Hihihi to jest pomysl?Trzeba wyprobowac :)
Printable View
Hihihi to jest pomysl?Trzeba wyprobowac :)
a jaaaaaaaaa... KOCHAM ROBIĆ ZAKUPY!!!! Na szczęście mój mąż też :P wiec często robimy je razem :D A najczęściej robię zakupy przez allegro-masakra to jest jak uzależnienie od allegro:porazka:
A może jest ktoś , kto choruje na allegro tak samo jak ja :huh:??
i to niegłupi ;) trzeba będzie go wypróbować w najbliższym czasie ;)
---------- Dodano o godzinie 21:56 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:55 ----------
Chanti też uwielbiam kupować na all ;) najbardziej to chyba ciuszki hihi :love:
Miminka-moja bratnia duszyczka jesteś ;) hi hi hi
Ja najbardziej lubię kupować buty...
ooo to zaszalałaś Jade :P:skacze:
Chanti buty też uwielbiam kupować :love: a ostatnio kupiłam dwie spódniczki na allegro;) hihi
Jadę Ty to wszystkich przebijesz -STÓŁ DO BILARDA POD CHOINKĘ :ok::skacze:
A co bede sie czaic,uwielbiam grac.Teraz to bym z wami pograla ale daleko....No chyba ze kiedys sie spotkamy jak wroce :)Fajnie by bylo:)
---------- Dodano o godzinie 21:26 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:22 ----------
No tak dla sprostowania to jest taki prosty stol nic wypasionego.Mi tam wystarczy.
pewnie, że by było fajnie;)
wypasiony czy prosty - najważniejsze żeby sie dało grać
Tez tak uwazam :)
ale super :D chetnie bym pograła :D
stół bilardowy dwa duże akwa agawy to gdzie wy śpicie w przedpokoju ? :lol:
ha,ha,ha mieszkanie trzy pokojowe i salon.Stol bilardowy skladany wiec niema problemu. :)
a no chyba że składany ;) to spoko :D
A jak jeszcze cos sie kupi to chyba skorzystamy z przedpokoju :):) Dzieki za podsuniecie pomyslu,a no jeszcze wrazie czego to jest garaz :)hihi
a ja planuje kupic puzzle :P ostatnio coś mnie napadło i mam taka ochotę poukładac puzzle :)
a my sobie tydzien temu kupilismy monoool fajna gierka i mozns sie troche od komputera oderwac
no ja czasem lubie tez takie gry :D ale nie lubie układać puzzli a dostałam na 18 od koleżanki puzzle :P i to fest duzo ich bylo takich malutkich jakiś krajoobraz był do układania
no ja to sobie z 3 miesiące temu kupiłam euro business :D lubię takie gierki :D a cp do puzzli to mnie ostatnio korci żeby jakieś sobie zakupić :skacze:
Hihi mnie też ostatnio naszło na puzzle jak pojechałam do mojego młodszego braciszka i on miał takie z Kubusiem Puchatkiem, tylko, że mały jest i pogubił trochę więc nie mogłam całego obrazka ułożyć :P Mam w domu troszkę z dzieciństwa ale z Pocahontas i Myszką Miki hihi a chętnie bym podjęła się ułożenia jakiegoś skomplikowanego obrazka :D
a pomyśleć że ludzie kiedyś komputerów nie mieli i jedynie co to puzzle chińczyk i monopol :D
no a my teraz najlepiej 24h na kompie :P
zamówiłam sobie dziś na allegro takie botki tylko szare co o nich sądzicie??
BUTY JAK BOTKI 1986A CZARNE NA OBCASIE DZIUBKI 41 (606779534) - Aukcje internetowe Allegro
heh nie jestem zła , wiesz w sumie to ja pierwszy raz takie buty kupuję i sama się teraz zastanawiam czy ja w nich w ogóle będę chodzić :P
Czasami warto kupić buty, które nie są uniwersalne, ja tak czasami robię.
A dzisiaj byłam z córką na zakupach i kupiłam sobie klasyczne czółenka na wysokim obcasie i wąską spódnicę. I jestem bardzo zadowolona choć znalezienie tego co chciałam zajęło mi prawie trzy godziny.
dobrze, że zamówiłaś na allegro bo jakbyś poszła połazić po sklepach to zamiast z butami znowu z kosmetykami byś wróciła :lol:
Kamis 3 godziny to i tak mało :D
wiem z doświadczenia że można więcej :P
a pewnie ze mozna :D
aaaaaaaaa przyszły mi już buciki są boskie i suuuper leżą na nóżce, teraz się tylko muszę nauczyc w takich korkach chodzic :P
dzidziu wyślij zdjęcie tych bucików na nodze jeśli możesz :) bo super wyglądają i narobiłaś mi na nie ochoty :D
no no buciki super:):)
sama się nad nimi zastanawiałam:)
wklejaj fotke:):)
a ja kupiłam na allegro taki komplecik:)
Fikuśny ten komplecik. A ja dwa dni temu przechodziłam obok Galerii i nie wiem czemu weszłam. Pierwsze kroki do H&M i kupiłam sukienkę. Po prostu nie mogłam jej się oprzeć. Najlepsze jest to, że nigdy nie chodziłam w takich kolorach (róż i lila), ale domownicy stwierdzili, że super w niej wyglądam.
---------- Dodano o godzinie 07:46 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 07:44 ----------
Coś Ty!! Nigdy nie biorę męża na tego typu zakupy. Wiem, że mężczyźni tego nie lubią i nie uszczęśliwiam go na siłę. Wystarczy mi karta kredytowa.:P
ivonna70 fajna sukienka.. taka rrrr :D
a ja dzisiaj o 9 rano musiałam kupować na szybko bluzke na zakończenie szkoły..
babcia rano baaardzo chciała mi ją ładnie wyprasować i chyba za bardzo sie tym przejeła i wypaliła mi w niej dziure.. :D
Ja pierdykam. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Masz przynajmniej nową bluzkę.