DZIEWCZYNY GÓRĄ :skacze:
Printable View
DZIEWCZYNY GÓRĄ :skacze:
za dobrze macie :P
To teraz trzeba pokazać dziewczynom, że nie tylko one mogą mieć tak fajnie. To kiedy się spotykamy??
u mnie działa :D
bo trzeba z dużej a nie z małej dzidzia:D
no właśniew o to chodzi że ja klikałam na ikonke i mi się tu dupa blada zrobiła buuu
dobra żeby dalej nie gdybać powiem o co chodzi jak ktoś napisze całą wiadomość z "caps lockiem" litery automatycznie zmieniają się na małe a małe :d już nie działa :P
Dziewczyny wiem ze moze troche zazdroscicie nam tego spotkania. Ale nie doszloby do niego gdyby nie fakt, ze poznalysmy sie dopiero tutaj na polskim forum a mieszkamy rzut bereten od siebie ok. 5 min. Ale bylo fajnie,prawda "mala"?
oj bylo jolu bylo
no i by do niego nie doszlo gdybys mi nie napisala pw
hihi ze tez mieszkasz w köln
no to super!
tez wam musze pozazdroscic.:skacze::good:
Bo my to juz z mala sie umawiamy pol roku juz prawie,i jakos nie moge do niej dojechac,a tez jak by zucic beretem,tylko kamien musze do niego wlozyc zeby troche dalej dolecial.
Ale chyba cos zaradzimy,jesli mnie Mala jeszecze chce?????;(:kooffa:
a skąd znasz małą ? jeśli można spytać :D
hi,hi,hi z konkurecji mozna by powiedziec.
Z niemieckiego Forum,na ktorym jestesmy tez obie.
hahahah kamis pamietaj jedno
mala jest wszedzie ahahhahah
no donnka ja czekam az ty do tej ambasady przyjeziesz
bo woda na kawe to juz mi sie tyle razy spalila ze juz 10 czajnik kupuje
bozee,to ja ci jeszcze bede za te czajniki kase wisiala!
he,he,he
przywioze nowy.Ambasade zalatwilam telefonicznie i pocztowo,wiec jakos mi nigdy po drodze nie bylo do ciebie,ale juz sam fakt ze ta woda bedzie tak super przegotowana,to musze przyjechac.
:wstydek:
umowimy sie moze na maj.
a Wioletta bedzie tez u mnie na bezplatnym Workshopie bo chcemy dziewczynom cos zorganizowc,tylko jeszcze jedna z uropu nie wrocila i musimy poczekac.:skacze:
a mozemy si eumowic chetnie
ale najlepiej albo na poczatke maja albo na czerwiec
bo 21 jade na polske
a 25 ide doszpitala z malym na tydzien
szef krzyczy to trza tutaj
to jak jola kiedy robimy napad do donnki
ile jest wogole do krefeld?
ale wam fajnie :) też tak chę ;(mała my to chyba na 4 rocznicę się spotkamy he he
Szykowac sie dziewczyny na wakacje w Pobierowie za rok ;)
a zapraszam na plazy sie rozlozymy i bezdiemy pazury robic hahaahah
hahaha to by była atrakcja turystyczna dopiero :D
a ile bysmy mialy klientek hih
Mała ja jestem chętna na początku lipca, bo mam hate wolna. Mój mąż z dzieciakami jedzie na dwa tygodnie do Polski a ja zostaje. Więc można coś zorganizowac
mnie chyba juz nie bedzie w lipcu,ale to nie problem,ja sie postaram do was dostosowac
jola nie ma sprawy
ja jade do pl w srodku lipca
ale mozemy sie w czerwcu do donnki wybrac do krefeld nei jest tak daleko
zlozymy sie na paliwo i w jakas niedziele mozemy jechac sie do niej na kaw3e wprosic hihi
ja, Artlia i Seqoia spotkanie mamy w niedziele :D
mamy opijąc moja obrone i spotkanie :) fotek natrzaskamy :D
no wszyscy się spotykają. a ja dzisiaj też się spotykam z agą pa2. będziemy robić grilka i duszonki. ale będzie wesoło.jest to nasze pierwsze spotkanko i myśle ze nie ostatnie:skacze::skacze::skacze: a zdjęcia zaraz po spotkanku wam powklejamy.:skacze::skacze::skacze:
Fajnie, że się spotykacie :) Czekamy na fotki i relacje :)
No to ja wrzuce pierwsza fotki bo moźe Zizuś odsypia hahaha ;):P Było cudnie!!!!!!! A duszonki za******e!!!! W życiu takich nie jadłam..pazuraski zrobiłyśmy bo jak by inaczej ;) hehe Pozdrawiam Zizuś i całą gromadkę!!!!:kwiatek:
Mniam :) aż mi ślinka pociekła :P :)
fajnie że takie spotkanko udało się wam zrobić :)
agusia ty to organizowałaś ?
ps. słodka ta twoja córeczka ;)
No w sumie to było do 3 razy sztuka i nam za trzecim razem dopiero się udało...najpierw miała ziz do mnie wpaść potem my do niej ale dzieciaki sie rozchorowały a potem juz trzeci raz u Zizi wyszedł hehe :D
no było super
i nawet pazurki aga mi zrobiło:skacze: a ja wam też co sik dam teraz:skacze:
Dobre :D która to z tą flachą lata ? pewnie ty ziziz :P trzecia koleżanka też z naszego forum ?
oj kamis pomyłka ta z flaszkąto moja przyjaciółka. nie jest z forum a ja to w tej czarnej . albo jak wejdziesz na zdjęcia agi pa2 to ta w rękawiczkach ginekologicznych:skacze::skacze::skacze:
Hi hi hi po minkach widać, że spotkanie było bardzo udane. Fajnie macie:)
ivonko było super. tylko pogoda nas straszyła. i nawet pazurki zrobiłysmy:skacze::skacze::skacze:
to nie dość że się spotkałyście to jeszcze podzieliłyście praktycznymi wskazówkami... ;) pozazdrościć... :*
Racja, tylko pozazdrościć :) super, że spotkanko Wam się udało :skacze: i widać na zdjęciach z jęzorami, że pod koniec było wesoło :skacze:
powiem wam że było bardzo wesoło:skacze::skacze::skacze: i mam nadzieje ze następnym razem spotkamy sie w wiekszym gronie a te jeszcze wam coś pokaże
:skacze::skacze::skacze: