hehe kazdy miał swoje trudne poczatki :)
Printable View
hehe kazdy miał swoje trudne poczatki :)
to patrzciei smiejcie sie
macie daty na fotkach
zeby porownac
dalam kilka ipierwszych
i te ostatnie jakie teraz robie
Muszę przyznać, że różnica jest ogromna. Postępy są niesamowite. Teraz robisz śliczne stylizacje.:good::)
hahaha no to nie wszystko
jakbm cie wstawila vo ja robilam na poczatku ( i to po kursie) to bys koszmary miala
ahhaahhaah
ale co dobre jest ze z kazda praca-co jakisc zas widze postepy
a ja bym chciał te po kursie zobaczyć bo te jakoś mnie nie szokują ani nie śmieszą :D
ahhaha kamis
te pierwsze sa po kursie
potem te jedne ostatnie przerobione to sa te ocf teraz robie
ja robilam taka maniane po kursie ze szok
ale sie tego nei wstydze i przyznaje do bledu
nie jestem zadufana i nie mowie oh jakie piekne ahhah
No to ja też dodam swoje ,,przed'' bo, po'' to jeszcze nie mam.Od marca zajmuje sie pazurkami i na razie tylko się uczę.Te są moje.To drugie które sobie zrobiłam sama........wiem,tragiczne ale sie nie załamuje bo nauka czyni mistrza.
No to teraz wam szczena opadnie hahaha 2 pierwsze robione ok sierpnia 2007 roku i przed kursem a następne aktualne, kurs robilam we wrześniu 2007 ale prawdę mówiąc kurs nie dał mi nic...był w moim przypadku beznadziejny... sama do wszystkiego dochodziłam..:P
Ja niestety nie moge pokazac wam swoich ,,pierwszych,,pazurkow akrylowych robionych na formie bo nie robilam wogle zdjec i nie myslalam ze kiedys znajde sie na takim forum.A i pierwszych zelowych tez nie mam:(.Wiec pozostaje mi pokazywanie obecnych pazurkow:D
Noo różnica niezła!! Teraz są piękne.:)
---------- Dodano o godzinie 22:36 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:34 ----------
Jak na początek to wcale nie są tragiczne:good:. Nie wiem tylko czy ten przedmiot jest tak ściskany i daje efekt czerwonej płytki paznokcia, czy to przepiłowanie płytki.
No roznica jest widoczna super :brawo:
A to moje piersze dwa wykonania hihihi (ok 1,5 roku temu)
Przeniesione do odpowiedniego działu /kamis
Jestem nowa na forum i to sa moje pierwsze kroki.Jestem w trakcie kursu tzn.skonczylam zele i zaczynam akryl.Wiec dodaje tylko poczatkowe fotki:):)Tylko sie nie nabijajcie bo i tak juz jestem zalamana!!!
jak na pierwsze kroki wcale nie jest źle :D Musisz tylko troche popracować... Pamiętaj - pilnik nasz przyjaciel, lecz nie nadużywaj go bo na pierwszych pazurkach, widać, że płytka dosyć mocno przepiłowana:/: Piłuj boczki:D Tyle odemnie i staraj się robić większy tunel gdy pracujesz na szablonie i pamiętaj też o krzywej C :]
Może nie jestem expertką od pazurków, ale wyraziłam, swoje skromne zdanie... :wstydek:
Szpila ma rację. Jeśli chodzi o pilnik to trzeba ostrożniej, bo faktycznie płytka przepiłowana i ogólnie praca z pierwszego zdjęcia jest w trochę opłakanym stanie. Ale zobacz pazurki z trzeciego zdjęcia, te są już dużo lepsze. Jak to annamon wbiła nam do głowy - piłuj zawsze prosto boczki i popracuj nad krzywą C, bo niektóre paznokcie wyglądają na wklęsłe. Masz ciekawe pomysły na zdobienia, więc trochę treningu, a jestem pewna, że następne prace, które nam przedstawisz będą już duuużo lepsze:)
ja tak samo kiedys lubilam ranic klientki
musisz postarac sie jakpilujesz przy skorkach delikatniej i wolniej to robic
wtedy przestana krwawic
Te spilowane pazurki to nie moja robota ja tylko zakladalaj jej zelki ,to kolezanka z kursu i sama to sobie zrobila.Po prostu duzo cwiczyla na sobie.Wielkie dzieki ze mnie nie wysmialyscie i za porady.Widze ze mozna na liczyc na wasza pomoc Pozdrawiam
Prawdą jest to, że dopiero po jakimś czasie zauważamy błędy, których wcześniej jakby "nie było" :)
To moje pierwsze prace. Daty są na zdjęciach.
Załącznik 4150 Załącznik 4151 Załącznik 4152
A teraz prace, którymi mogę pochwalić się na dzień dzisiejszy.
Załącznik 4153 Załącznik 4155 Załącznik 4156
Witam!:)
Moje pierwsze paznokcie ktore zrobilam, robilam mamie. Zostalam rzucona na gleboka wode:D Miala bardzo obgryzioną płytkę, płaską i ogolnie ciezko bylo zalozyc tipsy i w ogole... No ale zamieszcze zdjecia teraz, i potem:)
Pierwsze paznokcie wykonane byly pod koniec marca a poczatek kwietnia tego roku.
PS.
Pierwsze dwa zdjecia, to te pazurki z marca/kwietnia.
kolejne to juz te, ktore robie teraz:)
Ostatnie zdjecie, to paznokcie mojej mamy. W koncu wyszly takie w miarę:P
Co o nich sądzicie?
Prosze o opinię;)
Nie jestem po zadnych kursach... Jestem samoukiem:P
tez wrzuce coś od siebie. jedne z pierwszych paznokci jakie robiłam
a tu teraźniejsze. Perfekcyjne one nie są ale widze duzą różnice. a paznokcie zaczełam robić jakies rok temu i jestem samoukiem bez kursów.
a to moje pierwsze pazurki zaraz po kursie-dokladnie rok temu wykonane.
jako kroliki doswiadczalne-moja siostra i jej kolezanki :)
niestety fotek z samego kursu nie moge znalesc
Wiec tak paznokciami zajmuije sie od stycznia tego roku wiec nie jestem profesjonaslistka wiec tak te z kropkami sa moje piersze ktore zrobilam potem dalam sobie czas i poszukalam duzo ciekawych informacji na necie zeby sie doszkolic bo nie chce miec wlasnego gabinetu tylko po prostu robie to dla siebie i na moich paznokciach.
Katolinko albo Zuziu (?) widać postępy :D oby do przodu :ok:
karolina imie a zuzia przezwisko od podstawowki wiec nikiedy ludzie mysla ze mam na imie zuzia bo wiekszosc sie zwraca do mnie zuzia:D
rudi bardzo ladne,zuziu widac poprawe
jak zaczynalam 2 miesiace temu:wstydek: french wychodzil delikatnie mowiac kijowo, po miesiacu cwiczen juz troche lepiej
te z tym niebieskim kwiatkiem sliczne sa
dziekuje:kwiatek:
to niezapominajka z mojej dzialki;)
agulusia Jak na miesiąc to rewelacyjne postępy:wow:
agulusia masz racje postep i to duzy:good:
dzieki dziewczyny:kwiatek: uparta jestem i jak cos mi nie wychodzi to cwicze do upadlego;)
U mnie to bedzie widac kolosalna roznice :P pierwsze 3 zdjecia to zdjecia przed robione miedzy 1,5 a 2 lata temu mniej wiecej, reszta to zdjecia po, robione w ostatnim czasie :) prosze o komentarz :)
roznica ogromna:Da french cudny:good:
salsa faktycznie roznica jest :) ale super pazurasy juz robisz ...a ile czasu trzeba bylo ?
moge sie tylko przylaczyc-naprawde sliczne teraz robisz pazurki, to ostatnie zdiecie mi sie szczegolnie podoba-nie moge sie napatrzec.
ja też się dołączam różnica jest bardzo widoczne mnie się podobają te czarno czerwone szpice super
okolo 1,5 roku zanim takie troszke ladniejsze zaczelam robic :)
nawet pierwsze w życiu pazurki mogą być piękne
Rzeczywiście widać ogromną różnicę. Ostatnie pazurki super :good: