zamurowało mnie! swietny pomysl! :)
Printable View
zamurowało mnie! swietny pomysl! :)
mnie również zamurowało..
świetny pomysł...
;)
qrw!! mnie też!! nie widziałam że tak mozna!! a jeszcze takie pytanko Aniu!! te wzorkina chusteczce to w jakim programie robiłaś??
Piekne!!!!!!
dziękuję
generalnie mozna taki wzór zrobic w każdym programie graficznym uzywając pędzli (brushe)
ja mam program corel paint shop pro x -oczywiście te pędzle to dodatki które trzeba ściągnąć i dodać do proramu
gdyby ktoś chciał mogę wzór udostępnic do wydruku
aniu padlam
zamurowalo mnie
ja bym poprosila taki wzorek
sprobowala bym
Nie do wiary, co ta Ania może jeszcze wymyślić (swoją drogą wszystkiego najlepszego, Aniu). Mam sporo różnych takich wzorków na kompie, można pościągać wieeelee świetnych wpisując hasło: free digi scrap, tam też można znaleźć cuda do wydrukowania.
np:
zarabiste
pewnie każda z nas chciałby cos takigo miec... ja poweim szczerze ze juz zaczęłam swoje wzorki montować ale to porazka...a le tak sobie pomyslałam że przeciez fraktale o których piszę pracę mgr też można wykorzystać, tyle że one potrzebuja duuuuuuuużo koloroweo tuszu:P
fraktale\ - Grafika Google
offtopic: woszczur zrób sobie fraktala na paznokciach na obronę na pewno zaliczysz :P
heheheh Woszczurku, Woszczurku :)
Aniu cudne te paznokcie!!
Paznokcie śliczne, pomysł po prostu rewelacyjny!!!
Chyba kupie wagon chusteczek higienicznych i będę próbować :D :skacze:
coś chyba pokombinuję z tą chusteczką...
tylko troszkę się boję żeby mi jej do drukarki nie wcięło ;)
dlatego przyklej jej krawędzie do normalniej karki papieru choć z góry ja w ten sposób wydrukaowałam z 10 arkuszy i żadnej mi nie wciągneło
---------- Dodano o godzinie 11:41 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:34 ----------
wzór do skopiowania i gotowy do druku format chyba a4
http://i449.photobucket.com/albums/q...oooooooooo.jpg
Aniu!! dziękuję... dziekować dziewczynki dziękować...
:master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master::master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master::master: :master:
No fajnie, że Ania udostępniła nam swoje własne "kompodzieło", bo dla mnie np. programy typu photoshop i corel są zbyt zagmatwane, zostaje mi szukanie gotowców.
ja [oszukałam tych fraktali w necie i sobie na kompa sciągnęłam takie najlepsiejsze...Załącznik 5598 Załącznik 5599 Załącznik 5600 tylko jeszcze musze je zmniejszyć i pkombinowac chyba w wordzie żeby się fajnie drukło:P
niezle woszczur
Ale mi się to spodobało, będę teraz przeszukiwać moje zasoby, a paznokci i tak nie będę miała kiedy zrobić...
wzór musi być wyraźny i najlepiej ciemny choc dziś robiłam z niebieskim wzorem i też fajnie wyszło
te fraktale o zmniejszeniu i wydrukowaniu wydajne mi się że bedą niewyraźne
Aniu to jest poprostu przepiekne....ja tez musze sprobowac
buzialek dla Ciebie Aneczko:)
---------- Dodano o godzinie 14:24 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:51 ----------
zrobilam tak jak Ania czyli druknelam na chusteczce ten wzor....no i wyszlo pieknie...teraz tylko wtopic na pazurka:)
---------- Dodano o godzinie 14:26 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:24 ----------
nie ukrywam, ze tez sie balam o drukarke ale wszystko ok
cieszę się ze na cos się przydaję
Anno..podziwiam ten twoj pomysł:D az mnie zatkało;)
Mam wlasnie program Coler paint shop pro .....choc mam link do tego pedzelka brush ale nie wiem jak ustawic pedzelek brush by był w programie;(
---------- Dodano o godzinie 19:23 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:28 ----------
wlasnie wydrukowalam twoj wzorek:) i wyszlo mi super..tylko jeszcze na tipsie nie probowalam zrobic..ale jak zrobie to dam znac jak wyszlo:*
hej a ja mam pytanko bo to na atramentowej rozumiem drukarce hehe tak wole zapytać bo chyba nie laserowej..;P
ja wydrukowałam na atramentówce i jest git!! nie wiem jak na laserze pójdzie:/:
pokazujcie później jak Wam powychodziło !
ja mam zwykłą drukareczkę ho atramentową
Aniu ty nasza skarbnico pomysłów!!! jesteś niezastąpiona!!!!! dzięki!!!!
dziewczyny na laserowce tez Wam powinno wyjsc
---------- Dodano o godzinie 15:44 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:43 ----------
ja swoje druknelam wlasnie na laserowej i wszystko ok
Są niesamowite...
Aniu pomysl super,pazurki ja zawsze swietne!!!
pomysł z chusteczką rewelacja :)
w weekend będę drukowaći pewnie robić to co Ania Otkińska wrzuciła, wrzucę fotki jak to poszło:) najbardziej obawiam się że drukarka mi tego nie pociągnie:(
ja też muszę decoupage spróbować, nie umiem się doczekać:skacze:
a mi nie działa wiec nie mam sie o co bac.. i przynajmniej mnie nie korci zebym sobie zrobiła.. bo i tak nie mam jak.. :skacze:
czemu nie masz jak?
Co tu zajrzę to potem zbieram godzinami szczękę z podłogi!!!!
A co do serwetek - jak się komuś nie chce drukowac, mozna kupić gotowce do decoupagew sklepach np.
Decoupage.art.pl: artykuły do decoupage, papier, serwetki, crackle, książki, szablony - Stamperia, Nerchau, To-Do, Dala, Plaid
(mam nadzieję, że mozna wklejać takie "reklamy"?)