kamis to do dzieła reczniczek też zakupie:D
Printable View
kamis to do dzieła reczniczek też zakupie:D
O kurde... Ręczniczek też niezły pomysł :) A zaczęło sie tak skromnie :D
taaak ręcznik to genialny pomysł :D
podejrzewam,że niebawem zamówię koszulkę :D
No ja właśnie też czekam na kasę i dopiero wtedy zamówię koszulkę. Ale takie małe ręczniczki z logo forum to jest moim zdaniem jeszcze lepszy pomysł niż koszulki!:skacze:
to tak jak ja:P ja chce zamówić jak wrócę, czyli tak na początku lipca ;):D
a ja czekam na tego listonosza i czekam i się doczekać nie mogę :D
swietny pomysl z reczniczkami,podoba mi sie bardzo ... a koszulke zamowie jak pojawie sie w polsce :skacze:
ja wziełam różową koszulkę, ale jeszcze sobie czarną wezmę w przyszłości (emi miałaś racje :D:D )
ręczniczek też wezmę:D
Ja zaraz zamówię :) ale ręczniczki to tez ekstra pomysł :D
a ja bym chciala..kubek wzorki.info :D taki purpurowy róż z fioletem :love:
:D
bo codziennie rano się witam z :kawa: i milo by bylo miec w reku taki wzorkowy ^_^^_^^_^
Ja własnie juz kupiłam koszuleczke i zrobiłam za nia przelew :)
Hmmm, może by tak szefową namówić na taką koszulkę :D
ooo Kamilka kubki!!!!! taaak !!!!!!
Jak można się dowiedzieć czy towar został wysłany ???? Jest do nich jakiś kontakt ?
jasne że jest kontakt : xt24.eu - Kontakt ale ja bym się jeszcze wstrzymał z kilka dni ;)
dziewczyny które zakupiły koszuleczki zapraszam do zgłaszania się po rangę 'wzorki club'
http://forum.wzorki.info/profile.php?do=editusergroups
w uzasadnieniu proszę wpisać datę i przybliżoną godzinę złożenia zamówienia
Pozdrawiam
Wasz adminek :D
Oo widze, że juz są pierwsze klubowiczki :) jak już więcej osób będzie miało koszulki proponuje konkurs na najlepsze zdjęcie w forumkowej koszulce albo miss wzorków hehehe :)
właśnie wpłaciłam pieniążki na konto,czekam z niecierpliwością:)
Dziewczyny, dostałem informację że wszystkie zamówione koszulki będą wysłane dopiero w najbliższy piątek, niestety musimy uzbroić się w cierpliwość
Ci którzy już zamówili proszę zgłaszać się do grupy wzorki club http://forum.wzorki.info/profile.php?do=editusergroups
Pozdrawiam
Mi juz napisali , że potwierdzaja wplatę gotowki za koszulke :cwaniak2::tany2::mml:
a no to dobrze bo juz sie denerwowalam ale w piatek to dopiero poniedzialek wtorek pewnie dojdą, no dlugo wysylają ... Ale wazne ze bedą :D
zamówiłam ale...nie wiem na jakie konto kase przelac :/:slepa jestem czy jak :/:
:sos:
na stronie "zamówienia" xt24.eu - Sklep jest taki link opłać :)
mi juz napisali, ze wyslali :D Tylko czekać . chockurcze z ta wysylka czekalam okolo poltora tyg ...
ja koszulke zamowie po wyplacie:D.....i pojade w niej nad morze pazury trzaskac:skacze:
a pomysl z reczniczkami i kubeczkami jest kapitalny.....ja chetnie zamowie po 2 sztuki :D:D:D:D
to czekamy na reczniczki :D
zaplacone, tez czekam na koszulke:)
goslava witaj w clubie :D
ręczniczki to super pomysł :) a koszuleczke zamówię jakoś po wypłatce, ale tez sie juz doczekac nie moge :(
A ja mam niestety problem :( Wczoraj jak weszłam na stronę, aby obejrzeć koszulki i dokładnie zastanowić się, którą zamówić okaząło się, ze nie widzę ich w ogóle :( Patrzyłam w Operze i w IE i nic z tego, nie wyświetlają mi się.
ja dzisiaj weszłam zeby kupic koszulke i kicha nie ma koszulek;(
rzeczywiscie nie widać koszulek :(
Dostałem taką informację ..
Informujemy, że w związku z podwyżkami cen odzieży u naszych dostawców zmuszeni jesteśmy również podnieść ceny odzieży w naszym sklepie. W związku z tym sklep XT24 będzie nieczynny w dniach od 2 do 4.07.2010.
trzeba czekać do poniedziałku
dobrze,że szybciej kupilam :D Miałam taniej :)
zobaczę jak będzie z wypłatą może też sobie zakupie jeśli nie będę miała nieplanowanych wydatków hehe
A ja dziś dostałam naszą koszuleczkę no i cudna, przepraszam za foty robiłam na szybko :)
Oo wreszcie pierwsza forumkowa koszulka! świetna :)
moze fotki na modelce?:D
WŁaśnie Sandra, zrób zdjęcie na sobie.. :D