-
Odp: [30.05 i 19.06.2010 Mysłowice] Warsztaty glamour nails i sharto
Iza ja to wiem...ja tylko zapytałam czy moze byc stylizacja na jednej łapce.... (chodzi o czas)stad pytanie o gotowa druga lapke a nie o przyjscie z gotowcem bo gdybym chciala przyjsc z gotowcem to bym zadala glupie pytanie czy stylizacje mozna wykonac w domu:/....ale wiem wiem Ty swoje musisz powiedziec:D
co do koloru to mnie wsio ryba moze byc nawet zielony ja zapytalam przykladowo.....a ze sa to mini mistrzostwa to chyba zapytac mozna o pewne rzeczy...i ewentualne "ale" jak cos to do organizatorow ktorzy sie godza badz nie na to i tamto :D a nie do pytajacych o mozliwosci:P tyle w temacie bo znowu sie narobia jakies kwasy ;)
-
:D Dziewczyny jutro wieczorem zamieszcze dokladne szczegoły mistrzostw:)
Napewno nie beda one proste..bo to w koncu mistrzostwa,a nie konkursik:P
Nagrody beda napewno zachecajace i motywujace!! za pierwsze miejsce bedzie min. puchar oraz nagrody specjalne!!!! pozostałe dwa miejsca tez nie zostana pominiete:) wiec napewno bedzie warto:)
co do jednej czerwonej łapki musimy to jeszcze dokładnie przemyslec...tematyla bedzie raczej letnia...napewno nie french...:D
-
normalnie jestem taka ciekawa co to za temat będzie. niestety na razie nie mam modelki :(
-
myśle, ze z modelką problemu nie będzie, bo każda chcialaby mieć pazurki za free :D
-
Dzoanko w naszych rejonach tzn Moich i Kseni...to kobiety owszem chca za free ale najlepiej french i tak ciut za opuszek nie wiecej:leze:wiec moze byc problem ale moze jakas dziewczyna z warsztatow nie bedzie brala udzialu i uzyczy lapek albo kolezanki Pazurka jak pisala beda chetne:D
Pazurku czekamy na szczegoly.....:D:D:D
-
Też czekam z niecierpliwością na wiadomości :) Miło będzie Was poznać ;)
-
Temat mistrzostw: "MAGIA HAWAJÓW"
technika wykonania dowolna,wiec niech wasza wyobraznia dziala!!:D bo naprawde mozna poszalec...
Regulamin mam ale zapisany na swoim laptopie ktory zostawilam w salonie:/ no coz moja skleroza... jutra rano jak tylko wejde do salonu wrzuce w post tematu:)
W kazdym razie po skrocie :
-Paznokcie wykonujemy na formie lub tipsie,na paznokciach obu dłoni
-czas wykonania 3 h
-kształt dowolny,
-technika wykonania dowolna,wazne aby byla byla zachowana tematyka
-oceniamy pomysłowosc,budowe,kształt...
Max ilosc punktow jaka mozna uzyskac=100pkt.
-
wow suuuuuuuuuuuuuuper temacik....juz widze te wszystkie prace....:D
-
siedzialysmy myslałysmy i doszlysmy do wniosku ze ten temat bedzie idealny...przynajmniej zrobi nam sie cieplej...bardziej letnio..:D
mimo iz pogoda jest taka jaka jest:( I wodze fantazji w takiej tematyce mozna popuscic:P
-
temat rewelka, już siedzę i wymyślam co zrobić by się nie skompromitować :) ale szczerze, to cały czas się zastanawiam czy brać udział, bo niektórym nie dorastam do pięt z moimi pracami, gdyż są takie zwykłe i proste. Niestety nie mam klientek, które chciałby coś wystrzałowego i przez to zawiesiłam się na frenchu.
-
próbowac nikomu nie zaszkodzi a wrecz przeciwnie...:D nie mozna z gory zakladac niepowodzenia..trzeba byc dobrej mysli:)
Troszke wiecej wiary w swoje mozliwosci dziewczyny!!:)
-
super temacik, dziekujemy Pazurku :*:* :kooffa:
ale jak na taki temat to troszke mało czasu bynajmniej jak dla mnie :( no ale cóż, może jakoś się sprężę...
---------- Dodano o godzinie 23:09 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:07 ----------
no chyba że tak jak woszczurek pisała, będzie można mieć ewentualny szkielet? hmm
A i czy użytkowe paznokcie i czy jeśli mog być nieużytkowe- czy można mieć jakieś przygotowne elementy zdobnicze?
-
wow jaki super temat :D
zapowiada się że będzie ciekawie :D
ja akurat nie wezmę udziału tak czy siak w mini mistrzostwach ale za to z miłą chęcią pooglądam wasze prace oraz podopinguję :D
-
czas 3h..no zalezy jak sie do tego podejdzie ...z włąsnego doswiadczenia wiem ze jak sie pozadnie skupie i nie gadam o pierdolach z klientkami to potrafie sie sprezyc w 2h nawet..wiec nastawic sie na pełne skupienie i zero gadania a bedzie dobrze:P a plan wzorkowy ustawic juz sobie w myslach przed mistrzostwami..zawsze mozna zabrac na wszelki wypadek jakies swoje ulubione ozdoby,ktorych by sie akurat chcialo uzyc...
przy czym bedzie udostepniona oczywiscie cala gama produktow sharto,wraz z ozdobami itd...:D
-Jezeli uda wam sie wszystkim pozałatwiac modelki i nie bedzie koniecznosci uzycia moich modelek..mozecie ze tak powiem swoje w domciu wczesniej przygotowac wizualnie pod tematyke...zawsze bedzie ciekawszy efekt calosci...:D ale to sie jeszcze dokladnie okaze jak bedzie z tymi modelkami..:D
jak wypali to motywacyjnie informuje iz za tematycznya stylizacje modelki bedzie przewidziane dodatkowe wyroznienie:)
---------- Dodano o godzinie 23:17 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:14 ----------
bozenko zachecam do wziecia udzialu..naprawde nic nie tracisz!! a mozesz cos zyskac:D
dzoanko z tymi szkieletami zobaczymy co i jak w kazdym razie aby umozliwic szkielety wszystkie dziewczyny musza miec modelki inaczej to nie przejdzie...:)
-
no jasne, to by było duże ultwienie, bo wtedy można się skupić na zdobieniach...
bo ja jak robię szpice to minimum 4h także wiesz... buu :( :D
A użytkowe czy nieużytkowe? i jaka jest minimalna liczba osób aby mistrzostwa się odbyły?
Dziś robiłam frencha i zeszło mi 2,5h... także czuję,że będzie ciężko :]
Pazurku Ty możesz zrobić w takim krótkim czasie, bo jesteś przyzwyczajona, bo prcujesz w salonie,a ja dość rzadko robię pazurki, dlatego tyle mi schodzi ;)
-
ja jednak rezygnuje z wzięcia udziału w mistrzostwach,
-
oj tak ja tez bym byla za mozliwoscia zrobienia szkieletu.....i mozliwosci skupienia sie na zdobieniu i budowie:)
-
Odp: Mistrzostwa & warsztaty 19.06.2010 glamour nails
Ewelinko wpłaciłam zaliczkę za warsztaty czerwcowe ;)
-
DZIEWCZYNY...spokojnie:) zobaczymy w praniu jak wam zejdzie czasowo...jak bedzie trzeba czas ciut wydłuzymy...tez myslalam nad zrobieniem szkieletu ale niewiem czy wszystkie beda mialy swoje modelki..jak tak to nie ma problemu...:D
Dzoanko doszlo:)
-
tak tak tak dziewczyny się postarają o swoje modelki, prawda? :D
-
mysle ze na pewno kazda bedzie miala swoja modelke...tylko jak patrze na ilosc chetnych na warsztaty i ilosc chetnych na udzial w mistrzostwach ...to chyba troche malo osob:(
-
ee ja myślę, że do końca maja sie uzbiera.. ;) jaka minimalna ilość osób aby mistrzostwa się odbyły? i ponawiam pytanie - pazury użytkowe czy nieużytkowe? :)
-
ja bym z chęcią wzięła udział, temat świetny:ok: ale niestety mój budżet jest w opłakanym stanie
-
Fabi a klientek jakiś nie będziesz miała na pazurki? może uda Ci się uzbierać ;)
albo kredycik od mamy albo chłopaka :D
-
Od rodziców jestem uniezależniona, więc odpada. Z chłopakiem mieszkam, więc biedę wspólnie klepiemy:) a z klientkami to totalna klapa, już nie pamiętam nawet jak to jest komuś pazurki robić:huh:
-
kurcze ale kiszka... no ale mam nadzieję,że coś się zmieni :)
-
pisalam ze min ilosc osob 15...ale jezeli bedzie 10 rowniez sie odbeda...pobnizej 10 os. niestety ale nie...bo bedzie zbyt mala konkurencja...:D
NIsia do 19 jeszcze troszku czasu...:)
-
Ewelinko w sumie ciekaw jestem czy uzbiera się te min. 10 osób...
może więc mogłabys wyodrębnić zaplatę za same mistrzostwa, to wtedy więcej dziewczyn by się skusiło, bo nie każda ma 100 zł, żeby jeszcze dodatkowo w warsztatach uczestniczyć... może da się tak zrobić? ;)
-
Najprawdopodobniej wezmę udział w samych mistrzoswach:D:skacze:
-
czyli Pazurku będzie możliwość wzięcia udziału w samych mistrzostwach tak? :)
bo jeśli tak to na pewno uzbiera sie więcej osób :) i będę wiedziała czy mam molestować moja modelkę czy nie :P
-
mmm magia hawajów:) chetnie bym sie tam przejechała:P:skacze:
-
no i elegancko, zbiera się ekipa :P
-
udzial w samych mistrzostwach koszt 30zł:)
biorac udzial w warsztatach za mistrzostwa nie płacimy!!:)
prosze o orientacyjne zglaszanie sie..musze wiedziec jaka ilosc chetnych bedzie..aby zarezerwowac odpowiednia sale:) jezeli chcecie mozna przygotowac sobie w domciu ozdoby przestrzenne ktore mozna wykorzystac do mistrzowskich stylizacji:)
aa..i myslałąm nad zmaiana terminu na 20.06 tj niedziela..co wy na to??
-
termin mi odpowiada, na mistrzostwa się piszę i pytam czy szkielet może być? :D:D:D
-
dzoanko to bedzie uzaleznione czy wszyscy beda miec modelki jezeli tak to nie ma problemu jezeli nie to przykro mi ale wtedy bedzie to niesprawiedliwe dla pozostalych..:)
-
no ale to trzeba dac jakiś termin żeby można się było przygotować, a nie dzień przed mistrzostwami powiedzieć tak może być, lub nie nie może być...
-
Pazurku ja bede miala modelke...tylko czy w ogole sa jeszcze jakies chetne osoby??czy tylko my 2?:D:D:D
-
jeśli chodzi o warsztaty to ja mogę tylko 19 przyjechać. 20 czerwca niestety nie dam rady :(
na razie widzę tylko 5 osób chętnych :( dziewczyny zapisywać się! Pazurkomania organizuje świetne warsztaty!
-
Ja będę jutro wiedziała czy dam radę. To zależy, czy na pewno będe mieć klientkę na pazurki, żeby kaskę mieć;)
-
Ewelinko daj jakiś termin zgłoszeń, bo nie wiem czy mam się już przygotowywać czy nie...