hehe chanti chyba nic lepszego wymarzyc sobie nie mozna... do pracy pare kroczkow ... super ;)
Printable View
hehe chanti chyba nic lepszego wymarzyc sobie nie mozna... do pracy pare kroczkow ... super ;)
no to nazwa ci powiem idealna bo kazda babka zapamieta,centrum to jednak centrum...dobre miejsce na biznes i pamietajo dobrej reklamie nie tylko w gazetach,ulotkach,zrob strone internetowa ktora zrobi na pewno duza reklame i renome dla twojego salonu co bedzie duzym plusem..co w tych czasach bez strony po prostu tak prawde mowiac nie istniejesz..
Dokładnie, już żyje tylko tym salonem:buja:
tylko pozazdrościć ja zanim sie dorobie swojego to pewnie potrwa , ale biznes plan mam juz w głowie ;D
Szukam dalej nazwy bo tamta za trudna dla wymówienia :( i klientki będą sie wstydzić mówić Madmłazel ;(
Może poradźcie Mi coś ładnie brzącego i zarazem z klasą ( taką elegancką nazwę hi hi hi ;P
belle femme - piękna kobieta z francuskiego ;)
ładnie a jak to się czyta :D
moze ktoś jeszcze pomoże:skacze:
\ˈbel\ \ˈfem\
belle - Definition from the Merriam-Webster Online Dictionary
femme - Definition from the Merriam-Webster Online Dictionary
tam jak klikniesz w głośniczek to można posłuchać :przytul:
Moze poprostu Glamour :D Tak jaki bedzie miało styl :D Albo
"Etoile" - gwiazda heh
"Elle" -ona
"joliesse"- uroda, wdzięk
ok napisze ci kilkanascie pozycji moja Kochana ....moze tak GRACJA...FINEZJA...OBSESJA...PERLA...EDEN...VOUGE. .ROCOCO..ORCHIDEA(ZAWSZE SWIEZE KWIATY)...4BEAUTY...A BELL...AKADEMIA PIEKNOSCI...AKADEMIA URODY...ATELIER URODY...LAURENT..BELLISIMA...COCO STUDIO URODY..COSMOBELLE...KRZYSZTAL...CYRKONIA...CZTERY PORY ROKU..CZARNA DALIA...DOLCE VITA...ZEN...VIVA...
jak Mademoiselle za długa to zawsze można obciąć kilka liter moja propozycja ISELLE cokolwiek to znaczy albo i nie :]
a może jeśli nie Chanti to Dolce :)
to by nawet pasowało bo chanti lubi wtapiać dolary czyli potocznie dolce :D
no ja bardziej myślałam o dolce&gabbana :P :D
Oj Wy to mnie znacie hi hi hi ... ale się uśmiałam :D
nie ma problemu kochana,sluze pomoca...a moja idea tez sie zmienila moj bedzie Orchidea..a styl bardziej nowoczesno wiktorianski ,juz miejsce rowniez znalazlam,umowa podpisana,zaplacone i do roboty trzeba sie brac...ja planuje otwarcie w polowie czerwca..ale sie juz ciesze...:skacze::skacze::skacze:
To GRATULUJE:win: też sie cieszę :ok:;):]:jupi::tancze::brawa::szabelka::hura::aniolek::win ::p:kooffa::minka::yes::piatka::jupi::rolleyes::]:P:D:) że znalazłaś to miejsce no i otwierasz juz w czerwcu :D
Ja pierwszego lipca otwieram, teraz czekam na wycenę mebli-aż sie boję :strach: firmę na której będę pracować już wybrałam :D
No i zostaje reklama i nazwa salonu bo cały czas jestem nie zdecydowana :( A Twoja nazwa pięknie brzmi :P
// po twojej wypowiedzi zastanawiam się czy nie zrobić limitu do 10 emotikonek na posta :P ;) // kamis
---------- Dodano o godzinie 14:54 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:32 ----------
ha ha ha możesz Kamisku zrobić ;)
kamis te Twoje zielone adnotacje do postów wyglądają jak jakieś poprawki zrobione przez nauczyciela na sprawdzianie :P
cieszcie się że na czerwono nie poprawiam :P haha
a co powiecie na "Visage" chyba oklepane :(
ja juz mam mętlik w głowie a tu czasu coraz mniej ;(
coś eleganckiego, nie trudnego i oryginalnego MASAKRA to tak trudno wymyślić !!
"EUPHORIA" a może to??
ty to juz kombinujesz Chanti...te Coco mysle ze na prawde ciekawa nazwa dla Ciebie i dla Salonu,ma styl i smak,bedzie odzwierciedlal twoj salon,wymysl jakis ciekawy cytat ktorymi coco sie poslugiwala a miala ich mnostwo..a tamte dwie na pewno oklepane jak dla mnie..ale to rzecz gustu ja juz nie zmieniam w kazdym badz razie..mnie sie bardzo podoba ta moja nazwa..
"Coco"
"Moda przemija, styl pozostaje"
— Coco Chanel
mi również się podoba :ok:
Jak ja sie ciesze że Wam sie też podoba :) Chyba jestem już w Niebie:buja:
Super :good:
Chanti dobre :skacze: tylko nie kombinuj już bo znowu zmienisz nazwe a ta jest naprawdę fajna :* :*
Ok :]
Zatwierdzono i juz nie zmieniono -bedzie salon "COCO"
prawidłowo
laski powiedzcie jak można otworzyć własny salon kosmetyczny
-co jest potrzebne do tego
- jak dostać dofinansowania
- pomóżcie z wyborem nazwy
heh nie mam pomysłu pierwszy raz:)
kruca fix :P do pisiowej to tylko jakas walnieta nazwa pasowac bedzie ( w pozytywnym znaczeniu tego stwierdzenia oczywiscie ) ...
kurde a ja chcialabym cos swojego otworzyc ... kasa w sumie by sie znalazla ... ale problem tego typu ze planujemy dziecko ... wiec nie bede sie w salon pakowac... buuuu
Pisiowa dobrze kombinujesz :D powodzenia :*