super świetna ekipa nam się szykuje:D:D
Printable View
super świetna ekipa nam się szykuje:D:D
Jutro zapytam się ojca, czy mnie zawiezie, a jeśli nie to przemyśle sprawe pociągu i dam znać (o ile miejsca jeszcze będą) :)
może i ja bym się dopisała:wstydek:
iwa jasne:D bardzo chętnie cię poznam:D
gattina w takim razie czekam na info:)
iwa zapraszamy:D czy mam cie dopisywac?:D
super.....juz sie doczekac nie moge......by was poznac.....a i tez moge cos zrobic badz upiec...:) tylko trzeba sie zgadac co kto robi zeby nie bylo np 10 salatek i 1 ciasta:D:D
nisia ty to blok czekoladowy może?:D:D:D:D
ooo Asiu daaaaaawno nie robilam jesli chcecie nie ma sprawy :)))))))
nisia ja za blokiem czekoladowym jestem:) faktycznie trzeba sie dogadać co do sałatek, ja myslę żeby wszystkie propzycje które chcemy zrobić pisać do agulusi na gg nich małe menu zrobi i będziemy się jej pytać czy lepiej sałatkę czy ciasto bo bedzie wiedziec ile tego bdzie:) to co jedno miejsce zostało?
Oki kobitki ja jestem chętna na warsztaty!! Mam nadzieje, że uda mi się wskoczyć na ostatnie miejsce :rolleyes: Super będzie się spotkać w forumkowym towarzystkie na żywca :)
Mamy komplet:jupi::tany:
co do jedzonka to sie dogadamy :)
a ja mam takie pytanie co do punktu "akrylowe kwiaty".. jest możliwość żebyśmy tu wrzucily fotki tych co nie umiemy i wspolnie wybierzemy czego sie bedziemy uczyc? :D
Kasiura właśnie poszła:D
asia pisz do Karolinki :D ja sie kwiatkow nie tykam;] moje pozostawiaja wieleee do zyczenia tym bardziej ze dawno nie robilam bo chetnych brak ;)
ja kasiurke juz po niedzieli wpłace;)
ok możecie wrzucać:d zobaczymy czego oczekujecie hihi:D
załatwiłam wreszcie wolne w pracy, więc już nic nie stoi na przeszkodzie:jupi:
No Madzia czekałam na to :)
Ja jakbym zaczęła wrzucać czego nie umiem i mi nie idzie to trochę by tu tego było:P
proponuję takie (pewnie większość umie, ale mi kwiatki w ogóle nie idą)
No to wiadomo kto nas będzie uczył kwiatuszków- RedSunset dodała takie ładne w swojej galerii- znaczy się trzeba ją wykorzystać do nauki:P
dziewczyny, litości ja się nie nadaję do nauczania :haha:
ja jestem taka strachliwa, że gdybym była nauczycielką to bym ciągle miała kubeł na głowie :haha:
także coś na odwagę chyba będę musiała zażyć:leze:
dziewczyny jesli jestescie zainteresowane zakupami u naszej samaron to piszcie do niej co chcecie:D
Ania przywiezie wszystko na warsztaty i odejdzie wam koszt przesylki:skacze:
ja juz zlozylam zamowienie:yess:
Ja tez bede na pewno! Hura:D
Ja tez moge oczywiscie cos przygotowac.
Agulusia, ja mam bar szybkiej obslugi wiec ja moge wziac papierowe talerzyki, widelce, noze, lyzeczki, kubki do zimnych i cieplych napojow...
po co masz kupowac wielkie paki tego jak ja moge wziac wyliczone (+ kilka jakby sie zepsuly) ;) gdyby co pisz do mnie na gg albo PM :)
samaron ja to juz wcześniej zaczęłam sie przyczajać hehe
ok takich kwiatkó się nauczymy hihi:d
dziewczyny na warsztatach będzie możliwość zakupu produktów Perfect Beauty z 10 % rabatem:D jeśli jesteście zainetresowane czymś konkretnym piszcie na priwa poniewaz przenosze własnie salon i będę uzupełniać sprzedaż- co by wam niczego nie zabrakło:D
super....ja swoje zamowienia poskladam w poniedzialek jak juz wroce do domku:)
dziewczynki jasne że rabacik będzie:d
tylko tak jak pisalam...Aga to wie:D hihi
mam teraz straszny młyn w salonach i wyjeżdzam an wakacje, wracam tydzień przed warsztatami więc żebykażdy mial to na czym mu będzie zalezało to poprosze na priwa złozyć zamówionka:d jesli wam na czymś bardzo zależy - w szczególności na kolorowych żelach, akrylach i pędzlach... ponieważ jest tego duzo:D i zebym niczego nie zapomniała:D hihi
mogę jeszcze z racji warsztaów dać przy zamówieniach powyżej 400 zł dodatkowe 5 % rabatu więc tym samym zaoszczędzicie aż 15 %:D
wszystkie zakupy zrealizowane w dniu warsztatów będą premiowane rabatem- jesli czegoś braknie na stanie, zostanie sprowadzone specjalnie dla was w terminie póżnijeszym ale z obowiązującą zniżka:d
pozdrawiam serdecznie:d
aha w razie pytań od 7 sieprpnia do 18 dzwońcie 506 613 397 poniewaz nie bede miała dostępu do netu:D
buziole:D
To będą moje pierwsze warsztaciki forumkowe!! :) Ale się ciesze!! :skacze:
Anika moje tez pierwsze:) oj kusicie i teraz będe musiał coś u sam kupic bo okazji nie przepuszczę.
I co z tym jedzeniem? wiecie my jedziemy pociągiem, torba mało nie waży jeszcze trzeba jedzenie to trzeba ustalić żebysmy się na darmo nie nanosiły:)
jak dla mnie moze byc i skladka na pizze:) wy decydujcie, moge tez wrzucic anonimową ankietę w wątek:)
ja zamierzam się zaopatrzyc w kilka rzeczy rowniez:D
Ja najprowdopodobniej będę jechać autokarem ok. 200 km, więc nie wiem co miałabym wziąść do żarełka...Pizza jest dla mnie ok, tym bardziej, że uwielbiam włoskie dania :)
dziewczyny przecież zamówić pizzę, czy też coś innego to nie jest żaden problem, zrobi się składkę na miejscu i już, myślę też, że jeśli ktoś ma ochotę przywieźć ze sobą jakieś jedzonko, to dlaczego nie...
dziewczyny, ja mam inną sprawę
niech każda z Was może napisze jaką lampę zabiera... oświetleniową czy UV??
dziewczyny co do jedzenia mnie jest wszystko jedno:D ale zeby wam bylo wygodnie:)
to moze zrobmy tak 2 osoby zrobia salatki, 2 upieka ciasto a reszta zrobi zrzutke na pizze:)
moze byc??
a może już na miejscu moge kupić np kilo ciasteczek jakiś?:D bo przez podroz o ile bedzie taka pogoda to te salatki mogą być średnio świeże:D a na miejscu do sklepu skocze po jakieś ciacha na przekąskę na przykład
ale sie nei moge doczekac:D:D
Jedna sałatka, kogoś kto ma blisko i suche przegryzki w zupełności wystarczą,
we Wrocku było tego za dużo i sporo rzeczy zostało, co nie wiadomo co z tym zrobić,
nikt nie chciał wziąć a wyrzucić tez szkoda.
Na obiad zamówimy sobie pizze i już:D
Ja też nie mogę się doczekać, tylko jeszcze muszę męża uprzedzić jakoś :D:D
kochana tego typu przekaski sa wliczone w koszt warsztatow:D pojade do reala i nakupuje napojow,wody,ciasteczek i wafelkow:) chodzi tylko o cos na maly obiad;)
aaa to ja obstawiam zrzute na pizze, w wawie to po dychu na glowe wyszlo zdaje sie?
ehhem..
blisko was przecież "skrzynka" jest ... moze dałoby rade wam sie dogadac zeby cos zrobili.. jest tam cos takiego jak danie zbójeckie czy cos takiego,.. nie pamietam dokładnie jak to sie nazywa, kosztuje ok 9zł i macie chleb tostowy, sałatke wiosenną z sosem yogurtowo-czosnkowym i kawałki opiekanego kurczaka... jak ja tym pojem to wy tym bardziej:)
a z grugiej storny macie "topollino" pizzerie:) na górze za empikiem
a na dole niedaleko trolla macie w bramie "domowe jedzienie" i "pub 29" czy cos takiego...
a w 2giej alei pizze allegro:) wiec macie gdzie żarcie zamówić
o skrzynce nie pomyslalam:D dzieki:D
jest jeszcze cleopatra z dobrym jedzonkiem:)
Cafe Skrzynka Częstochowa, kawiarnia, cafe z charakterem
:: RESTAURACJA CLEOPATRA :: Cleopatra,Kleopatra,restauracja Kleopatra,restauracja,restauracje,bar,pub,bary,pub y,kawiarnie,kawiarnia,shaorma,pizza,lody,dania gorące,dania kuchni dalekowschodniej,dania goršce,jedzenie,żarcie,dania z wołowiny,dania z wi
tylko w tych lokalach trzeba osobiscie odbierac bo nie maja dowozu;) te 2 sa najblizej:ok: