-
Odp: Najlepsze sklepy z przyborami do paznokci na Allegro.pl
a ja w margabie kupowałam kiedyś akryl w woreczku i dostałam mniej, po czym jak to napisałam to facet mi odpisał że jestem za głupia żeby iść na pocztę i odesłać itp itd i oczywiście stwierdził że oszukuję. podejrzewam że on celowo sypie mniej bo i tak tego nikt nie sprawdza a nawet jak sprawdzi to bez kamery się tego nie udowodni. masakra. absolutnie nie polecam, chociaż z resztą rzeczy było ok
a ozdoby super ma slaydis :) niektóre żele ma z allepaznokcie
-
Orientujecie się może czy w katowicach znajduje się jakaś hurtownia z żelami i akrylami?
-
Cytat:
Napisał
asia
a ja w margabie kupowałam kiedyś akryl w woreczku i dostałam mniej, po czym jak to napisałam to facet mi odpisał że jestem za głupia żeby iść na pocztę i odesłać itp itd i oczywiście stwierdził że oszukuję. podejrzewam że on celowo sypie mniej bo i tak tego nikt nie sprawdza a nawet jak sprawdzi to bez kamery się tego nie udowodni. masakra. absolutnie nie polecam, chociaż z resztą rzeczy było ok
a ozdoby super ma slaydis :) niektóre żele ma z allepaznokcie
Dzięki Asiu o takie recenzje właśnie mi chodziło :*
-
Ja robie zakupy w Golden Nalis Super hurtownia Ale również w Dobrarada
Serdecznie polecam!!!
-
proszę bardzo:) wrzucam fotkę - ten mały śmietnik to folie do zdobień od slaydis, ale nie te permutowane tylko zwykłe, za 2zł chyba.tak wyglądają w rzeczywistości (a w sumie to ładniej, teraz wyrzuciłam je na stół i pstryknęłam zdjęcie). na paznokciu - rewelacja
-
Cytat:
Napisał
madziunka6
Ja odradzam wszystkie firmy które mają ponad 10 negatywów!!!!!! Jeśli by doszło do wyjaśnienia sprawy negatyw by anulowano a tu nawet nie odpowiadali na negatywy. Nie kupiłabym w takim sklepie, już nie raz się nacięłam. Mają po prostu bałagan i nie radzą sobie z tyloma zamówieniami, a skoro tyle ich mają to pewnie mają gdzieś tych kilku niezadowolonych użytkowników
-
ja nie polecam allepaznokci zamówiał ostatnio u nich paczke i pryszła mi ponad 50 zł droższa okazało się że przysłali jeszcze przedmioty których nie zamawiałam powiedzieli że myśleli że aukcja z 2 miesięcy wcześniej ni została zrealizowana i wysłali razem z tą a poprzednia paczka była zrealizowana :/ moim zdaniem to naciąganie
-
Ozdoby, wszelkie akcesoria u slaydis Informacje o Użytkowniku slaydis - Aukcje internetowe Allegro
dziewczyna jest rzetelna i raczej nie zaopatruje swojego sklepu w bublowate towary.
Żele, tipsy to Sun Flower (strona internetowa) Activ, Nails Company.
Raz zrobiłam zakupy u Allepaznokcie i byłam średnio zadowolona: pilniczki sa bardzo cieńkie (bardzo szybko się wyginają, i łamią) gotowe kolorowe akryle schną po pierwszym otwarciu, ozdoby jak ozodby były Oki, pojemnik na czyszczenie pędli, waciki tez oki.
-
Moja strona - Aukcje internetowe Allegro ja najczęściej zaopatruje się właśnie z tej stronki panowie bardzo szybko realizują zamówienia produkty są dobrej jakości w dobrze zapięczetowanych przesyłkach oraz bardzo dobry kontakt
-
Cytat:
Napisał
*ZuZiek*
Ja odradzam wszystkie firmy które mają ponad 10 negatywów!!!!!! Jeśli by doszło do wyjaśnienia sprawy negatyw by anulowano a tu nawet nie odpowiadali na negatywy. Nie kupiłabym w takim sklepie, już nie raz się nacięłam. Mają po prostu bałagan i nie radzą sobie z tyloma zamówieniami, a skoro tyle ich mają to pewnie mają gdzieś tych kilku niezadowolonych użytkowników
Nie zgodzę się z Tobą odnośnie tych negatywów bo zdarzają się różne sytuacje w których sprzedawca nie zawinił:/: czasami widziałam negatywy za to że ozdoby nie przyszły w słoiczkach tylko w woreczkach strunowych a na aukcji wielkimi literami sprzedawca zaznaczył w co te ozdoby są pakowane. Na allegro trochę już siedzę i widziałam już wiele niezasłużonych negów.
-
Cytat:
Napisał
Ladyss
Nie zgodzę się z Tobą odnośnie tych negatywów bo zdarzają się różne sytuacje w których sprzedawca nie zawinił:/: czasami widziałam negatywy za to że ozdoby nie przyszły w słoiczkach tylko w woreczkach strunowych a na aukcji wielkimi literami sprzedawca zaznaczył w co te ozdoby są pakowane. Na allegro trochę już siedzę i widziałam już wiele niezasłużonych negów.
Potwierdzam, zazwyczaj kupuję u tych, którzy mają ponad 99%, ale uważnie czytam negatywy, bo niektóre są zaskakujące i niewiarygodne oraz odpowiedzi sprzedającego.
-
Cytat:
Napisał
samaron
Potwierdzam, zazwyczaj kupuję u tych, którzy mają ponad 99%, ale uważnie czytam negatywy, bo niektóre są zaskakujące i niewiarygodne oraz odpowiedzi sprzedającego.
zgadzam się z wami, niektóre negatywy nie są w pełni zasłużone a sklep ma produkty świetnej jakości, a czasami zdarza się że sklep ma ponad 20tys pozytywów a jest do bani
-
najbardziej lubię kupować do dobrejrady/dekorynki.zawsze wszystko jest ok. slaydis, allepaznokcie też ok (czasami zdarzają się pomyłki kolorów ozdób)andrew35 bardzo fajny sprzedawca. nacięłam się na neonail. dziwna sytuacja. po skończonej aukcji jak zwykle zadałam pytanie o koszta wysyłki. dostałam maila zwrotnego, że przesyłka będzie w gratisie. przelałam pieniążki i dostałam maila, ze brakuje takiej i takiej kwoty??????????? pani wyjaśniła, że zaszła pomyłka. cennik też mają zawyżony. na stronie Poczty Polskiej ceny są niższe moja przesyłka miała kosztować 105zl a zapłaciłam 145(taką mają umowę z Pocztą). niby wszystko ok bo dosłałam pieniążki ale niesmak pozostał
-
10 negatywów to mało jeśli ktoś ma bardzo dużą skale sprzedarzy i jak było wcześniej pisane zdarzają sie różne sytuacje a od dobrejredy dekorynki również polecam :)
-
ja rowniez zaopatruję sie u dekorynki, ale to co wystawione na allegro to nic w porownaniu z jej sklepem dobrarada - ozdoby do paznokci, tipsy, akryle, żele UV, brokat, tu jest duzy asortyment, swietne opisy(dziewczyna sama robi pazury). Jestem bardzo zadowolona z jednofazowki clear gelly pink, ktora swietnie buduje, swietnie sie poziomuje, za niewielka cene. Bardzo fajny cover-classic, ladny kolor cover blush pink, tylko lubi wytracac bialy pigment(wystarczy zamieszac godzinke przed praca i jakos daje rade), ozdoby nie aodbarwiają się w żelu. Klasyczne zloto-czarne szablony sa.. jakby grubsze niz te zwykle i dobrze sie kleja. Pedzelki: rewelacyjny syntetyczny koci jezyk do kwiatkow. Nie polecam siateczki, twarda i zle sie zatapia
-
ja wszelkie ozdoby zamawiam tutaj Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
i zawsze jestem zadowolona z zamówienia.. szybko, sprawnie no i oczywiscie zawsze jakies gratisy wpadna :skacze:
-
uff to dobrze, bo jutro właśnie tam złoże zamówienie prawdopodobnie:)
-
-
-
Witam
ja równiez sprzedaje na allegro ozdoby, żele, pilniki itp...
jak macie chwilkę to zapraszam na moje aukcje (mój nick: ZanetaJ_2006 a nick do jednej z wielu auckji to ŻJ- Myszka Miki - Hit sezonu NOWOŚĆ 200 szt (737315814) - Aukcje internetowe Allegro
buziaki dla wszystkich :)
-
ja juz dniami sie zastanawialam i ogladalam u kogo co kupic na allegro :D jaka jestem szczesliwa ze trafilam na to forum :D i ze sa linki bezposrednie do dobrych sprzedawcow :)
dziekuje kobietki :*
-
o matko jestem wykończona.. nazbierało mi się trochę rzeczy do kupienia, żaden użytkownik nie ma wszystkiego co chcę i będę rozdzielać na 3..;(
-
Z czystym sumieniem mogę polecić na allegro tego Pana: Informacje o Użytkowniku ENPE-INVEST - Aukcje internetowe Allegro
Przesyłkę miałam wcześniej w domu niż on pieniądze na koncie;)
Kupiłam u niego cążki i są po prostu wspaniałe:good:
-
też mam problem u kogo zamówic materiały.Dzieki za linki:):)
-
ja jak juz koleżanki wcześniej polecam japee duzy wybór i rozsądna cena a przy nastepnym zamówieniu tyle ze z jego sklepu mozna dostać rabacik:)
-
Hej,
zapraszam na moje strony z allegro, mam "kilka" fajnych rzeczy, które napewno Wam się przydadzą do pazurków:)
mój nick to: ZanetaJ_2006
-
Cytat:
Napisał
mysza31
ja jak juz koleżanki wcześniej polecam japee duzy wybór i rozsądna cena a przy nastepnym zamówieniu tyle ze z jego sklepu mozna dostać rabacik:)
a ja w jaapee kupilam 2 x rozne ozdoby i kolor puszczal i w akrylu i w zelu wiec nie polecam jak rowniez wiecej tam sie nie zaopatrze
-
ja coś kupowałam w japee nie pamiętam co, ale wiem że zastrzeżeń nie miałam, chyba to tipsy były...
W każdym razie chciałam zadać pytanie, gdzie można dostać zaciskarkę do tunelu? Nie chodzi mi o taką pincetę tylko o takie jakby imadło dziwne... jak klucz żabka :D
Jeżeli któraś z szanownych Pań wie to bardzo proszę o wiadomość na priv :D
thx
---------- Dodano o godzinie 02:00 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 01:57 ----------
ja rowniez zaopatruję sie u dekorynki, ale to co wystawione na allegro to nic w porownaniu z jej sklepem dobrarada - ozdoby do paznokci, tipsy, akryle, żele UV, brokat, tu jest duzy asortyment, swietne opisy(dziewczyna sama robi pazury). Jestem bardzo zadowolona z jednofazowki clear gelly pink, ktora swietnie buduje, swietnie sie poziomuje, za niewielka cene. Bardzo fajny cover-classic, ladny kolor cover blush pink, tylko lubi wytracac bialy pigment(wystarczy zamieszac godzinke przed praca i jakos daje rade), ozdoby nie aodbarwiają się w żelu. Klasyczne zloto-czarne szablony sa.. jakby grubsze niz te zwykle i dobrze sie kleja. Pedzelki: rewelacyjny syntetyczny koci jezyk do kwiatkow. Nie polecam siateczki, twarda i zle sie zatapia
Właścicielem dobrej rady mi się wydaje jest Pan, nie Pani.
Zresztą tam pracuje pare osób bo dzwoniłam kiedyś żeby się zapytać o połączenie przesyłek i za każdym razem inna kobitka odbierała :D
-
czegoś takiego to jeszcze nie widziałam...:)
-
Kupowałam u Magdyszewczyk ozdoby i inne pierdułki - wszystko szybciutko i ok.
Polecam natomiast Dekorynkę, czyli Dobrąradę:D
-
-
Ja tez polecam dobrą rade:) ogromnyyyyyyy wybór produktów,co najważniejsze bardzo dobrych. No i jak sie zadzwoni z jakimiś pytaniami to jest się miło obsłużonym:)
-
dziewczyny uwazajcie na allegrowiczke: {teraz zmeiniła nazwe widocznie za duzo negatywnych komentarzy} na venus-szkolenia .uwazajcie nei dajcie sie nabrac. kolezanka zamowiła dla mnei towar i nic zero odezwu. pieniadze wysłane nawet dostała zeskanowane potwierdzenia zapłaty i nic. zwykła oszustka.uwazajcie i zwracajcie na nia uwage!
-
ja kupuje jak już, to u allepaznokci i miraclenails
-
Odp: Bezpłatne próbki.
A ja mam takie pytanie- kupujecie ozdoby na alegro? Jeżeli któraś z Was kupuje, może podać sprawdzonego dobrego sprzedacę? Chciałabym coś zamówić, ale mam wątpliwości np.jeden sprzedawca ma fajne ozdoby, ale brokatów w woreczku jest 1 gram, wydaje mi się że to za mało.
Czekam na odpowiedź :)
-
-
Cytat:
Napisał
Aha
A ja mam takie pytanie- kupujecie ozdoby na alegro? Jeżeli któraś z Was kupuje, może podać sprawdzonego dobrego sprzedacę? Chciałabym coś zamówić, ale mam wątpliwości np.jeden sprzedawca ma fajne ozdoby, ale brokatów w woreczku jest 1 gram, wydaje mi się że to za mało.
Czekam na odpowiedź :)
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy ja zamawiam zawsze u nich :D i jestem zadowolona. nie wiem jak z reszta ozdob ale brokat zamawialam i dostalam pelne pojemniczki tak samo z akrylem kolorowym, no ale nie wiem jak z tymi po 1g w woreczkach.
-
Ja właśnie czekam na paczkę od 4nails.Myślę,że jutro,najpóźniej w środę powinna dotrzeć,bo przed południem napisali,że dzisiaj wysłali.Cenowo wychodzi ok...zobaczę jak jakościowo i ilościowo.Dam znać jak już dotrze wszystko.
Prędzej zamawiałam coś od V&P, M&P-wszystko ok.Dzisiaj mi przyszły patyczki Fimo FIMO!100 plasterków! PROMOCJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1082053938) - Aukcje internetowe Allegro -długość większości patyczków jest nawet większa niż podano na aukcji.
Paczka przyszła. Wszystkie ozdoby fajne,dość sporo jak na tą cenę i fakt,że zamawiałam w woreczkach. Nawet parę ozdób dostałam gratis,ale to już w dużo mniejszej ilości. Także z czystym sumieniem mogę polecić tego sprzedawcę.
-
Zaopatruje się w tych samych sklepikach co Wy, dlatego nic nowego nie wpadnie mi chyba do głowy, polecam Dobrą Radę, Stylistkę, ostatnio odkryłam http://www.paznokcie5zl.pl można coś znaleźć markowego...
Co do AllePaznokci natomiast to raz zamówiłam u nich rzeczy za kilkaset złotych (frezarka, itp.) zapłaciłam za kuriera w czwartek, a po moich kilku interwencjach przyszedł w następny czwartek z datą nadania środa :/: zależało mi na tych rzeczach więc mogli się pospieszyć... Ale zamawiałam kilkakrotnie i wcześniej paczka była u mnie dość szybko, tym jednym incydentem mnie zrazili...
-
ja zamawiałam kilka razy w Allepaznokcie, dekorynka, pretty_nails, goldnails- szczególnie polecam goldnails.
ale niestety zraziłam się niesamowicie do magdaszewczyk....kupiłam u nich sporo rzeczy, tego samego dnia wpłaciłam im zaliczkę- kasę mieli od razu - pisałam e-mail że dopłacam im do 20 zł żeby paczkę wysłali kurierem jak się da najszybciej bo niektóre rzeczy były mi bardzo potrzebne, odpowiedzi od nich nie dostałam...czekam czekam i nic...paczka przyszła po 2 tygodniach...pocztą...zapłacili za wysyłkę 7 zł....a wpłaciłam im 20 i brak o0d nich jakiejkolwiek odpowiedzi co do zwrócenia mi tych 13 zł... ale gdybym ja im wpłaciła o 1 zł za mało to by mi nie nadali paczki, ale że wpłaciłam im 20 to reszty już nie dostane... Także nie polecam! Zraziłam się do nich baardzo.
---------- Dodano o godzinie 08:32 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 08:31 ----------
napisałam zaliczkę ::glupek:
zapłatę za wszystko znaczy się :D