Sunflower i GELAQ NO. 050 GLOW IN THE DARK
sunflower ma w swojej ofercie nowość - hybrydki świecące w ciemności. Różne kolory :)
Printable View
Sunflower i GELAQ NO. 050 GLOW IN THE DARK
sunflower ma w swojej ofercie nowość - hybrydki świecące w ciemności. Różne kolory :)
sprawdzałam. Fajne kolorki maja:)
Zamówiłam właśnie 2 kolorki na Sunflower;) nie mogę się doczekać bo mam sroczkę chętna na takie cuda:) Zawsze chce neony albo inne rzucające się w oczy pazurki:)
to ja czekam na zdjęcia i relację :)
Tutaj kupiłam fantastyczne lakiery, które świecą w ciemności i nie wymagają już użycia światła lamp UV:
Lakiery FLUO Świecące w ciemności
meega fajny efekt <3
Są piekne. Naprawdę. jednak takie to ja bym raczej wolała na Sylwestra albo na imprezę w klubie. Na codzień wolę nosić normalne kolory.
Świecące paznokcie to bardzo ciekawy trend, teraz sporo dziewczyn o nie pyta. Tylko nie wiem i nie potrafię nigdzie znaleźć jakiegoś wiarygodnego źródła o tym, jaki wpływ mają takie paznokietki na ciąże, bo nie oszukujmy się, pytają też często kobitki w ciąży, choć generalnie zasada jest taka, że powinno się ograniczyć korzystanie z lampy UV w czasie stanu błogosławionego, bo najwięcej promieniowania przedostaje się właśnie przez płytkę, ale nie wiem, czy przy tych fluorescencyjnych nie jest jeszcze gorzej.
Nie wydaje mi się, żeby było przy nich gorzej, raczej tak nie jest. Z tym, że mogą one mieć w sobie inne związki i one oddziałowują na ciało kobiety w ciąży. W każdym bądź razie mi się bardzo podobają takie paznokcie, są ciekawe i przyciągają wzrok!
Efekt bardzo ciekawy, ale czy praktyczny? To się trzyma na paznokciach? Nie miałam jeszcze nigdy klientki z takim pytaniem, więc nie wiele na ten temat wiem. Ale poczytam ;-)
ja kupilam na ebayu mam kolor zielony calkiem fajny efekt
czy polecanie jakieś tanie lakiery/farbki/cokolwiek żeby tylko wypróbować ten efekt?
Drogie panie - taki kolor jest ok, pod warunkiem, że po zmroku autem nie jeździcie. W przeciwnym wypadku - wzrok szybko się męczy i o dzwona całkiem łatwo.
O, całkiem fajnie wyglądają, w sam raz na imprezę :D Na co dzień to nie bardzo, chyba, że któraś ma potrzebę przyciągać uwagę na ciemnej ulicy - raczej wątpię ;)
Świetny efekt :)
Super wyglądają :leze: