i ten też jest fajny ...
Printable View
i ten też jest fajny ...
wow ciężkawy trochę :D ale faktycznie niezły
hehe ale się rozkręciłaś z tymi obrazkami :D
zgadza sie Kamis -ciężko troszkę, ale GWIAZDECZKI sa boskie :D
boze az mnie oczy bola ahahh
fakt - ja niektóre dojrzałam po godzinie w całości - musiałam się wspomagać winkiem :) miałam lepszego zeza :):wow:
A ja wczoraj na kacyku byłam i starałam się coś dojrzeć ale nic kompletnie mi nie szło :P Dzisiaj już dałam radę :)
az mnie oczyska bolą hehhe świetna zabawa :)
łoooooo... a ja tu nic nie widzę!! kamis napisał "Tak jakbyśmy nie chcieli zobaczyć płaszczyzny monitora, tylko to co jest za nią, albo lepiej to co jest za monitorem" czyli co?? mam zajrzeć za monitor?? :lol: zaglądam a tam ściana... nic nie widze... ;(
---------- Dodano o godzinie 09:13 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:10 ----------
o jesooo, mam mam widzę!! to trzeba sie patrzec tak jakby na sowje odbicie w mnitorze!! i sie zobaczy dopiero.. oj ale bede miała ubaw z gamonia bo ojn lewy całkiem w te klocki :lol:
przybliż się i rób oczka tak jakbyś za mgłą patrzała i po malutku spróbuj wyostrzasz az zobaczysz jakies figurki :)
woszczur napisała że już jej się udało :ok:, jak ktoś to raz wyczai to potem bardzo łatwo inne zobaczyć :)
Nowe fajne znalazłam :)
gapiłam się jak sroka w kość i widzę:skacze: ten ruchomy świetny:D
jesooo, ale mam jazde!!
prawie jak przy pordzie :lol:
ehehe, dobrze ze sama jestem w domu bo by sie patrzyli na mnie jak na durnia, ze siedze z nosem przy monitorze:D
ja nic nie widze :(
supeer ! Kamiś jesteś wielki ;)
a ja jestem chyba nieczuła na takie obrazy, bo nic nie widzę
mój Stwór siedział 5 minut nad tym :P i pokazałam mu przykład na ręce. Spójrz na dłoń i ustaw oczami ostrość na dłoń. Później ustaw ostrość na to co jest za ręką czyli żeby ręka była zamazana a to co za ręką ostre ;) i to wsio.
świetne obrazeczki :) dzięki :*
Kobietazpazurem ta kobieta na zielonym zdjęciu wśród kwiatów jest ekstra :)
No jest aele oczopląsu idzie dostać :D
:/:ja tam nic nie widze
ja tam też nic nie widzę :/
Ufffff, obejrzałam kilka i aż mnie oczy rozbolały :) Ale są świetne :ok:
za cholerę nic nie widzę, tylko oczka mnie rozbolały ehh
ja tam nic nie widze :(, chyba jestem jakas nie kumata :/:
az wstyd mi...nic!
Też nic nie widzę
a ja widzę :) przy pierwszym zezowałam i zezowałam z 10 min ,aż mój się ze mnie śmiał,że chyba wzrok mi się popsuł,bo siedzę z nosem w laptopie,ale jak juz udało mi sie z pierwszym to następne 2 sekundy i widziałam.trzeba przyblizyc twarz do monitorai pomału oddalac i znów przyblizac bez mrugania i po drugim ,trzecim przyblizeniu juz się pokazuje co tzreba...a cieszyłam sie jak dziecko:) super:)
Mama mnie tego uczyła jak miałam jakieś 5 lat :D Miałyśmy całą książkę z takimi obrazkami :)
Załącznik 42706
tu taka troche inna tematyka :D