ooo dobrze ze poczytałam o hurtowni na odolańskiej bo miałam sie tam wybrac po pierwsze zele itd. ;)
Printable View
ooo dobrze ze poczytałam o hurtowni na odolańskiej bo miałam sie tam wybrac po pierwsze zele itd. ;)
zakupy przez internet są naprawdę wygodne, tylko szkoda, że za przesyłkę trzeba tyle płacić...
najfajniej jak się spiknie kilka osób no ale wiadomo konkurencja.....mało kiedy zdarza się żeby dwie "paznokciarki"się kumplowały na tyle by razem zamawiać....a szkoda ;/ jest tyle chętnych że każda dobra mialaby i tak swoich klientów
A ja jak widzę - nietypowo ;) ozdoby kupuję tutaj eBay.ie: 10 Colors Irregular Crushed Glitter Paillette Nail Art (item 300310118726 end time 28-Apr-09 20:52:25 BST) bo tanio i bezpiecznie:)
Jestem zadowolona z jakości ozdóbek i ich ilości za proponowaną cenę:good:
Kupuję tu jednak tylko ozdoby - nie ryzykowałabym kupowania żeli lub akryli. Dziewczyny zobaczycie że na Ebay'u można trafić naprawde tanio i fajne rzeczy. Młych zakupów i pozdrawiam:*
---------- Dodano o godzinie 14:30 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:05 ----------
eBay.ie: 10 Colors Crushed Shell Powder Nail Art UV Gel Acrylic (item 280331948520 end time 09-May-09 03:44:32 BST)
To też fajna oferta i za darmo wysyłka :)
Ja również polecam sklepik dobrarada - ozdoby do paznokci, tipsy, żel UV, brokat
Produkty jakościowe świetne a cena same zobaczcie nie mam żadnych zastrzeżeń do tego skelpiku:)
ja rowniez zamawiam przez internet, wiekszosc zakupu zamawiam w Polski wiec place sporo za przesylke ale i tak jest to korzystnetym bardziej ez pracuje glownie na produktach ibd atu nie latwo jest je dostac i nie w takiej cenie ha ha... sporo zamawiam prze allegro mam swoich ulubionych sprzedawcow i jak narazie nie jestem zawiedziona
a ja zamawiam wyłącznie przez internet :D u mnie w mieście nie ma gdzie kupic takich fajnych ozdóbek, a żeli nigdzienie znajdziesz :/: Używam Sun Flowera, ale czasami kupuję troszkę z allepaznokcie i mam ochotę na farbki akrylowe z dobrejrady :D
a ja duzo zeczy mam z Emigi,maja przeswietne pigmenty.
i duze opakowania,co w pelni usprawiedliwia ceny.
Emiga - ozdoby do paznokci
Tips Nails products - Uv Gel, Acrylic - Nails
Ostatnio znalazlam ta stronke poniewasz chce sprawdzic nowe produkty,moze ktos ja juz zna to prosze o opinie.
powiem szczeze ze juz na pierwszy zut oka,nie wydaje mi sie ze to dobry sklep i produkty.
sam fakt ze Lampa na Stol kosztuje tam 89 Euro,gdzie mozna juz ja dawno kupic za 49!!!!!!
frezareczka domowa nie profesjonalna,Tipsy z kolei za tanie jak na dobra jakosc.
Wiec ceny i produkty nie sa rone.
do tego dochodzi tez juz sama nazwa na ktore reaguje alergicznie-Discounter--to nic dobrego z mojego doswiadczenia.
To ile powinny kosztowac tipsy 50???I czemu discounter to cos zlego,zauwazylam ze rozprowadzaja produkty na caly swiat to chyba nie moze byc badziewie.Pozatym moje pierwsze tipsy ktore kupilam kosztowaly 6 f i obecnie sobie je nakladam i mam na sobie juz 5 tygodni wiec nie uwazam ze to tandeta :)
to jest mopje zdanie na ten temat.kazdy jak uwaza.
Dziekuje bardzo.Jestem na etapie poszukiwan wiec dlatego pytalam i nie neguje czyjejs opini :)
ale nie ma sprawy Jade! ;)
Jeśli chodzi o jakis dobrych i sprawdzonych sprzedawców na Allegro to polecam tą panią Informacje o Użytkowniku Isssy - Aukcje internetowe Allegro :) ... hm...no tylko wiekszosc ozdób w woreczkach...
ja się w ozdoby zaopatrywałam u slady a żele i akryle kupuje w golden nails, teraz zrobiłam małe zakupy w paznokcie-net, a ogólnie to kopuje ozdoby u mnie w miescinie na targu w sobote ;D
Informacje o Użytkowniku sunflower_cubus - Aukcje internetowe Allegro
ja osobiscie polecam tego sprzedawce ... bardzo mily kontakt i szybka przesylka ;)
Ozdoby - Allepaznokcie
żele i inne akcesoria - Dobra Rada i Sun Flower :)
Witam!
jestem tu nowa. ja kupuje rzeczy za stronki www.paznokcie.sold.pl, dobra jakosc, szybka dostawa, polecam
nie zawsze jest tak ze dwie paznokciary sie nie lubią :P ja ostatnio zamawialam z 3 stylistkami pilniki , fakt faktem z dwiema sie kumpluje a trzeciej nie znam , ale zawsze jak czegos potrzebuja to sluze pomoca, albo one mi :)
a co do zakupow to wole ostatnio kupowac jesli chodzi o ozdobki w sklepikach na moim osiedlu , bo czasami wlasnie ten koszt przesylki mnie przeraza...
jesli chodzi o pilniki <juz to kiedys gdzies pisalam> to tylko z Tommy Taylor Pilnik wšski do paznokci sztucznych Purple Terminator 100' - Tammy Taylor - nailsworld.abc24.pl - NailsWorld | Sklep
no a jak chodzi o żele to La Femme Cosmetics Sp. z o.o. i pedzelki tez maja dobre :)ogolnie na firme la femme nie moge narzekac ;P
Ja teraz zamowilam ozdoby u dobrej rady,a dzisiaj tak sobie ogladalam wszystkie ich produkty i zastanawiam sie skad oni je biora.Znalazlam moje pedzelki do akrylu i do zelu w srebrnych oprawkach a ja je zamowilam z hong-kongu:)pedzelki do malowania tez znalazlam dokladnie takie same i jeszcze innych pare drobiazgow:)czyli ta moja stronka wcale nie taka badziewna:)
Ja żeli używam z Sf ;)
A ozdóbki fajne ma DobraRada ;)
ja robię zakupy u dobrejrady ;) polecam ten sklepik ;)
A ja mam pytanko o sklep dobraradai maja też na allegro produkty dekorynka.Bo widzę ze niektóre z Was używają ich rzeczy,ja właśnie od nich zamówiłam,ale jakbyście mogły coś o tym sklepie powiedzieć będę wdzięczna.:)
Myślicie że opłaca się kupić rzeczy za granica ? cena kuszaca a przesylka nie jest droga okolo 20 zl ? myslicie ze taka tania jest przesylka ? kupowal ktos z tej strony ?
IBD Gel Nail Builder CLEAR 2oz/56g (aukcja 170350686561) - aukcje eBay.pl | Zakupy bez granic!
ja kupiłam z sklepu allepaznokcie i po 2 dniach już wszystko miałam. Mam żel UV i ozdoby, formy.... wszystko ok
ja zaopatruję się na Allegro tam jest tego naprawdę multum:skacze::skacze::skacze:
mogę polecić:
jaapee
magdaszewczyk
dekorynka
soleaduo
:macham::kwiatek::macham:
woszczurku a mozesz napisac jak marki produkty on ma?
generalnie ja jak tam idę to jestem tam na zakupach 2 godziny, 5 minut ku[puje a reszte przegadamy...
on mówi ze jest tylko 3 producentów żeli a tylko firmy je odkupują i swoje nalepki naklejaja... najbardziej jest cięty na żele IBD bo to są te same co on ma, tylko w innym słoiczku z inna nalepką... a śmiać mu sie chce z tych wszystkich AllePaznokcie i innych allegrowych firm które sie upieraja ze SAME produkują żle... ale to musiałybyście posłuchać... ja nic nie mam do tych allepazkocie bo sama u nich kupuje niektóre produkty, ale akurat żele u niego i bardzo je sobie chwalę!!
raz nawet mówił ze jest pani w zawieeircaińskim salonie która tylko na IBD pracuje i upiera sie że sa najlepsze i w ogóle, więc raz dla sprawdzenia kupił w innym sklepie słoiczek Cearu IBD wylał go, słoiczek wyczyścił cleanrerm i wlał swoj żel... za 34,99:D
sprzedał go tej pani i przyszła nastepnym razem to sie przyznał co zrobił i dopiero wtedy ta pani sie przekonała, nawet stweirdziła że lepiej sie na nim pracuje bo jest jak kisiel... na to on:"bo to zel-galaretka":lol::lol::lol:
ale do rzeczy:
on ma wszystkie produkty firmy silcare Silcare - Twoja hurtownia kosmetyczna
jego stona sklepu to: FikusNails hurtownia stylizacji paznokci
te żele LOVELY są dobre, pracowałam na nich ale wymagaja nabyszczacza, natomiast galaretki są świetne!! polecam http://bizoneke.webd.pl/kasia4/basic...uvgelWHITE.jpg
tu o nabłyszaczau pisałam http://forum.wzorki.info/metoda-zelo...zczanie-2.html post #49
coś mi sie wydaję ze sie Szef wscieknie i przeniesie tenpost do innego tematu:/:
nooo znalazlam hehe
Szukam hurtowni lub sklepu z żelami i ozdobami w Katowicach. Znacie jakieś:) ??
jakie są sklepy z atr do pazurków np Bielsko Kraków Oświęcim
A ja szukam sklepu innego od dobrej rady bo to zamawiam to dłużej czekam już mnie to zaczyna denerwować ...
ponad tydzien na akceptacje zamówienia?
WRRR !!!
Dziewczyny nie macie czegoś na oku cenowo podobnie z dużym asortymentem akrylowym ?:P
a ja dziś zamówiłam u dobrej rady :) ciekawe kiedy będzie akceptacja a kiedy paczka...
ja nigdy nie czekam na akceptacje;) zadzwoncie sobie do DR ja tak zrobila bo czekalam ponad tydzien i pani mi powiedziala ze akceptacja jest po wplacie i od razu przyszlo mi powiadomienie ze poszlo do realizacji i od zlozenia zamowienie do przyjscia paczki do domu minely 3 dni:D
na stronce jest nr tel i radze zadzwonic sie zorientowac:D
Ja wszystko do robienia żelków kupuje u dobrej rady :good: i jestem bardzo zadowolona, a ceny są naprawdę super :D
ja dziś weszłam do jednego "wszystko po 4zł" i mieli pełno pilniczków za 3zł, ozdóbki w kompletach za 5zł, ozdóbki w wypchanych po brzegi fiolkach za 3zł i buliony pakowane po 6słoiczków tych większych za 5zł :wow: potem poszłam do "Chińczyka" i mieli pędzle do paznokci wszelakie po 2-3zł sztuka i se fundnęłam zwykły do żelków i przetestuję, mają też słoiczki pełne ozdób za 2-3zł np.suszone kwiatki,cyrkonie,brokaty...malutkie opakowanie za 0,60zł... a w wszystko po 2zł są np.kieliskzi do liquidu za 2zł :D ozdoby już testowałam i są lepszej jakości niż zdarzało mi się na allegro zamówić, więc pojutrze idę się znów w ozdóbki obkupić :jupi: