boskie te Twoje panterki Woszczur
Printable View
boskie te Twoje panterki Woszczur
Ja panterke robie w ten sposob, ze robie ciapki (akrylowa farbka) na gotowym paznokciu potem cienkie kreseczki w okol (dwie trzy) pokrywam nablyszczajacym i gotowe:D
Dziewczynki piękne wasze panterki:good:!! woszczur proszę podpowiedz mi jak się cieniuje:help:
oto moja pierwsza:)
panterka bardzo ladna,boczki do wypilowania,ale pierwsz masz juz za soba:good:
Najpiekniejsza panterka wychodzi jak robicie ciapki w kolorach brazu, ciemnego zlota i wtedy
akrylem czarnym lub farbka na obrzezach tych ciapek trzy kuleczki dwie mniejsze a jedna wieksza jakbyscie robily mordke misia i to wszystko...
nie potrafie pracowac z akrylem jedyne co robilam to kwiatki,ale chyba musze zaczac
Woszczurku, ja miałam tak samo. nakupiłam tych cholernych farbek akrylowych w sklepie z akcesoriami do pazurków...i nic nie potrafiłam tym zrobić;/ i farbki poszły w odstawkę a na dodatek doszłam do wniosku że beztalencie jestem. Dla mnie też były za gęste a biała to wyglądała jak korektor do papieru... Ale za twoją radą kupie takie w sklepie dla plastyków i znowu zabieramy się za ćwiczenia :jupi::jupi::jupi:
ja mam farbki,czesc wyschla,wiecie co sie robi by nie wysychaly,sa zamkniete:(
Anetko ja nawet nie probowalam,jakies to trudne sie wydaje,maluje tylko kwiatki
wiesz ja tez myslalam ze to okropnie trudna rzecz do zrobienia ale wcale nie.nie mowie ze moja jest perfect ale troche wiary i dasz rade
Panterka jest jedną z najprostszych rzeczy, które można namalować na paznokciach :)
mi jakos w ogóle ta panterka nie moze wyjśc tak jak bym chciała... :(
i tak jest ładna:*
dzięki za radę Woszczur:D nie wpadłabym na to :D:skacze:
popróbuje..
nie ma potrzeby obrysowywać całej plamki dookoła, wystarczy z 3 stron po troszku :)
A oto moja pierwsza panterka:
Nie wyszło pewnie idealnie ale chyba nie straszy:skacze:
Dzięki woszczurku:kwiatek: coraz bardziej podoba mi się praca z farbkami. Oprócz panterki zmajstrowałam też krówkę:P
Mućka w zasadzie robiona tak samo jak panterka:)
Tylko cosik zdjęcie niewyraźne wyszło:/:
Ladyss i panterka i mucka suuuper :skacze: :skacze: :skacze:
Ladys bardzo pometna panterka
super krowa:good: ostatnio coraz bardziej podobają mi się motywy zwierzęce
Dziękuję kobietki za słowa otuchy:love: kupiłam na próbę tylko 3 farbki - srebrną, czarną i złotą więc tak klecę z tego co się da. Panterka byłaby fajniejsza gdyby zastąpić brąz złotem a złotko dać jako tło. Tylko zebra nie chce mi wyjść:/:
dla nie to zeberka,nie wazne czy ma ciapki krowy czy dalatynczyka hehehhesliczna
Witajcie:*:*:*
też mam problem z panterką :/:
niby to takie proste ale trzeba ćwiczyć:macham::macham::macham:
zgadzam sie;p
w łatwy i szybki sposob mozna zorbic panterke uzywajac do tego MARKERA biurowego na dowolnym tle z żelu POLECAM :)
oooooooo!! w sumie racja racja... ten do płyt będzie w porzo!!
śliczne te wasze panterki :)
a to moja, nie wiem, czy coś widać, na rozowym zlote hologramy i czarny liner
dzikakura bardzo pomysłowe wykonanie :)
nmzc :)
dzikakura ta zcerwien z frenchem porazajaca,bardzo mi sie podoba,jest sexi:D:D:D:kwiatek: