ja wczoraj wyslalam 2 prace ;) ciekawe czy ktoras sie dostanie :) odpowiedz dostalam na maila takze mozeee :D
Printable View
ja wczoraj wyslalam 2 prace ;) ciekawe czy ktoras sie dostanie :) odpowiedz dostalam na maila takze mozeee :D
Wszystkie prace się kwalifikują:)
Fajnie to slyszeć (czytać) :P
hej hej, przypominam, że macie jeszcze trochę czasu na przysyłanie zdobień:)
ja na bank wezme udzial ;) specjalnie te lakiery kupilam ;) ale czekam w sumie na otatni chwile bo kazalam mamie troche pazurki zapuscic ;;)
ja wysłałam pierwszą pracę :)
ja dalej prosze mamuske zeby paznokcie zapuscila:(
Kurcze szkoda że moje paznokietki się połamały bo miała bym świetną bazę pod zdobionka;(
Ale pomysł z tematem naprawdę fajny :ok:
tez coś naskrobie już napewno :cwaniak2:
a ja jutrooo bede robic ;) mam modeleczke ;) mrrr
---------- Dodano o godzinie 17:19 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 19:13 ----------
yeeeaaaahhh zrobilam dzis wlasnie pazurki kolezance :) kurcze myslalam , ze ma dluzsze :(:( a tu lipa... eh mam nadzieje, ze jako tako to mi wyszlo... zobaczymy...
kurczę a ja mam fajny pomysł na zdobienie tylko mam krótkie pazurki ;( a nie mam na kim zrobić ;(
Ja zakupiłam hybrydy, nawet nie planowałam , a tu zobaczyłam, ze taki konkurs i jeszcze mnóstwo czasu :skacze: ja złapię mamuśkę, siostrę, albo kogokolwiek, na darmowy nie ma problemu.
ja robiłam sobie sama na swoich paznokciach
O.Ja zrobiłam sobie wczoraj pazurki hybrydami(bo chciałam mieć szybciutko na imprezę) dzisiaj zaglądam tutaj i huuuuuura mogę wysłać pazurki na konkurs.Zobaczymy co to będzie;)Wysłałam:D
odgrzebuje ... ciekawe kiedy bedzie coś wiadomo na temat tego konkursu :) bardzo jestem ciekawaaaa... bardzooo :D
Wyniki konkursu ukażą się w nowym numerze Akademii Paznokcia:)
to kupa czasu :P
tzn. w 37 numerze czy w 38 ?? bo już się pogubiłam :D
Zapewne w 38 :P Bo w 37 nie ma;)
juz sie nie moge doczekac :) ciekawe czy moich chociaz jednych wogole foto bedzie:D
puk puk co z tym konkursem ?:)
Już niedługo będą wyniki, cierpliwości:)
łatwo powiedzieć, jak tyllee czasu trzeba czekać :skacze:
kiedy prace będą w AP ? potrzebne mi inspiracje hybrydowe w gazecie
napewno w tym numerze który niedługo wyjdzie:)
Konkurs "Akademii Paznokcia" - Zdobienia hybrydowe cieszył się dużą popularnością. Obecnie lakiero-żele opanowały świat paznokciowy i są najwygodniejszą formą zdobienia paznokci. Cała gama kolorów, łatwość aplikacji oraz bezinwazyjny proces ściągania masy dają możliwość częstej zmiany bez szkody dla paznokci. Waszej wyobraźni pozostawiliśmy propozycje zdobień i dobór kolorów i nie zawiodłyście nas!
Pomysłowość i precyzja wykonania pomogła nam dokonać sprawiedliwego wyboru zwycięskich prac. Jury w składzie:
Sylwia Woś Malissa, Redaktor Naczelna pisma ”Akademia Paznokcia” oraz magazynu „Nail Art”, Międzynarodowy Dyplomowany Instruktor, Prezes ds. Edukacji
- Kamila Smus, Sales Manager EFexclusive
- Ewa Kargetta, Dyplomowana Instruktor Akademii Paznokcia, II Vice Mistrzyni Polski Nail Art Poland 2006, Międzynarodowa Instruktor SNS na poziomie Superstar, założycielka Szkoły Stylizacji i Wizerunku Kargetta Academy jednogłośnie wybrało zwycięzców:
I miejsce - Cecylia Strzesak, która jako nagrodę otrzymuje: roczną prenumeratę pisma „Akademia Paznokcia” oraz magazynu „Nail Art” zestaw Gellacco Efexlusive (baza + żel-lakier (3 kolory*) + top coat)
http://img21.imageshack.us/img21/5743/pb078361.jpg
II miejsce - Diana Wnukowska, która jako nagrodę otrzymuje: roczną prenumeratę pisma „Akademia Paznokcia” + zestaw Gellacco Efexlusive (baza + żel-lakier (2 kolory*) + top coat)
http://img17.imageshack.us/img17/410...awnukowska.jpg
III miejsce - Agnieszka Niemczyk, która otrzymuje nagrodę: roczną prenumeratę pisma „Akademia Paznokcia” + zestaw Gellacco Efexlusive (baza + żel-lakier* + top coat)
http://img851.imageshack.us/img851/1...kaniemczyk.jpg
Nagrody zostały ufundowane przez "Akademię Paznokcia"oraz firmę Euro Fashion.
Serdecznie gratulujemy i zapraszamy do udziału w kolejnych konkursach!
Pumcia; Red - gratki dziewczynki :) !
Jak zobaczyłam email, że zajęłam drugei miejsce to myślałam, że to żart he he:skacze:
no rzeczywiście bardzo ładnie nasze forum zawłdneło konkursem:)dziewczyny pozamiatały hehe gratki:)
Super, że NASZE na podium :*
gratuluję !!
Dziewczyny serdeczne gratulacje :) super prace :)
Dziewczyny gratulacje! Piękne prace! :D
Gratuluje dziewczyny, bardzo pomyslowe prace
gratulacje:)
Ja również gratuluje:ok:Super pomysłowe zdobienia.Puzle na paznokciu:wow:Jeszcze raz gratuluję;)
Dziękuję :*
Akurat dziś prawie od rana nie było mnie w domu...wracam sprawdzam pocztę a tam wiadomość :D i fb i nasze forum :D
Dziewczyny gratuluję bo prace super!! Pumcia a te puzzle - masakra!! Świetny pomysł!! Gratuluję jeszcze raz i dziękuję bardzo :*
---------- Dodano o godzinie 12:27 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 18:25 ----------
Właśnie otrzymałam moją nagrodę :*:*:*
Bardzo dziękuję :kwiatek: