A ja właśnie wysyłam prace- już w łóżku leżałam a mi się przypomniało że do 20 lutego jest termin :D
oczywiście złośliwość rzeczy martwych- zdjęcia są za duże nie mogę wysłać :/
Printable View
A ja właśnie wysyłam prace- już w łóżku leżałam a mi się przypomniało że do 20 lutego jest termin :D
oczywiście złośliwość rzeczy martwych- zdjęcia są za duże nie mogę wysłać :/
to na maila przyjdzie czy prace beda opublikowane?
a ja jeszcze się zastanawiam czy wysłać;)
no wlasnie powinna przyjsc inf czy wzieli je czy nie... a ja czekam i czekam i nic nawet nie wiem czy doszly tak naprawde:( a wysylalam 5dni temu,
---------- Dodano o godzinie 09:06 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:06 ----------
Murka wysylaj wysylaj:)
aa no mi przyszlo potwierdzenie, ale nic wiecej, z reszta ja sie nie zdziwie jesli ich nie puszczą:D takze nawet sie nie nastawiam:D
Przysłałyście do nas setki zdjęć, w regulaminie zaznaczaliśmy, że opublikujemy wybrane prace. Natomiast nagrodę niespodziankę będziemy losować spośród wszystkich uczestników.
ja też coś posłałam :) i czekam na potwierdzenie czy się nadaje
No wysłałam :) w nocy coś mi błąd wyskakiwał :( ale teraz bez problemu :)
Wszystkie prace są przyjęte-niebawem okaże się, które opublikujemy.
a ja juz wysłac nie mogeeeee ratunkuuuu....
ja dostałam potwierdzenie dziękuję
moja też poszła^_^
a mi nie chce wyslac :(
"Wiadomość adresowana do użytkownika marzena.k@akademiapaznokcia.pl nie została dostarczona z powodu przepełnienia skrzynki tego użytkownika.
Skontaktuj się z nim w inny sposób i poinformuj o przepełnieniu skrzynki lub w razie dalszych wątpliwości możesz zgłosić się o pomoc do administratora Poczty WP."
Jak pech to pech.
Hm to dziwne, wszystkie próbne maile z redakcji przeszły:(
ja wczoraj próbowałam 14 razy i nic nie poszło... wysłałam dopiero dzis wieczorem....
Widzę , że dużo prac się zapowiada :)))
Konkurencja będzie miażdżąca ;)
a ja mialam w zasadzie same frencze i nie wysylalam w koncu... heeelp :D:D hihi tak to jest, no nic :D
hnm... mam pytanie .
czy mozna juz publikowac swoje prace ktore byly wysylane do was??
no tak ale skoro ja nie dostalam odp na temat ze mojeprace beda publikowane no to chyba uznaje ze nie beda wiec wrzucic mozna:)
może zaczekaj aż gazeta się ukaże i dopiero pokaż pracę...
halo halo gdzie ja napisalam ze mozna publikowac?? :D:D:D mozna publokowac PO UKAZANIU SIE gazety zazwyczaj.... wyraznie napisalam co mi tu przekrecasz...:D a co do tego konkretnego konkursu to AP decyduje :)
A ja jak zwykle .... Mam wreszcie prace a tu patrzę że do 20 lutego był termin nadsyłania prac ;( ;( ;(
Frajerka ze mnie...
puk puk i cos juz wiadomo??
Trzeba czekac cierpliwie :)
ja tez mialam wyslac i co sie potem okazalo tez i e wyslalam
ja nie oszałamiam ale spróbowałam i czekam :)
czy wiadomo juz keidy bedzie gazetka w sklepach??:)
haaalo haaalo czy wiecie keidy bedzie 39 nr Akademii??
jakos chyba niedlugo mi sie wydaje.
dluugo nie lubie tyle czekac:D:P
Tak prawdę powiedziawszy to już się zaczyna dłużyć....
mi też sie dłuży tak zagladam z nadzieja o jakichś wieściach a tu lipa;(
Też wysłałam kilka prac i czekam na jakieś info a tu nic :/:
Z tego co zauważyłam ostatni numer był chyba 3 lutego,to chyba jutro powinien być kolejny...może ktoś potwierdzi :]?
Ze ślubnymi tez cisza albo ja nie znalazłam... :(
"Akademia Paznokcia ukaże się w ciągu dwóch tygodni:)
Pracujemy w pocie czoła, żeby numer Was powalił:)
wiem ze AP ukaże sie 23go kwietnia, ale takie pytanko mam, czy dostaniemy na maila info czy prace sie dostana czy nie, czy dopiero z gazety sie dowiemy?
wydaje mi sie ze nie:)
takto wiecej dziewczyn kupi gazetke:P biegiem do sklepu 23:P
Nie damy rady każdej odpisać czy i która praca się ukaże, ilość prac przeszła nasze najśmielsze oczekiwania!
Natomiast chciałabym ze strony Redakcji złożyć szczere gratulacje Pani Urszuli Kamińskiej, której nazwisko wylosowała nasza redakcyjna sierotka!
Pani Urszula otrzyma od nas wielką paczkę niespodziankę!
Gratulacje :ok: