U mnie kryzys na maksa ale i tak się wybiore do Madzi tylko nie wiem jeszcze kiedy muszę kasy odłożyc i na szkolenie i na podróż...
Printable View
U mnie kryzys na maksa ale i tak się wybiore do Madzi tylko nie wiem jeszcze kiedy muszę kasy odłożyc i na szkolenie i na podróż...
zosia_29 wszędzie teraz ruch kiepski :( tak wiec mysle że ten wakacyjny termin był by najlepszy. A gdzie ci bliżej? wrocław? warszawa?
zielona gora nowa sol lub okolice prosze :) mam salon otwarty 7 dni w tyg wiec musze byc w miare na miejscu a bardzo bym chcialaaa taki kursik :)))
ile osob chetnych? a co do terminu to styczen bylby ok
Drapi a dysponujesz swoim salonem? bo jeszcze miejsce potrzebne. Tylko styczen to dla mnie chyba troche za szybko. Nie wiem czy dam rady z kasa na styczen
Dla mnie do wa-wy bliżej ...
hmmm zalezy ile osob by bylo :) bo ogolnie to tak :) nataszka dasz rade :) wierze w ciebie:D
kto jeszcze jest chetny??
z tego co wyczytałam to musi byc sześc osób żeby Magda przyjechała
czesc dziewczyny ;-)
do konca roku mam (na szczescie) ;-) tak zawalony kalendarz, ze na bank nie dam rady
styczen luty juz bardziej
i czekam na dostawe pedzli, wiec i tak na obecna chwile nie mialybysmy czym malować ;-)
ale lada moment bede je miala
ja jestem jak najbardziej otwarta
moj numer jakby co w razie pytan 602601844
pozdrawiam magda
A jakie warunki musimy spełnic ?tzn ile nas się musi zebrac i jaki był by koszt takiego szkolenia one stroke?
moze Łódź?:) ja jestem za:)