-
Odp: [Konkurs] Zdobienia animowane
Cieszę się, że na tipsach, na dłoniach bym chyba odpuściła, ponieważ nie umiem malować a tipsa łatwiej gnębić aż do uzyskania efektu niż biedne łapki :) No i fajnie, że można więcej, niż jeden komplet, choć pewnie nie wyślę więcej, to jednak nie ma tak silnej presji ani kłopotu z wyborem pomysłu, jeśli będzie kilka :)
Wiem, że niektóre z was pięknie malują, dlatego już cieszę się na wrażenie, jakie zrobią na mnie prace z animkami :>
-
a mi się nudziło i ten efekt nudy właśnie wykorzystałam:D
-
No to trzeba wziąść się do pracy i wymyślania czegoś super :D
-
:ok:super-ja też spróbuję :) chociaż patrząc na cuda tworzone przez forumowiczki to zbyt dużych szans nie mam :/: ale zabawa bedzie :)
www.paznokcie-basi-g.blog.onet.pl
-
Cytat:
Napisał
farbstift
Moje marzenie się spelniło:jupi: wyśniony konkurs:buja:
i moje :D
na bank wezme udział :love:
-
Można wykorzystać tipsy long ??
-
Cytat:
Napisał
kobietazpazurem
Można wykorzystać tipsy long ??
...tez chcialam o to zapytac i czy to moga byc tipsy w tym samym rozmiarze??
-
super temacik - coś innego :ok:
-
Tipsy mogą być różne i przeróżne, różne rozmiary albo takie same, krótkie, długie, oddzielne, połączone, obrazki samodzielne, murale, pełna dowolność, liczymy na Waszą wyobraźnię:D
-
Super:D bo mi sie na jednym mieści tylko głowa i tułów na nogi juz nie starcza miejsca :lol:
-
-
Rajciu, a jak szybko naskrobam pościki to też się załapię ? Chętnie bym się zatopiła w świat kreskówek na tipsikach :D
-
super temat konkursu :)biorę się za pazurki
-
ale super konkurs :D ja napewno biore udzial :D
-
Już widze jakie będą piękne prace :)
-
No proszę, Madzialenka już zrobiła, expresowo - no to się trzeba zabrać do pracy:D super, że jest dowolna technika:) tylko co tutaj teraz namalować:P Kurcze ja mam za mało postów:(
-
ja juz mam 4 tipsy tylko.....mam dylemat:( bo mam ochotę namalować tyle postaci a oczywiście nie wiem które wybrać ;(
-
hehe to masz taki dylemacik jak ja i podejrzewam jak większość z nas:) Tylko ja nie mam jeszcze takiej wprawy w pięknych obrazkach, kwiatach jak dziewczynki tutaj malują:(
-
fajny konkurs, bajkow0 będzie :))
-
Ja już jedną prace mam... Tylko tak się teraz zastanawiam czy wysłać bo mam chęć namalować więcej ale nie wiem czy można później dosłać jak zrobi się więcej czy trzeba wszystkie prace jednocześnie wysłać?? Jak to jest kobietki:huh:??
-
-
No to super :D więc pierwszą pracę już wysłałam, a jak mi czas pozwoli i zrobię coś więcej to doślę później :D
-
wow idziecie jak burza...
Aga to maluj wszystkie postacie iw ysylaj...prac moze byc wiecej niz 1 :D.....
-
Tipsów mi nie wystarczy;P ale podoba mi się ten konkurs ze względu na to, że możemy zachować nasze malowanki dla siebie i nie muszę ich nigdzie wysyłać :)
-
super konkursik :) damy rade :p!!!
-
Nie moge sie doczekac Waszych prac :)
-
a ja jesli uda mi sie to bedzie moj pierwszy konkurs:)
-
Ajajaj chyba się boję że nie potrafię namalować :D
Aaaale trzeba spróbować! :)
-
Z racji, iż przed warsztatami nie chce z bólem robić sobie pazurków to z miłą chęcią wezmę udział w tym konkursie :)
Dwie prace już prawie gotowe, tylko jeszcze drobne dopieszczenia i wysyłam. Mam nadzieję, że uda mi się to co planuję... czyli więcej prac :P
-
świetny temat i duże pole do popisu:)
-
swoją pracę już tydzień robię. :D jakoś nie mam czasu by od razu to namalować :( ale mam nadzieję ze w takim tempie to jednak zdążę.
-
Chociaż postów jeszcze nie mam tyle ile potrzeba (ale jeszcze mam czas hehe ) , to też wezmę udział w konkursie mam nadzieję :P
-
Właśnie skończyłam 2 prace :D jeszcze tylko nabłyszczyć, foteczki i wysyłam :D
-
Bozenko na pewno sie wyrobisz ja dopiero zmatowilam tipsy:skacze:i tez sie obawiam ze moge nie wyrobic na czas w takim tempie....
a widze ze tutaj dziewczyny juz po 3 prace maja gotowe....
-
Ja jestem na etapie szukanie inspiracji :D
-
U mnie faza miliona inspiracji już minęła... teraz jest - zrobiłam jedna prace i już koniec, więcej mi sie nie chce;P
-
Ja dziś zrobię pracę :) Mam nadzieję, że ładnie mi wyjdzie :)
-
1 praca tzn 5 tipsów, a można wysłać np. zdjęcie 7 tipsów? czy trzeba już dorobić kolejne 5 i wysłać wtedy 2 zdjęcia po 5 tipsów? mam nadzieję, że zrozumiecie bo troszkę namieszałam:D
-
Ocenie będzie podlegać komplet 5 tipsów.
-
konkurs fajna sprawa:)
dziś może coś wymyślę:)