejne na mleczaczku
bardzo ciekawe:)lubie ten kolorek hologramu
Obecnie noszę mleczaki ;) zmieniam tylko kolory lakieru (obecnie bladoróżowy) i kwiatki (obecnie błekitny) :P
śliczne-niby proste a jednak :)
zgadzam się z Emilką niby takie zwykłe, a jednak mają cos w sobie :)
Bardzo ładne,ostatnio mam słabość do takich stylizacji.Bardzo mi się podobają ;)
Mnie również się bardzo podobają ;) Mają urok w sobie :)
podobaja mi sie ;) bardzo delikatne ;)
zuzaneczka super pazurki, fajniutko się to prezentuje
zuzaneczka piekne i delikatne!
Zuzaneczka miałaś świetny pomysł i wykonanie piękne :)
Ja uwielbiam mleczne tipsy według mnie wyglądają bardziej naturalnie :)
Ja mam duzo tipsow mlecznych ale lepiej mi sie robi a clear,ale wasze stylizacje super,najbardziej mi sie podobaja Beluni te z kwadracikami z koteczkiem i Kobiety te ostatnie super błyszczące!!!!
Osobiście wole szklane niż te mleczne, ale żeby zrobić efekt naturalny to w sam raz są mleczne na to :)
Zuuzaneczka - paznokcie prześliczne :)
a to mój pomysł na wykorzystanie mlecznego tipsa
Załącznik 48356
nataszka pomysł fajny :) ale boczki do podpiłowania
nataszka super pomysł na stylizację, fajne zastosowanie folijki, ale boczki jak najbardziej do poprawy
wielkie dzięki za miłe słowa i za rady :)
Cytat:
Napisał
farbstift
ja nigdy nie próbowałam, bo się boję, że będzie się odznaczał, jeśli nie będzie kamuflażu. Macie jakieś patenty?? Może stepik ktoś zrobi??:kwiatek:
Z własnego doświadczenia wiem,że przy pracy na tipsach mlecznych bez coveru ani rusz :( no chyba że będą nakładane jakieś ozdoby lub wzorek, który zakryje różnicę między tipsem a paznokciem.