Odp: Opinie o produktach Perfect Beauty
Ostatnio robiłam pazurki PB Construction Gel- jest rewelacyjny do szkieletów jak irównież dobudowania pazurka.Super się poziomuje na pewno .teraz zamiast blusha do budowania będę używała Construction .:D
cieszę się ze produkty PB wam sie podobaja:D
Monia z innej beczki- swietne wizytówki:)
Dziewczyny a czy któras z Was posiada żel z PB Builder Clear? Czy jest dużo gęsciejszy od Cleara? Jak się na nim pracuje?
Miałam okazje testować próbkę blusha, wow jak on sie super poziomuje :D Jestem zachwycona, ciekawe jak z trwałoscią, narazie testuje na swoich pazurach.
Builder clear jest żelem typu galaretka- bardzo gestym:D
tak dokładnie jak pisze Carolla builder jest mega gęsty, jak go nałożysz tak zostaje także nie ma nawet mowy o jakimś poziomowaniu :P idealny na forme dla osób które nie chcą żeby coś spływało, chociaż ja osobiście polecam na formę construction :)
Cytat:
Napisał
chantelle_
Miałam okazje testować próbkę blusha, wow jak on sie super poziomuje :D Jestem zachwycona, ciekawe jak z trwałoscią, narazie testuje na swoich pazurach.
Dokładnie blush to najlepszy żel do budowania pazurka ,na szablon używam cleara i też jest świetny (gęsciejszy od blusha ) i fajnie się go opracowywuje.Do budowy też sie nadaje jesli ktoś lubi gęsciorki.Na tych żelach pracuję juz ponad 3 lata i jestem bardzo zadowolona bo nie sprawiają żadnych problemów.A i żel kamuflujący jest też super.Ostatnio zakupilam cover light oraz pink również mają powodzenie.:]Co do żelu nablyszczającego w pędzelku się nie wypowiem bo jeszcze nie testowalam ale mam zamiar.Zastanawiam się jednak czy nie bedzie sie zapowietrzal jesli niechcący najadę na naturalka.:co:
ja używam tego nabłyszczacza w pędzelku i uważam ,że jest świetny.Nie zapowietrza sie a przede wszystkim pięknie sie błyszczy,a połysk utrzymuje sie dłużej niz po uzyciu nabłyszczaczy z innych firm np. modeny
Witam, jaki żel kamuflujący PB polecacie? żeby kolor żelu był podobny do nat. płytki? Czy primer ultrabonder bezkwasowy dobry jest?
Z PB mam tylko farbki akrylowe- super napigmentowane i piękne kolory :ok::) chodź cena trochę kosmiczna... :]
xxmaniaxx ja polecam ich cover Cover Gel 15g - Żele kamuflujące - Metoda żelowa jest on dość ciemny w opakowaniu ale na pazurku jak dasz cienką warstwę jest naprawdę ładny i naturalny. Na primerze pracuje i pod żel i pod hybrydę i sobie chwalę :)
a primer który z PB polecacie? kwasowy czy bez kwasowy?
Lepsza bezkwasowka oczywiscie, ale w trudnych sytuacjach i kwasowy sie przyda :)
Ja z kolei nienawidze construction, ale mysle, że on tez po prostu mnie nie lubi, za to kocham blusha i wszystkie hybrydy! Sa naprawde rewelacyjne i z czystym sercem polecam każdemu:)
Zamówiłam ostatnio zele z PB: Blush, Connstruction, Cover i Builder Clear i nie wiem co myśleć.
pracowałam kiedyś w firmie paznokciowej, wprowadzałam produkty i miałam okazje zobaczyć wiele zeli, od tandety do naprawdę super jakościowo zeli.
Żele naprawdę dobre można było rozróżnić miedzy innymi po zapachu. Robiłyśmy nawet testy, nie wiedząc z jaką jakością żelu mamy odczynienia miałyśmy po zapachu określić czy to dobry żel czy nie. Niestey okaząło sie ze zele pachnące kwasem, nie przyjemnym ostrym zapachem to zele z dolnej półki
i teraz nie wiem co myśleć bo Builder Clear śmierdzi tak nie miłosiernie ze nie wiem czy go od razu do kubła nie wywalić
jak to jest z waszymi zelami ?? czy one tak już mają czy np teraz zmienili skład??
Czy mimo felernego zapachu jakimś cudem możecie go jakościowo porównać do Blush, który pachnie tak jak powinien ??
Może jakas gorsza partia czy co?
Zawsze możesz zwrócić u dystrybutora, badz dogadac sie w sklepie internetowym, wymienia badz zwroca kase.
Ja mam dwie hybrydy, które także śmierdzą niemiłosiernie, a reszta ok i faktycznie lubią się zjeżdżać i marszczyć, ale jakościowo i trwałościowo nie odbiegają. Moze z builderem też tak będzie.
Dziewczyny mam pytanie. Ostatnio zamówilam zwykły cover z PB i kurczę rózni się od wcześniejszego tzn jest bardziej ciemno różowy i taki gęsty,ze ciężko go wycieniować .Zauważylyście różnicę? Czy to tylko mi się trafiła feralna partia???:(Jesli zaszły zmiany na stałe to niestety będę zmuszona zmienić żel na inny(podobny a najlepiej taki sam jak poprzedni cover z PB) .Może orientujecie się kobitki jaka firma jest godna uwagi.Myślalam o coverze z Modeny.Doradzcie coś proszę.
ja jestem np zadowolona z tego że ten cover jest taki, bo na stylizację paznokcia zużywasz minimum produktu uzyskując dobre krycie. Jest gęściejszy to prawda ale myślę, że po kilku aplikacjach przyzwyczaisz się do jego konsystencji, jest do opanowania zaufaj :)