oh ja też kocham Euphorię. ale wczoraj zkaupilam perfumki Currara- Touch and die i też mi się bardzo podobają mają podobne nuty...jak dla mnie
Printable View
oh ja też kocham Euphorię. ale wczoraj zkaupilam perfumki Currara- Touch and die i też mi się bardzo podobają mają podobne nuty...jak dla mnie
a ja używam AVON - pasują mi ich kosmetyki :)
A ja uwielbiam mój podkładzik i tusz do rzęs z Maxfactora :love: Jeśli chodzi o perfumki to nie używam często, ale najabrdziej lubię moje "So Givenchy" i Celine Dion "Notes" ;P a moja mama się w Każdej jakiej ma Chanelce zakochała :D A dobijają mnie jej dwa lbuiane rzez nia perfumy.. :/: 212 Carolina Herrera i Clinique Sipmly (ten jakoś zniosę : P) Life Esprit kiedyś używałam, ale teraz mi się gdzis zapodział a takie fajne były ;(
najpiękniesze perfumki jakie miałam to "Jennifer Lopez- glow after dark" jeżeli ktoś lubi słodziutkie zapachy to polecam gorąco, jest świetny!!! a teraz mam "miss dior cherie" tez świetny słodkawy zapaszek, jeżeli ktoś gustuje w słodyczach to polecam!! :)
Ja tak jak Madzialena lubie Euphorie CK, teraz uzywam Bvlgari Rose Essentielle....pieknie pachnie. Błyszczyki to tylko L'oreala Glam Shine i jeszcze balsam miodowy Oriflame w takim małym słoiczku:D
Moje ukochane perfumy to Christian Dior Addict. Czarujący, tajemniczy, magiczny zapach.
Nuty zapachowe: liście mandarynki, kwiat pomarańczy, kwiat jamajskiej Królowej Nocy, mimoza, róża, jaśmin, wanilia, drzewo sandałowe, bób tonka.
A dla faceta za perfumy idealne uważam zapach Jean Paul Gaultier Le Male :)
ostatnio na zjezdzie moja Pani od zajec praktycznych powiedziala nam taka ciekawostke ze podobno byly badania nad kosmetykami ziaja i stwierdzono ze maja one bardzo podobny sklad so kosmetykow Diora.czy slyszalyscie o tym? szukalam jakiegos artykulu na ten temat ale niestety nie udalo mi sie znalezc...
Ja mam jakiegoś pecha do kosmetyków :o co się do jakiegoś koloru szminki ,błyszczyka przyzwyczaje ,to zaraz go wycofują .Ostatnio coraz trudniej mi kupic moje ulubine perfumy Indian Summer Priscilli Presley ,pewnie też kończą produkcję :( Mam prośbę ,gdyby któraś z Was natrafiła na wysyłkową sprzedaż tych perfum - dajcie mi znać :*
moja ulubiona perfumka oczywiście po ck Euphorii
to adidas seria limitowana energy game 2008
zostało mi 15 ml i jak się skończą to nie wiem co zrobię.. ;/
nie mogę ich nigdzie dostać.
może wiecie gdzie są ? ;>
a numerem 3 jest u mnie puma aqua śliczna jest.. ;D
a to reszta
http://fotoo.pl/zdjecia/thumbs/2009-12/504c2cbd.jpg
http://fotoo.pl/zdjecia/thumbs/2009-12/11356373.jpg ja mam beżowy 207 wcale nie jest taki ciemny jak na kolorku obok ;D
http://fotoo.pl/zdjecia/thumbs/2009-12/2d53b394.jpg
co do pudru to mam jeszcze jaśniejszy bo 76 sand ;)
lubie tusz Collosal Volume z kolagenem M NY.
:*
uwielbiam krem do rąk Garniera (taki czerwony) do bardzo suchej skóry. :) jest super!
ostatnio wpadły mi włapy prześliznee perfumy < 33 Black angel czy coś takiego :D
Christina Aguilera zakochałam sie w tym zapachu
Maybelline Define-A-Lash bardzo dobry tusz
i mój ideał lakiery do paznokci INGLOT:love:
a ja uwielbiam tusz do rzes ISA Dora pogrubiający, cudny, i nie uczula przede wszystkim
wzięłam od koleżanki kremik z fm. Łapki są jedwbiście gładkie i kremik szybko się wchłania :). Dodatkowym atutem jest długo utrzymujący się zapach (Dolce Gabbana) i kremik bardzo fajnie działa na suche skórki. Już po dwóch dniach widzę dużą różnicę, a miałam bardzo przesuszone dłonie...
cena: 12.50
fotkę wzięłam z allegro.
KREM DO RĄK FM NR 33 (1005094931) - Aukcje internetowe Allegro
ja mam kilka ulubionych kosmetyków
1. włosy: szampon Dove z serum- różne, Yves Rocher lawendowy- ubóstwiam
2. twarz: podkład Rimmel z drobinkami, antyalergiczny z Avon, kulki brązujące z avon, krem do twarzy PHYSIGEL, Peeling roślinny do twarzy Yves Rocher-POLECAM!!!
3.Oczy: tusz SUPER SHOCK oraz najnowszy tusz wydłużający z Avon
4. pomadki do ust BEBE, błyszczyk pomarańczowy z YVES rOCHER
5. Balsam do ciała TUTIFRUTTI z liczi, olejek po depilacji aloesowy z YR- doskonale łagodzi zaczerwienienia
6. Mydło BIAŁY JELEŃ - nic mnie po nim nie swędzi i nie wysusza mi skóry:) poza tym lubie żele z YR bo mają świetne zapachy:)
7. do stópek mam żel lawendowy YR
8. lakiery do paznokci to SORAYA, odżywki i bezbarwne lakierki z LOVELY w Rossmanie kupuje bo są tanie i wspaniałe:)
oo ja lubię lakier UV z rossmana lovely chyba ...
no i kuleczki z avonu brązujące są świetne !! ;)
La Rive - Have fun..
UWIELBIAM te pefrumy! :)
podklad revlon kryjaco-matujacy,jedyny ktorego nie scieram moimi lapami z adhd. tusz lancome-rewelacja na moje mizerne upierzenie,cienie rozne poniewaz uzywam bazy art deco i trzyma sie wszystko przez caly dzien,to z polecenia bratowej.bardzo wydajny i naprawde cien nie splywa na imprezie.zapachy to roznie od nastroju,ubioru i pory roku versace,ck,t.mugler.krem teraz bedzie z clareny bo dostalam probki i superascie a do tej pory yr adn vegetal.
mydło róles xD
Albo anty. z FA ;D
perfumik adidas niebieski,lacosta zolta,mniam
Z perfum bardzo podobają mi się Paco Rabanne Black XS,to moje ulubione. A z kosmetyków to chyba nie umiem podac jednego lub nawet stworzyc listy kilku ulubionych,nie mogę obejśc się bez wielu z nich i trudno wybrac taką ścisłą czołówke.
Kobiki patrzcie co znalazłam w gazecie dzisiaj !! :)
wklejam link do aukcji :) http://allegro.pl/pupa-puposka-zesta...258752709.html
fajny zestawik i tani dla osób, które lubią mieć kosmetyki "przy sobie", oraz fajny gadżet ;) od razu wpadło mi to w oko, tylko pytanie czy dobrałabym sobie kolor tej Puposki :huh:
Ja lubie kosmetyki z avon w szczególności tusze do rzęs i maseczkę z morza martwego bo po niej skóra jest taka gładka, ale też kosmetyki do demakijażu z ziaji są dobre w szczególności te dwufazowe :)
jeśli chodzi o demakijaż, to ja zmywam make-up wodą z mydłem ... :/: jakoś tak mi najwygodniej :)
(zaraz mnie wszystkie wizażystki zjadą, za to co napisałam hyyy :skacze: )
bo może i wygodniej kochana, ale mydełko ma nieodpowiednie ph dla skóry a przy tym też podrażnia oczka. No a płyn do demakijażu nie jest drogi (koszt ok5zł), więc po co niszczyć skórę:*
ja ostatnio jestem zakochana w tej pumie
dzisiaj w końcu ją sobie zakupiłam :skacze:
http://www.fragrantica.com/images/perfume/nd.8767.jpg
Moje zapaszki to oczywiście Ck Euphoria, Kenzo Flower oraz Burberry Summer. A kosmetyki to różne chociaż ostatnio lubię gosh'a :)
Piękne kolorki, aż chce się malować :)
Jeżeli chodzi o ulubione kosmetyki to jest ich naprawdę wiele,nie umiem wyróżnić takiego jednego,głównego który tutaj przewodzi. Teraz w skelapch internetowych można spotkac bardzo fajne promocje:)
A właśnie co sądzicie o kosmetykach Gosha? Raz kupiłam no bardzo fajne ale nie powalają aż tak żeby płacić za nie 3 razy więcej niż za inne. W czymś są takie wyjątkowe że tyle kosztują?
Lubie ich cienie(takie pojedyńcze,okrągłe.mam chyba z 10 kolorów) i konturówki do ust.Kiedyś też mieli taki mega fioletowy tusz do rzęs.
Lubowałam się swego czasu też w ich zapachu SHE,ale jak zaszłam w ciążę to mi zbrzydł i nigdy więcej:D
Ja kiedyś używałam cienia tej firmy, ale dawno już nie miałam.
ja mam od wielu lat jeden ulubionyzapach ale nie jest dlakazdego bo jest ciezki i mocny to angel thiery migler,co do kosmetykow z avon przez wiele lat bylam konsultantka wiec wyprobowalam wszystko irzeczywiscie maseczki sa rewelacyjne oraz cala seria Spa bez wyjatkow.ale wg mnie tusze sa do abi najlepsze tusze jakie przetestowalam to wiekszosc z Loreala,pudry czy fluidy uzywam glownie z Loreala czaserm testuje jakies inne ale jak dla mnie to glownier Loreala ma najmniej wpadek w sensie ze sa to dobre kosmetyki jakosciowe.co do demakijazu to lubie Polskie firmy glownie Ziaja.
Ostatnio kupiłam sobie maseczki i tonik z Tołpy. Trochę drogie mają kosmetyki, ale dobre.
Mam strasznie przesuszoną skórę na twarzy, więc wzięłam z sorya krem nawilżający, choć osobiście wolę z oriflame kremy (już zamówiony, nie pamiętam nazwy, ale taki w śliwkowym opakowaniu jest).
Ja nie zwracam aż takiej uwagi na firmę,kosmetyki muszą byc po prostu skuteczne i od tego należy zacząć. To podstawowe kryterium,a za te lepsze jestem gotowa zapłacić więcej a mieć pewność co do pielęgnacji swoje cery.
Dziewczyny a ja ostatnio odkryłam balsam pod prysznic Nivea i powiem Wam,że jestem mile zaskoczona :)
Myślałam,ze to moze jakiś kicz i będzie nie skuteczny,ale jak po wieczornej kąpieli i użyciu rano nie miałam suchej skóry na nogach to jednak uwierzyłam,że skuteczny:ok:
Z szamponów i odżywek ostatnio zakochałam się w CHI Nourish Intense.
Rewelacja dla moich zniszczonych i cienkich włosów:)
Lubię również serie L'Oreal Professionnel Pro-Keratin Refill i Liss Unlimited też z L'oreal.
Lakiery do włosów:
delikatniejszy L'Oreal Infinium(zawsze kupuje 4)
a mocniejszy to Farouk Chi Magnified Volume.
Najlepszy preparat do stylizacji włosów mający na celu uniesienie ich przy skórze,dodający objętości a nie sklejający włosów jak np.pianka potrafi to Farouk CHI Volume Booster .
Lepszego nie znam a jest mi on tak potrzebny i niezastąpiony jak odżywka do włosów:)
Ja jestem fanką BioOil, dodaje go do każdej kapieli bo nie znoszę balsamów do ciała, a dodając go kilka kropel, wychodząc z wanny mam gladką skóre, do tego nie robią mi się rozstępy, a przy moich ostatnich wahaniach wagi, byłam przekonana, że zaraz jakiś się zjawi :)