Kochane popatrzcie, że przeważnie murzynki mają takie paznokcie.
Nie sądzę, że to się przyjmie u wszystkich kobiet.
Czarne kobiety chcą być bardzo oryginalne, aż tak, że czasem straszą na ulicy.
Więc głowa do góry i nie ma się czym przejmować :)
Printable View
Kochane popatrzcie, że przeważnie murzynki mają takie paznokcie.
Nie sądzę, że to się przyjmie u wszystkich kobiet.
Czarne kobiety chcą być bardzo oryginalne, aż tak, że czasem straszą na ulicy.
Więc głowa do góry i nie ma się czym przejmować :)
o matko.. flair, bubble i hybryde staną się moimi koszmarami nocnymi, czuję to.. :P porażka kompletna.
jak pięknie wydłużone łożysko .... linia uśmiechu ładne proporcje
łożysko:końcówka = 50 :50
... i te elementy ozdobne ... no duże BRAWA .... tylko pozazdrościc
jestem tylko ciekawa jak ta pani wyciera sobie tyłek ....
...już nic mnie chyba zaskoczy
ale ja mówi pewne przysłowie : nigdy nie mów nigdy ....
Ach te trendy... Ten bubelek mi sie z klaunami kojarzy moze zrobi furore w cyrku hihi:leze:
---------- Dodano o godzinie 23:00 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:59 ----------
Hybryde, to chyba jakas pomylka... ?
Nie nie nie, one nie będą popularne ani u stylistek paznokci bo są nieestetyczne, zużywają dużo materiału, a nie ma dużej powierzchni, ani u klientek, które lubią minimalizm i jak najbardziej naturalne paznokcie.
Patrzcie, jakie Edge są śliczne, a klientki ich nie chcą.
Dla mnie wykonanie takich monstrum równałoby się ze skończeniem ze stylizacją paznokci.
pisząc HYBRYDA miałam bardziej na myśli nie nazwę nowego kształtu ale
źródło hybryda- Wikipedia, wolna encyklopediaCytat:
hybryda - mieszaniec, inaczej krzyżówka, , hybryd (łac. hybrida) – osobnik powstały w wyniku skrzyżowania dwóch organizmów rodzicielskich należących do innych ras, odmian, podgatunków, gatunków lub rodzajów. Mieszańce uzyskiwane są na drodze rozmnażania płciowego lub wegetatywnego.
W wyniku krzyżowania osobników w obrębie jednego gatunku (między podgatunkami, odmianami, rasami) powstają mieszańce wewnątrzgatunkowe, przy krzyżowaniu osobników zaliczanych do różnych gatunków lub rodzajów, odpowiednio – międzygatunkowe i międzyrodzajowe.
wiecie co ,rano krytykowałam
a teraz to myślę,że to robiła taka stylistka jak ja:)
więc jak spieprzyła to powiedziała,że to taka moda :)):skacze:
ach zrobie sobie takie bubble :D
przynajmniej bede ja w ciazy i moje pazokcie :P :haha::haha::haha:
o matkooooooooooo....:leze: przy tamtych łopatach leżałam i kwiczałam a teraz spadłam z krzesła :haha:
nie noo... A przed chwilką jadłam !!
Bubble są extra, piekne i cudowne :love::love::love::love::love:
nie znacie się !!
hahahahhahahahaha
dobre na wielkanoc.. prawie jak jajeczka wielkanocne mozna pomalowac
Wiecie co jak wczoraj jechałam autobusem to widziałam gościówe z takmi pazurami bubble i pierwsze co mi przyszło na myśl to: ,,o ku.... kto jej tak spier.... paznokcie!! A dziśsiadam sobie przed kompem i czytam, że to nowy trend!! Jak dla mne jest to przegięcie, które zachacza o kicz!! Absolutnie jestem na NIE!!
A ta hybryda też dobra hehehe, no leże i kwicze!!:haha::D :leze:
ha, niezłe te pazurki,
wiec moje drogie koleżanki trzeba pędzelki w dłoń i wymyślamy nowe trendy, :))))
jak dla mnie ohydne ale dla kogoś są ładne
o fuj!!!!! ale se jaja pisankowe na palcach strzeliła :/ dla mnie to masarka jakaś :blink::blink::blink:
W ten sposób, że wyglądają jak pisanki to nie pomyślałam, ale one tak właśnie wyglądaja:leze:
cale szczescie polki maja w wiekszosci dobry gust.wiec nie martwcie sie,to sie nie przyjmnie.ale jak wszedzie sa osobniki ktore za wszelka cene chca sie oszpecic wiec czasem zdarzy nam sie cos takiego zobaczyc.
NO NIE MOGE CO ZA IDIOTA TO WYMYSLIL DOSC ZE WYGLADA TO OKROPNIE TO JESZCZE DO TEGO TA OSOBA CO ROBI TAKIE SZPONY MUSI DUZO KASY WYDAWAC NA PRODUKTY:haha:
Nie piszemy dużymi literami ( Caps Lock)
przejrzałam trochę net, i wnioskuję, że nie są to mega wypasione pół pisanki w całości z akrylu/żelu, a te buble są chyba wypełnione wodą czy cokolwiek to jest! może stąd ta nazwa? teraz to może nie wydaje się takie głupie hę?
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=-sXR05iDz8s[/ame]
o nie!!! to jest porażka:/:
ta laseczka ma to na 1 pazurku i to moze wydawac sie fajne (cos tam w srodku plywa) no ale tamte bbyly cale zamalowane wiec moze innym sposobem zrobione...nie wiem.
szczerze ? tragedia i tyle !! :/:
co to jest? :yellow::strajk: chyba naprawde koniec świata się zbliża!:strach:szok
o fuuuuuuuuj, to wygląda jak jakaś grzybica czy płytka zmieniona chorobowo i tylko pomalowana bleeeeeeeeeee
Dla mnie filmik jest tak kiepskawy,że ciężko mi się połapać co tam ta panienka wyprawia....
Po kształcie flair mnie już nic nie zdziwi w końcu ktoś inny może uznać edge za głupote...zreszta amerykanie zawsze lubili przesadzać,ale u nas się to nie przyjmie bo poczucie estetyki to my mamy ogromne.
masakra jakas totalna:)
oo fuuu buble i szpony hybrydowe??? :huh::huh::huh::huh::huh::huh::huh::huh::huh::huh: :huh::huh: porażka :beee::beee::sciana:
:Dmi to sie raczej wydaje, że to jakiś żart hehe:D bo kto by w tym łaził jak to ani ładne ani praktyczne:leze:
nie to juz jest lekka przesada co tu jeszcze ludzie wymysla
(moze ktos na forum stworzy konkurs na najsmieszniejszy krztalt pazurka??):haha:
ogólnie - pomysł porażka
jak jeszcze te flair mogłabym ewentualnie znieść - chociaż i tak uważam, że to dziwaczny kształt - to te bable bąble buble - są okropne.
jadę na wczasy ale po powrocie zrobię sobie te flair na lewej ręce :D
zobaczymy jak się trzymają takie paznokcie
jak się z nimi funkcjonuje
jak się na klawiaturze pisze :D
niewątpliwie - więcej pola do popisu jesli chodzi o zdobienie :haha:
ale ja je zrobię na tipsach - jak najbardziej płaskich
zobaczymy jak wyjdzie :P
no nieeeeee zabil mnie ten ksztalt:leze::leze::leze:
chyba dam sobie spokoj z pazurami jak takie newsy zaczna wchodzic na rynek..
jak mozna tak krzywdzic paznokcie i Nas stylistki..stanowczo jestem na nie
Ja już nie mam słów hehe hybrydy masakryczne!!!
http://www.inspirationail.com/images/Elmo-nails.jpg
:torba:
Juz wiem, juz wiem. Bede niekwestionowana mistrzynia bubble nails. Wygram wszystkie konkursy, zgarne wszystkie nagrody, bo... mam tendencje do budowania zbyt okazałej C!:skacze:
Hybrydy tez sa piekne....
maboul napelnianie pazura wodą tez nie ma sensu i budowanie takiego czegos
Ja wychodze w ogole z zalozenia w kwestii kształtu, ze jak sie nie da opilowac nautralnego paznokcia w jakis okreslony ksztalt, to taki ksztalt nie ma racji bytu. W kwadrat sie da, w migdal tez, w szpic rowniez, w edge.. jak sie uprzesz to tez.. w buuble sie nie da:D
fuuuuuujjjj !! masakra jakaś...aż ciężko nazwać to coś paznokciami
Wygląda jak przyklejona plastelina...szok...a te skórki...matusiu az mi zal wlasnych oczu patrzac na cos takiego...wrrrrrr
Bleeeeeeeeeee!!
masakryczno-potworno-okropno-obrzydzliwe
noo jeden + nazwa pasuje
:leze:
to mi sie juz bardizej flery podobaja. przynajmniej duzo powierzchni maja do malowania, a te jak jakies pazury starej baby co jej lata narastaly warstwy :wow:
KURCZE TRUDNO POWIEDZIEC TE U MURZYNECZKI NAWET MI SIE SPODOBALY ...... :p:p MOZE TO CHODZI O TO ZE NIBY EFEKT 3D TYM CHCA UZYSKAC ZAMA NIEWIEM ALE NIE ZROBILABYM SOBIE TAKICH :):)
Nie piszemy dużymi literami (Caps Lock)
te trzy pierwsze w ogóle mi się nie podobają ale te pazurki na ostatniej fotce są świetne! Taki inne i kolorowe :D pyszne takie :D
Podzielam zdanie więkrzości to jest mmmasaaakrrrycczzzneee!!!!!!;(wygląda jakby kombajn spadł na pazury i albo je splaszczył albo jak buble hukneło aż napuchły :/:okropne nigdy w życiu tego nie zrobię dobrze ze mieszkam na wsi i do nas nie dochodzą takie nowości i trendy!!!!!!!:)
te paznokcie są okrooooooopne :/:
miejmy nadzieję, że dokładnie opiłowane i zbudowane pazurki nie zostaną zastąpione "tym bubble czymś" :P
nadmiernie zdudowane krótkie spuchlaczki .. .
czego to ludzie nie wymyślą ??:porazka: