Odp: Smieszne zdarzenia,sytuacje z waszego zycia
hahahahah to jest dobre.......z ta sciera hihi
u mnie ostatnio tak bylo ze cos kupilam ale zapomnialam o husteczkach do pupy dla malego i moj stary tez si erzucal ze sobie to pamietalam a o hustkach nie......
kurde oni mysla ze my leb to do wszystkieo mamy
a przypomnialo mi sie teraz tez
w grudniu jak bylismy w Polsce to pojechalismy odwiedzic naszych znajomych.no i trafilismy na kolende.
jak ksiadz przyszedl to my siedzielismy cicho w pokoju drugim.a mama mojej kolezanki powiedziala ze wezmie dzieci zeby obrazek dostaly.
nagle slysze pod drzwiami ze moja mala placze.moj stary mowi zebym poszla jej drzwi otworzyc.ja nie chcialam bo w drzwiach byla szyba a ksiadz byl w pokoju na przeciwko.ale znajomy jej otwrzyl,mala przyszla do nas i siedziala cicho.
no i moj kochany synek zrobil wtope.ksiadz zaczal swiecic a moj maly wola:
-ten pan mnie polal woda (myslalam ze sie posikam)
potem ksiadz juz wychodzi a maly krzyczy:
-ide pokazac mamusi obrazek
i lezie do pokoju
a ksiadz do niego:
-a gdzie jest mamusia?spi pijana?
wszyscy w brecht a ja myslalam ze padne ze wstydu
o jesooo
posikałam sie
ale z tymi księżmi to tak jest!!
moja te¶ciowa zrobiła mi w tym roku karczemn± awanture, bo zamiast przyj±ć księdza to "se" pojechałam do częstochowy (do okulisty gdzie miałam wizyte umówiona 3 miechy wczesniej)... powiedziałam jej że nie będę ustawaić życia pod księdza i że mam umówion± wizyte od 3 miesięcy i nie bede czekac następnych 3ch bo księdza mam przyj±ć!!
oczywicie litanii wysłuchałam, a na jej odchodne jak schodziła na dół powiedziałam :"fanatyzm religijny w tym domu nie jest wskazany" :lol: m y¶łamam że z nerwów ze schodów spadnie
Hahahaha:)
Ja ostatnio stoje sobie w kuchni z moja corka i tak do niej sie ,,dre,,jak cholera jasna chcesz zmywac te naczynia jak woda jest mokra,,:)
A jeszcze jakis czas temu po imprezie bardzo zle sie czulam i poprosilam corke o kompresik na lep,po jakim czasie szwagierka krzyczy do mlodszej mojej corki co mama robi a ona na to ,,zle sie czuje i lezy z kompasem na glowie,,:)
Mój dziadek ma 82 lata i w tamtym roku miał zapalenie ucha- od tamtej pory trochę nie dosłyszy i wszystko przekręca np. co¶ do niego z mam± mówimy, a on tak na nas patrzy i patrzy i pyta "ale jakie majtki?" ubaw po pachy czasami ale do rzeczy. Ostatnio siedzę z dziadkiem i z mam± i rozwi±zujemy krzyżówkę z przymrużeniem oka i zastanawiamy się jakie hasło i mówię:
ja -pierwsza będzie g
dziadek- jaka? p?
ja- g
dziadek- d?
mama- g!
dziadek- g jak gówno?!
:D do końca dnia z mam± płakały¶my jak nam się przypomniało
hahah to trza bylo dziadkowi od razu wytlumjaczyc ze g jak gowno a nie biedny dziadek musial sie nagadac ihhih