-
Odp: gdzie do SPA?
Ja mogę polecić spa w Warszawie. Uczęszczałam tylko na masaże (jeszcze nie skusiłam się na inne ich oferty) ale po takim doświadczeniu już mogę dać im pozytywną opinię. Bardzo miła pani wymasowała mi plecki, a moje samopoczucie polepszyło się o 100% :D
Podsyłam link oraz nazwę dla zainteresowanych osób isla-spa
-
Ostatnio z przyjaciółkami byłam w Ustce w Grand Lubicz. Naprawdę cudowne miejsce, wróciłyśmy na maksa zrelaksowane i wypoczęte. Zabiegów spa jest bardzo dużo a strefa wellness jest bardzo przestronna i przytulna. Hotel ma naprawdę bardzo dużo atrakcji i bardzo dobre położenie
-
Kosmetyki Hildegard Braukmann polecam - spróbujcie, testujcie, róbcie porównania - wiem ile to daje korzyści, jak duże przynosi zmiany, ale spa to Beauty Center w Józefowie. Łącząc jedno z drugiej uzyskałam naprawdę świetną, trwałą zmianę. Wszystko zaczęło u mnie wyglądać totalnie inaczej. Da się.
-
Fajne spa są w Kołobrzegu np. Leda Spa, Aquarius czy Arka. Jednak trzeba mieć dosyć zasobną kieszeń:(
-
ja polecam Spa Dr Irena Eris w krynicy Zdrój oraz Sandra Spa w Karpaczu ceny wysokie ale wiesz za co płacisz atrakcje na bardzo wysokim poziomie luxus wygoda i czystość polecam w 100%.choc czasem można podarować sobie taki zastrzyk luxusu i naprawdę człowiek jest jak nowo narodzony warto.
-
znam takie miejsce, dla ,mnie czarodziejskie. W Tychach czyli na śląsk jest hotel Piramida Hotel Piramida Tychy Restauracja Spa l hotelpiramida.pl. Piękny budynek na wzór piramidy. Cudo. atrakcji wiele , spa, komnaty energetyczne, zabiegi na ciało, twarz, masaże. Nawet bioenergoterapeuta jest, warto skorzystac