Temat bardzo ciekawy. Może uda się coś wykombinować. Czasu jest trochę wiec prace będą na pewno super. Powodzenia dziewczyny.
Printable View
Temat bardzo ciekawy. Może uda się coś wykombinować. Czasu jest trochę wiec prace będą na pewno super. Powodzenia dziewczyny.
ale wyrazać swoja opinie mozesz a od samego czytania nie przybędzie Ci aktywności:)
Róbcie dziewczyny róbcie, bo bardzo bym chciała pooglądać wasze cuda
Temat fajny tylko trzeba aktywność trochę nadgonić... Ale chyba dam radę:P
ja Tu się szykuję na ten konkurs a aktywności nie mam ;(;(
mini masz jeszcze tyle czasu.... wystarczy skrobnąć kilka postów dziennie (oczywiście nie bezsensownych :P ) i chwila moment a aktywność skoczy :) masz już 3%..do 7 daleko nie jest :D
ale wy dziewczyna marudzicie no :D :aty:
no właśnie tylko 3% aż się przeraziłam jak zobaczyłam że tak mało :D, postaram się urobić do tych 7 % :skacze::skacze:
Ja też mam pytanko co do aktywności, bo z chęcią wysłałabym pracę ale 15.09 wyjeżdzam i obawiam się że do dnia ogłoszenia wyników mój pasek aktywności spadnie. Co w takim wypadku?
proszę napisać do mnie przed wyjazdem, Pozdrawiam
no! to jest konkursidło dla mnie:D joł:D
Dziękuję bardzo za odpowiedź :)
super temacik-i ja się skuszę :):ok:
Ja mam dopiero 6% aktywności:(
a jak sprawdzić swoją aktywność?;)
wchodzisz w swój profil (klikasz na siebie) i masz pasek "system punktów", klikasz na niego i ci się wyświetli :)
kurde, no szkoda ze nie moge wziasc w tym udzialu ... ooo ja glupia zamiast wczesniej sie zalogowac to teraz mam... ale no coz pech to pech ;) ale zycze wszystkim powodzenia ;* :ok:
Asik głowa go góry:D jeszcze nie jeden konkurs będzie na wzorkach:)
ahh.. no mam nadzieje ze chociaz do tego czasu to jakies szanse bede miala zeby wziasc udzial :)
ale mi się fuksło :D 2ego sierpnia się zarejestrowałam hih UF!
teraz tylko stworzyć coś coby pośmiewiska nie było :szabelka:
na animowane znowu się nie wyrobiłam, a tak bardzo chciałam wziąć udział :( tym razem MUSZĘ się streścić :D:D
Juz dawno myslałam o takim konkursie, a tu prosze! chetnie sie sprawdze.
To ja może też coś wykombinuję, mam za dużo pomysłów w głowie.. Ale nie wiem czy któryś wyjdzie ;D ;] Tylko aktywność trzeba poprawić o 2 % ;D
Moja praca już gotowa :D teraz tylko wybrać zdjęcia, wysłać i czekać :)
Ja już tez zrobiłam co umiałam!!jutro ostatnie fotki w świetle dziennym i wysyłam:)
Ale macie fajne avatory dziołszki:)skad takie bierzecie?ja na bakier troche jestem w tych sprawach hihihi:)
---------- Dodano o godzinie 17:40 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 00:47 ----------
dziewczyny nie macie problemu z wyslaniem prac na maila konkurs @ wzorki.info ??
ja dostaje maile zwrotne:( probowalam z dwoch roznych maili wyslac i to samo....:placz:
może kopiowałaś bezpośrednio razem ze spacjami pomiędzy "@"
Nie nie bez spacji zrobilam...wyslalam 3 wieadomosci ( 2 ze zdieciami a jedną pusta wiadomosc tak dla sprawdzenia) i dostalam niedawno automatyczną wiadomosc ale tylko jedna ze doszło (pewnie ten pust mail). Napislam na prywatna wiadomoscale czekam na odp...
pewnie cos z moim mailem...:(
moze maja juz skrzynke przepelniona;)tyle konkursow i tyle chetnych:D
A co do avatarkow wystarczy ze wpiszesz w google samochody lub smieszne samochody albo motory czy co Cie tam inetresuje i musisz zaznaczc opcje"grafika w gornym rogu:) i wyskoczy ci mnooooostwo roznych zdjec:skacze:
Dlaczego ja o Was wcześniej nie wiedziałam;(
kurcze co jak co ale temat nie taki prosty... ciezko cos fajnego wymyslic..
Nie można zmienic daty zarejestrowania od 27.08?^_^ ja mam pomysła chociaż dopiero tu raczkuję ale 4 dni mam opóźnienia:(
nie ten konkurs to nastepny ;)
Tu napewno nie bedzie Ci sie nudziło, zawsze bedzie cos do roboty ;)
Właśnie zauważyłam, że jest tu baaaaaaaaardzo ciekawie i się cieszę, że tu trafiłam:skacze:
Alicjo nic straconego mozesz pozyczyc mi swoj pomysl :) bo dzis probowalam kombinowac i efekt byl mizerny musze dopracowac prace jednak na koncowe WoW nie licze. Mimo to bede probować :)
no dziewczynki zostało jeszcze 11 dni:D pędzle w dłoń i czarujemy:skacze:
emilio jestem pewna ze wymyślisz coś powalającego:D
Ok, praca wysłana :)
Jeśli tylko czas pozwoli wyślę swoją wizję :skacze:
jeszcze tylko kilka dni zostało :D
Mało brakowało a przegapiłabym termin konkursu...
w poniedziałek biorę sie do roboty :D