czyli nic nowego nie napisze;p świetny pomysł:D
Printable View
czyli nic nowego nie napisze;p świetny pomysł:D
ale te krówki są świetne :)
A ja kupiłam wczoraj papier do pakowania ale taki inny cieńszy w sumie prawie przezroczysty dwa rodzaje i oto co wymodziłam
Załącznik 7599 Załącznik 7601Załącznik 7600
deissy śliczne wzorki najbardziej podoba mi się ten różowy
Ten różowy papier kładzie się trochę gorzej ale bardzo fajny efekt,i kto by pomyślał ze takie coś wyjdzie z papieru do pakowania:skacze::skacze:
super pomysł deissy :good:
no właśnie bo ja napewno bym na to nie wpadła :)
Fajny pomysł;)
oo fajne bardzo !!
natalia fajny ten pomysł!!! muszę go wypróbować!!! postaram sie umieścic fotiszczaki:)jak mi cos wyjdzie oczywiscie...;/
a ja się zastanawiałam jak tu sobie samej precyzyjnie ozdobić ;) jutro zadziałam i zobacze co mi wyjdzie z tego :) wielkie dzięki za tak pomocny temacik :)
super pomysl z tymi ozdobami.... gdzies o tym czytalam ale fotek nie bylo...teraz juz widze ze efekt jest super...chyba bede siedziec i malowac jakies zapasy :D:D:D:D
zgodnie z opisem spróbowałam, przetestowałam no i ... wychodzą super rzeczy :) hihi mini szabloniki :) można sobie poodklejać od folli i mieć w pudełeczku przygotowane wzorki np. kwiatków akrylowych :) na papierze (folii) łatwiej się maluje niż na tipsie - równe podłoże :)
Na początku myślałam, że jak lakier wyschnie, wzorek będzie bardzo sztywny i będzie się załamywał przy dopasowaniu do pazurka, ale jednak nie :) jest bardzo elestyczny :)
Zachęcam więc do testowania sposobu natali268 :)
super pomysł:D musze wypróbować:]
wypróbowałam pomysł i powiem szczerze, że to super sprawa ;D
też myślalam, że będzie sie łamać a wszystkie jest super elastyczne ;)
:good:
Dobrze ze sie podoba i sie udaje ;] :skacze:
znalazłam filmik z 'moim' pomysłem :( :P
YouTube - Tip: Easier To Do Nail Art Designs - [ORIGINAL] ładniej przedstawione co i jak..
i jeszcze jeden bo pani ma ładny pierscionek :D
YouTube - Make your own nail stickers ! + nail @rt
hmm... różnice znalazłam tylko jedną... ja robie jeszcze podkład bezbarwny a tu od razu malują wzorek :)
na tym drugim filmiku ona ma super pierścionek :D:love::love: haha mały offtop :P:)
natalko nie martw się i tak to Twój pomysł:) :skacze:
pomysł super :) chyba dzisiaj spróbuję tak coś namalować :D
bardzo fajny pomysł! zaraz spróbuje:)
ale to jest malowane lakierem czy żelem?:P
Sądzę że lakierem, ciekaw czy tak samo wyszłoby z żelu :huh:
Pomysł dobry lepsze nawet od naklejek, które nieraz są sztywne i w lampie się siłuje z patyczkami aby je przytrzymać :P
wiem ze jest pozno ale musze zaraz to wyprobowac.jest swietne. no i problem drugiej reki zostal rozwiazany.:thx:
no genialne! :)
fajny pomysł a pierścioneczek rzeczywiście fajny
genialne:) musze wyprobowac
Ja podejrzewwam że i farbkami sie będzie dało jeśli bazą na koszulce będzie lakier bo przecież to on się odkleja :)
muszę spróbować zrobić bazę z żelu easy off i coś nabarzgolić na tym. Ten żel jest taki gumowy więc powinno być ok, możnaby większą powierzchnie zalepić, a boję że lakier będzie odłazić z większej powierzchni
genialny pomysł! :D
faktycznie pomysłowe, pierścionek super :)
Pomysl bardzo ciekawy, przynajmniej lepiej sie maluje i dobre rozwiazanie dla osob ktore same sobie paznokcie robia. bo kazdy wie jak to jest zrobic na przeciwnej rece do tej ktora jest u nas bardziej "chwytna" :D:D
A filmik tez obejrzalam bo bardzo chcilam ten pierscionek zobaczyc he he
Super pomysł ,troszke ułatwia nam prace
zgadzam sie z Ana zaba ze super przy pracy na swoich łapkach!!!
super:ok: pomysł:skacze::ok:
Wypróbowany patent z malowaniem wzorków na folii i faktycznie super ułatwienie. Bardzo mi się przydało do konkursiku jednego, gdzie trudno mi było malować detale. Także super!!
Super pomysł, muszę go wypróbować:ok:
Fajnie to wszystko wygląda. Ale właściwie czym to jest malowane ? Farbkami akrylowymi? Tutaj na tym pierwszym filmiku było malowane bezpośrednio na folii. Waszym zdaniem lepiej bezpośrednio na folii malować czy jednak na bezbarwnym lakierze?Zaraz zabieram się za ćwiczenia . Ciekawe jak będzie mi to wychodzić...
możesz malować zwykłymi lakierami do paznokci kochana:) najlepiej na folii (koszulka na dokumenty, folia spożywcza)
to jest genialne... a ile pracy ulatwi mozna koszta zmniejszyc klasyczny french i naklejka :D i czasowo sie mozna wyrobic :D
a to moje modzenie
zyza - SWIETNE!! to linerkiem jakims robione? musze sama wyprobowac. efekt jak przy naklejkach albo i lepszy! :)
Zyza rewelacja!!! Jak troche jeszcze poćwiczysz to bedziesz mogła to sprzedawac tak fajnie wyszło.