meg bardzo ladne twoje naturalki;) ładna plyteczka ;) ja mam prawie plowe mniejszą chodz nie obgryzam :(
Printable View
meg bardzo ladne twoje naturalki;) ładna plyteczka ;) ja mam prawie plowe mniejszą chodz nie obgryzam :(
Meg, zazdroszczę takiej długiej płytki. ;)
Załącznik 34994
Mnie najdłuższe udało się wyhodować takie :D ale przeszkadzały mi i spiłowałam o połowę :P
Długi:) mi tam nigdy długie nie przeszkadzają i zawsze mi szkoda skracać...nawet jak każdy jest innej długości :D
hihi ja też tak miałam :skacze: ale teraz to forma, żel i akryl i nie będę się z naturalami użerać :)
Dzewczyny czy Ja mam najkrótszą płytkę na świecie ? nie obgryzam paznokci ... a jest taka malutka ;/
Znacie jakieś sposoby żeby Ją przedłużyć ? Da się w ogóle ??
Paznokietki ja kiedyś tez miałam bardzo krótkie pazurki bo strasznie mi się łamały i rozdwajały, ale wyczaiłam fajną odżywkę do paznokci i mam teraz mam super twarde i nic się nie rozdwajają (jak na zdjęciu wyżej) ;)
zdradź mi co to za preparat ? :o
NAILTEK XTRA 15ml NAIL TEK (1389190799) - Aukcje internetowe Allegro
jest to dokładnie ta odzywka. I na prawdę działa, tylko trzeba ją stosować zgodnie z instrukcją, żeby faktycznie zadziałała. codziennie przez 4 tygodnie nakładasz tą odżywkę. (codziennie nowa wartstwa - po tygodniu zmywasz całość i od nowa). ja juz w sumie po 2 tygodniach zauważyłam, że zrobiły się twardsze. Niestety na ten miesiąc trzeba zrezygnować z innych lakierów (ale warto). Moja koleżanka tez ją stosowała, ale nakładała na nią lakier i nie pomogła jej odżywka.
Po miesiącu już normalnie malowałam pazurki i ale jeszcze przez dwa miesiące jako ostatnią warstwę dawałam tą odzywkę. pazurki trzymają mi się takie ładne już półtora roku :)
Najdłuższe jakie mi udało się wyhodować :)
Chętnie znów bym takie nosiła, ale trzeba mieć krótkie na studiach np. do masażu twarzy :P
Chyba, że ktoś lubi jak mu się coś wrzyna w twarz :D
Może w wakacje się uda do takich powrócić ^_^
Ela-k Piękne:love: i ten kolor :love:
Dziękuję :D A kolorek bardzo polecam, już chyba 4 buteleczkę kończę :D - lakier firmy dor, kolor nr. 36 ;)
co prawda nie moje, ale mojej siostry, chicialam wkleić zebyście zobaczyły jak wyprowadziłam jej pazurki :D zaczynałysmy od zelku na formie ;) i dojechalysmy do naturalek, jesteśmy we dwie dumne bo moja siostra ma straszną do wyprowadzenia płytke i baaaaardzo tłustą... :(
oto jej pazurki z zelikiem mlecznym. ;)
Załącznik 39098
Kaniusia0 piękne pazurki :love: Bez żelu są twarde czy jak papierki?
Kaniusia0- no to bardzo ładnie sobie poradziłaś - po kształcie poznałam, że to naturalki :) Zawsze po zażelowaniu naturalnych paznokci jeszcze troszkę opracowuj kształt, będą ładniejsze :)
hmm opracowałam kształt .... czyli co by tu jeszcze można było zmienić ? ...
pazurku czy odpowiesz mi na pytanie;) ? napewno mi się mi to przyda..... ;)
ja tez takie chce :P a zawsze obgryze :P:P taka juz moja natura :)
Masakra, piękne naturalki, marzą mi się takie, nigdy nie miałam ładnych i mocnych pazurków zazdroszczę!!!
A to moje naturalne paznokcie, może nie są powalająco długie ale nie zamieniłabym je na sztuczne za żadne skarby :)
http://images45.fotosik.pl/859/28bc77b0ea03da30med.jpg
O wow:o:o:o
piekne paznokietki, ladne zadbane i wzorek swietny :]
Normalnie zazdroszcze :placz:
a to moje pazurki
wow :O Ja nigdy nie miałam długich naturalnych paznokci:( Zazdroszczę wam !!!!!!
Bardzo ladne, normalnie jak przedluzone. jak tam moich nie potrafie wychodowac
Diana estetycznie pomalowane i no pieknie sie prezentuja w tym kolorku...A i ksztalt sliczny :ok:
Diana bardzo schludne ::) ładnie
długośc, kształt i kolor.. ulalalal :wow: piekne
Jjjustii śliczne pazurki:ok:
Najdłuższe pazurki jakie miałam: ^_^
Elu swietne paznokcie, :D
Łorety, Elu świetne pazury! zazdroszczę :D
Jak sie nie robilo pazurkow zelowych to sie tez takie kiedys mialo :P :)
Ela elegancko !
http://images38.fotosik.pl/981/c062bc28f4d6aa58m.jpg
moje, zawsze naturalne :)
http://images38.fotosik.pl/981/c062bc28f4d6aa58gen.jpg
ale dłuuugaśne :):) super!
Jakie ładne pazurki :) ja swoje też już "hoduję", mam tak samo prawie przeźroczyste jak Ania.
jakie piekne:) ja juz dawno nie widziałąm swoich naturalnych nawet bym nie zapóściła bo zaraz by mnie korciło na coś innego:D
ale masz tunelos w tych swoich naturalkach :szczena:
jakie długie i ładne paznokcie!!:slina:
bardzo długie i zadbane :)