ja tez czekam buuuuuuuuuuuuuuuuu:(:(:( tak chciałam byc z wami :( ale o 6:00 moje dziecko miało juz 39 stopni :(
Printable View
ja tez czekam buuuuuuuuuuuuuuuuu:(:(:( tak chciałam byc z wami :( ale o 6:00 moje dziecko miało juz 39 stopni :(
oj, ale lipa :(
Ale dziecko najwazniejsze.
natalia268 dzęki:)
ciekawe jak dziewczynki??????? pewnie cudnie maluja i świetnie sie bawia
Melduje sie pierwsza:)
było reweeeeeeeeeeeelacyjnie....
AGUS jestes niesamowita wielkie dzieki....sprawilas ze moje kredki zaczely malowac haha...a powaznie....wielku uklon....talencior masz nieziemski....i wszystko malujesz z głowy;)....i to jak potrafisz przekazac wiedze.....naprawde wielki buziak dla Ciebie.....bo zaczelam wierzyc ze ja tez moge malowac:)
Asiu dla Ciebie rowniez wielkie dzieki za zorganizowanie takich warsztacikow:)
i dla calej reszty dziewczyn za super atmosfere pogaduchy i pelne skupienie hihi
zdjecie narazie 1 bo musze pozmniejszac:D to moje dziela co prawda daaaleko im do cudeniek Agi ale i takj jestem z nich dumna:D
ulalalalla widac efekty... :wow:
Nnisiaa opadły mi ręce i nie tylko :szczena::szczena::szczena:cuuuuuuuuuuuuuuuuuuudni e:love::love::love:
dzieki ale to i tak pikus w porownaniu do tego co tworzy Agnieszka....:love::love:
spokonie nie od razu kraków zbudowano :D jest pieknie a co bedzie
potem.....:)
ja również przyłączam się do słów Nisi, było rewelacyjnie i bardzo dziękuję wszystkim, nie sądziłam, że takie rzeczy będziemy ćwiczyć. Jestem w siódmym niebie po tych warsztatach :) a to moje wypociny :)
Dziewczyny czekaliśmy na warsztaty i już po. Uczennice świetnie sobie poradziły, zdolne dziewuszki z Nich. Kredki paliły im się w rękach:ok: dołączam kilka zdjęć z warsztatów. Atmosfera była extra, Asia wszystko super zorganizowała.
buuuuuuuuu czemu mnie nie było :( widac ze było cudnie :) Ksenia pięknie rysujesz :)
Ksenia Nnisia bardzo naprawde bardzo pięknie malujecie !
Ukłon wielki :) aż załuje ze nawet pod uwage tych warsztacików nie wziełam :( bo moje kredki równie jak Wasze nie malują :(