agnieszko wszystkie sa swietne! :)
zebym chociaz jednego takiego sie nauczyla :P
Printable View
agnieszko wszystkie sa swietne! :)
zebym chociaz jednego takiego sie nauczyla :P
nooooo to jest piekne! i nie trzeba placic ponad 300zl za szkolenie :) Aga jestes boska :) oczywiscie zabieramy sie razem? jak chcesz moge prowadzic :) torcik obowiązkowo bedzie piękny :)
zyza z tym tortem nie wątpimy i pewnie będzie tak samo pyszny i słodki jak ostatnio:slina:
weźcie łyżeczki, bo ja nie powiem jak ostatnio tort na warsztatach konsumowałam :leze:
a tam... pysznie było :)
tym razem będą plastikowe widelce:P
nanami zapomniałaś dodać, że dla nas dwóch zostały największe kawałki... dlatego się ciężko konsumowało;)
a myslicie z epo co Aga pokazala nam jak robic pipe i monroe? zebyscie mialy czym torta jesc :P
haha ! :D
Zyza jesteś niemożliwa :D
tak Ewelina, masz rację, ale co tam, dałaś radę pokroić torta :)
Dziewczynki jutro postaram się namalować kwiaty oraz liście których będziemy się uczyć, najpierw na kartce, aby poćwiczyć rękę, potem na pazurach. oczywiście będzie też rosa, kropelki jak Ewelinka prosiła.
Aguś, a może masz namiarek na jakieś ciekawe karteczki do ćwiczeń(takie nie nasiąkające) to ja bym na warsztaciki zakupiła:D
znalazłam takie, ale nie wiem czy się nada http://allegro.pl/papier-perlowy-zes...843071575.html
a może natka pamięta co to był za papier u niej na warsztatach??
a i jeszcze taka sprawa: czy wszyscy reflektują pizzę??
bo w tym małym miasteczku ciężko znaleźć otwartą jadłodajnię w niedzielę...
Ewelinko myślam albo o zwykłym bloku technicznym czarnym (zeby biała farbka była widoczna) i białym.
BLOK TECHNICZNY CANSON CZARNY A4 10 k. 180g WAW (1830696611) - Aukcje internetowe Allegro
albo o bloku do farbek akrylowych:
Blok do farb akrylowych A4 400g/m (1847184129) - Aukcje internetowe Allegro
Na pizze się zgadzam nie ma problemu.:)
tak tak pizza bedzie super :)
Takich kwiatów i liści będziemy się uczyć na początku, aby poćwiczyć rękę.
http://design-nails.pl/naforum/warsztaty1.jpghttp://design-nails.pl/naforum/warsztaty2.jpg
ale cuda i ta rosa...;]
ale cuda bedziecie robic :) mmmm :)
mrrrrrrrr :love: Aga czy chcesz jakis tort na specjalne zamowienie? :) strokow na nim nie narysuje :)
hahahah za takie arcydziela to chyba sie nalezy :P
Zyzo nie nie ja nie jestem wymagająca. co zrobisz będę zadowolona i będzie na pewno pyszne. :ok::D
Ale cuda :)
Evelyn bede na pewno :)
Super dziewczyny:)
Aga szacun :))
prawda plusiu
jakie to szczęście, że Aga mieszka w moim województwie :love:
evelyn w moim tez :P hihihi
i obok mojego:)
Kurcze dziewczyny jak ja patrze co tu Aga nam szykuje , to ja zaczynam sie bać bo moje umiejętności do malowania sa znikome a tu takie zaawansowane zdobienia :D ale super przynajmniej będzie wesoło ;)
Co do pizzy to ja jak najbardziej-i lubie wszystko co na niej sie znajduje :]
A Zyzy torcik to rewelka -sama słodycz ;D
Nie bójcie się pomalutku nauczycie się wszystkiego. po to są ćwiczenia żeby się nauczyć:):D
chanti nie martw się smaki pizzy będą do wyboru :D
Evelyn a przewidzialas dla chanti jakas wczesniejsza przekaskę? ona dwie godziny przed obiadem juz glodna jest :haha:
Chanti ja tez malo umiem ze strokow mimo ze pedzlem wladac umiem.... takze ja juz zacieram rączki :)
no będą ciastka jak ostatnio...ale też możemy wcześniej obiad zjeść
to ja zrobie jakas mini salatke :P
zyzol no weź nie przesadzaj... chyba, że będzie jedzona w sektorze chudzielców:D
bo ja się tam nie mam po co zapuszczać:leze:
Ja ci mowie ze jedzenie w dobrym towarzystwie kalorii nie ma :) ja chce warsztaty juz teraz :)
To może zamiast sałatki ja zrobię koreczki tak żeby szybko można było coś chrupnąć.
Aga ty juz duzo nam zrobisz :*
oj tam oj tam wiecie to już kościach mam nauczanie heheheheh ja lubię to wiec dla mnie to będzie sama przyjemność. a czas na koreczki bee miała wiec może zrobić
Ewelinka kartki zakupilam w kreslarzu u nas i to takie zwykle jakies byly.
Agus no cudaaaaaaaaaaaaaaaaaaa beda :skacze:
dla mnie tez pizza moze być mimo ze na diecie jestem ;p ale co tam :P hahah
juz dzis bym mogla jechac na warsztaty :D a moze chcecie zrobic warsztaty wczesniej u mnie ?
Natka chcesz to organizuj
bez sensu te przenosic wczesniej prawie juz dopracowane przez Evelyn i zeby Evelyn miala sie nie pojawic :D przeciez problemem nie sa sprawy lokalowe tylko milosc męza do Evelyn (ale on cie kocha ze cie puscic nie chce :) ):ok:
oj Zyzka tak tylko napisalam ;p bo w swoim lokalu jestem tylko do konca pazniernika a pozniej sie przenosze i tak juz nie da rady niczego zorganizowac
natka... daję ci pierwsze ostrzeżenie :P:D hehe
zyzka dzięki za wsparcie kuuleżanko:)
(natka...bój się drugiego... a za trzecie przewinienie czeka śmierć... przez rozśmieszenie w wykonaniu Izy... mogą wystąpić też łaskotki:haha:)
Ewelina hahahah spoko ;p
jesli mialas na mysli inne szkolenie nie przenoszenie to spoko :) brzmialo jak wezmy przeniesmy na wczesniej do mnie :)