natalia268 co się odwlecze to nie uciecze ;)
Printable View
natalia268 co się odwlecze to nie uciecze ;)
:woot:dostalam gazetke .... chyba dzisiaj nie pojde spac az nie przeczytam:D
nawet we Francji już jest, a u mnie nadal nic...cóż czekam:tuptup:;(
A Ostrowskie empiki dostały stary numer:) jak pech to pech:)
Koszalin też w tyle :( wczoraj byłam w empiku i nic..
Tak się Was dziewczyny wczoraj naczytałam, że normalnie poszłam i kupiłam najnowszy numer :D Teraz tylko trzeba znaleźć czas na lekturę :)
maaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm:jupi:
rewelacyjne artykuły!!
ale nie mam karty;(a zależy mi na niej... do zakupów w Magiku...
Ja sie wlasnie biore za zamowienie , ale sobie troche poczekam , zanim przysla do Londynu. ;]
No empiki w końcu się zaopatrzyły u mnie;) dziękuję za publikacje:)
Dziewczyny,
naoglądałam się w "Paznokciach" frencza zrobionego kolorowym akrylem przezroczystym. Szukałam po sklepach i nie mogę nigdzie znaleźć. Czy możecie poradzić, gdzie coś takiego mogę kupić? Strasznie mi się podoba taki frenczyk :D
Celina, wystarczy że zabarwisz liquid troszeczkę :)
a to trzeba liquid zabarwić żeby taki wyszedł :) dziewczyny barwią chyba farbkami do szkła... ale nie jestem pewna...
Tak, tak, już wszystko wiem :D Zyza powiedziała. Zabarwić liquid kolorowym akrylem i pięknie wyjdzie :D Będę się bawić. :skacze:
http://forum.wzorki.info/metoda-akry...perymenty.html
Zapraszam tu po więcej info :))
a ja już wszystko mam:skacze: dostałam gazetkę i pani Karolinie dziękuję za dosłanie kart... gazetka suuuuuuuuuuuuupeeeeeeeerrrrrrrr!!
tez juz mam karte :)
Dziękuję :*
Evelyn. i natalia268 na zdrówko i życzę udanych zakupów :)
hihi i ja mam swoja prenumeratkę :) bardzo dziękuje :*
zauwarzylem na okładcce kilka błedów :D np jeden brylancik odpadl jak sie przyjrzycie dobrze to jest kilka niedociagniec moim zdaniem paznokcie na okładcce powinny byc nawet dopracowane komputerowo a nie z bedami pokazywane ale gazetke i tak mam u siebie :D
tez to widzialam.. ale moze to efekt zamierzony :P