-
Odp: Kredki Akwarelowe-jakie polecacie, zdobienia itp..
no aga masz niesamowite zdolnosci naprawde wielki szacun dla Ciebie :P :* :przytul: mam nadzieje ze moje kredki jutro przyjda :(
-
Agus ja wiem ze one stroke nie namaluja.... ale mozna nimi namalowac rownie piekne jak nawet nie piekniejsze kompozycje:)
nie moge wyjsc z podziwu Twoich prac
-
Dzieki wielkie dziewczyny zawsze sluze pomoca. jak chcecie to mozemy nawet na skypie z kamerka razem pocwiczyc. moze tak wam pomoge. kredeczki sa super efekt tez sie rewelacyjny bo taki dopracowany.kazda metoda ma swoje plusy.
-
Agnieszko świetny pomysł, a co myślisz o nagraniu jakiegoś filmiku? bo my byśmy chciały oglądać to na okrągło:D
-
super pomysł i jedno i drugie :)
-
dziewczyny z filmikiem moge byc slabo bo nie mam takie kamerki profesjonalniej z dobrym makro zeby na filmie to dobrze wygladalo.
-
julcia ktore kredeczki wzielas? :D
agnieszko, uczyłaś się z jakiejś konkretnej publikacji?
-
Asiu na youtubie ogladałam filmik Janie Gildow - The Colored Pencil jak laczyć kolory kredek. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=koy1mlzScVU]YouTube - The Colored Pencil, Getting Started Right with Janie Gildow_ from_ccpvideos.com[/ame]. ogladalam jeszcze jeden Colored Pencil Painting by Alyona Nickelsen: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=oE6820o1Isc]YouTube - Colored Pencil Painting by Alyona Nickelsen[/ame].
-
Agnieszko piękny ten kwiat i w ogole wszystkie Twoje rysowanki :) ja czekam na wypłatę i też lecę po kredki :)
-
Cytat:
Napisał
asia
julcia ktore kredeczki wzielas? :D
wzięłam pojedyncze kredeczki - 13 kolorów sobie wybrałam firmy KOH-I-NOOR
dzisiaj je testowałam na kartce i bardzo fajne:D jutro jak będę w domku to będę na tipsach testować i przy okazji powstawiam fotki :D
-
julcia to czekam :cwaniak2: pochwalll sie i to szybkooo nie daj nam czekac :* :kwiatek::przytul:
Agnieszka jak Ci sie wydaje czy to jest malowane kredkami? :slina:
źródło: nailclub.ru
autor: Вера Волкова
-
o jaaaaaa te filmiki sa extra, chyba pojde do plastyka i kupie kredki akwarelowe haha
-
ja własnie zamówiłam kredeczki,będe próbowała stworzzyc cokolwiek przypominającego kwiatki ;) czekam z niecierpliwością :)
-
Asik_sk4 wydaje mi sie te to sa kredki plus farbki akwarelowe. albo kredki roztarte woda.
Asiu tak sprawdzilam to 100% to kredki plus farbki akwarelowe. w pierwszym przypadku jest polaczenie. w drugim tylko farbki. przynajmnije na stronie nailclub tak jest napisane.
-
o matko to niezle sie przy tym trzeba nabawic zeby takie cuda wyszly :O dziekuje za rozeznanie ;* :przytul:
-
wlasnie zamowilam te kredki :D
dam znac jak dojda :D
-
asik super znalazlas te malowanki... slinotok...
-
:wow: nawet nie wiedziałam,że takie cuda można zrobić tymi kredkami...Od 3 tyg. pracuje w plastyku i chyba kupie sobie kilka kolorów bo są u mnie również na sztuki :D
Co do firm to największe wzięcie ma kohi-nor i te którymi rysuje Agnieszka.
-
ja tez juz sie zaopatrzylam i teraz czekam az mi paczuszka przyjdzie
Kredki Grip Faber-C 24 kol. akwarelowe trójkątne (1380682079) - Aukcje internetowe Allegro
tylko mam nadzieje ze mi kredki dotra w calosc a nie z polamanymi gryflami
-
ile kolorów :love: myślę, że jest to na tyle dobra firma, że podczas transportu się nie połamią i nie masz o co się martwić ;)
-
goslava spokojnie ja tez zamawialam z allegro i od tego samego sprzedającego i przyszly w nienagannym stanie. ladnie byly zapakowane i nic sie nie polamalo.
-
byłam wczoraj w empiku po kredki- 50 zł za 12 szutk! na allegro tej samej firmy można kupić za 25 zł;/ byłam w szoku! dzisiaj jeszcze skoczę do papierniczego zobaczyć jakie tam są ceny.
ale najlepszy numer w empiku zrobił mój facet. Byliśmy tam razem, a tu wyczytałam, że można kupić w empiku te kredki też na sztuki. Ja oglądam te kredki i mówię do niego, żeby poszedł się zapytać czy można kupić na sztuki. Wraca i mówi, że nie ma tak. Więc wyszliśmy, jedziemy już do domu, a ja gadam o tych kredkach i mówię "wiesz bo tymi kredkami akwarelowymi to dziewczyny fajne dzieła tworzą, bla bla bla" a on na to "jakimi akwarelowymi? ja się tam pytałem o akrylowe" :D
-
hahahahah :leze: a to psikus :D hehehehe ale chcial dobrze hehehe ;D :* :leze:
-
oczywiscie juz zamowilam koh i nor ja juz na to forum nie wchodze :):):):) co wejde poczytam to zaraz przelewy idą:)
-
chyba tez musze sie zaopatrzyc w kredziaki :D no agnieszko cudaaaa :) filmiki obejze pozniej jak mi dziecie moje da ;)
-
Cytat:
Napisał
katherinne
byłam wczoraj w empiku po kredki- 50 zł za 12 szutk! na allegro tej samej firmy można kupić za 25 zł;/ byłam w szoku! dzisiaj jeszcze skoczę do papierniczego zobaczyć jakie tam są ceny.
dokładnie ja też byłam w szoku i dlatego wybrałam sobie pojedyncze sztuki i takie kolory jak chce :D zapłaciłam 35 zł czyli prawie tak samo jak z przesyłką na allegro bym dała :D
kurde a ja nie mogę się zebrać żeby usiąść i ćwiczyć nimi coś mam do roboty zawsze... ale dzisiaj chwilę wolnego mam więc mam nadzieję, że w końcu na tipsach uda mi sie je wypróbować :D:D
-
-
Czyli można nimi malować po pazurkach tak jak farbkami?? Ja cie sunę, nie wpadłabym na to. Z kredkami to ja się lubię, z farbkami to już mniej. Muszę wypróbować ta metodę.
-
Agus swietny pomysl z tym skype.... a moze jak bedziesz malowac uda sie nam nagrac to na filmiku??moznaby sprobowac jaka jakosc wyjdzie??
---------- Dodano o godzinie 18:16 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:17 ----------
całkiem przypadkiem przechodzilam obok plastyka i nabylam kilka nowych kolorow po 2,50/szt.... zobaczymy co z tego wyjdzie:)
-
A gdzie Ninisia kupowałaś? Na Małachowskiego ?:)
-
Właśnie kupiłam w empiku komplet 24 kredek z dwoma pędzelkami KOH-I-NOOR za 59,99.
Jutro biorę się do zabawy. Ciekawe co mi z tego wyjdzie hi hi.
-
no dziewczyny wstawiać te swoje cuda:)
-
B asiu tak dokladnie tam je zakupilam:) (tam pracujesz?)
ja tez biore sie za maklowanki jak dziecko pojdzie spac:D:D
-
Nnisiaa mozemy sprobowac nie wiem czy cos z tego wyjdzie bo kamerka komputerowa ma slaba jakosc obrazu, ale jak nie sprobujemy to sie nie dowiemy. w czwartek jest dzien wolny wiec mozna sprobowac.
Dziewczyny wstawiajcie swoje dziela. kredeczki juz zakupiliscie to chwalcie sie. :):D
-
sluchajcie, bylam w zwyklym papierniczym dzisiaj. Kredki tej samej firmy Koh, ktore w empiku za 12 sztuk kosztują 50 zł papierniczym kosztują 12.50 zł. Byłam w ciężkim szoku.... Ile kasy płacimy za to, że sklep nazywa się empik a nie papierniczy??!!
Kupiłam od razu duże opakowanie 24 kolory za 23 zł. Maluje się nimi extra!!!
-
Cytat:
Napisał
katherinne
sluchajcie, bylam w zwyklym papierniczym dzisiaj. Kredki tej samej firmy Koh, ktore w empiku za 12 sztuk kosztują 50 zł papierniczym kosztują 12.50 zł. Byłam w ciężkim szoku.... Ile kasy płacimy za to, że sklep nazywa się empik a nie papierniczy??!!
Kupiłam od razu duże opakowanie 24 kolory za 23 zł. Maluje się nimi extra!!!
Nie denerwuj mnie kochana, bo ja dzisiaj zapłaciłam jak wyżej pisałam 59,99zł. Zaraz się rozpłaczę;(;(;(
-
Ivonna ale jak masz paragon to nie mozesz ich oddac ?
powiesz, ze kiepskiej jakosci towar i nie nadaje sie do malowania, nie odpowiada Tobie, musza przyjac bo paragon to dowod zakupu jak i reklamacji - wiadomo :)
patrzylam na ebay'u niemieckim to za 24 szt kredek 6,99 euro i przesylka darmowa
:) moze sie skusze...
-
świetny pomysł z tymi kredkami, chyba znowu wydam troszkę kaski :]
-
ivonko idz pierw do papierniczego u siebie i zobacz czy są takie kredki, żebyś nie została bez. Jeśli masz paragon to idź im to oddaj...
Po prostu więcej do tego sklepu nie pójdę...
Ale kredeczki tej firmy koh mogę Wam w 100% polecić, świetnie się nimi maluje, fajnie się cieniują.
-
Cytat:
Napisał
Nnisiaa
B asiu tak dokladnie tam je zakupilam:) (tam pracujesz?)
ja tez biore sie za maklowanki jak dziecko pojdzie spac:D:D
Jeśli naprzeciwko ING to tam docelowo pracuje,ale dziś akurat byłam na inwentaryzacji w innym oddziale:)
Jak na razie to u nas jest słaby wybór bo jeszcze nie było dostawy po nowym roku :/
Jak coś dojdzie to dam znać :)