Odp: Stylistki paznokci z UK
Ja jestem z Irlandii i nikt tutaj nie musi miec umowy na sterylizacje narzedzi...w salonie paznokci to stylistki przynosza wlasne zarzedzia i one musza sie martwic "co dalej". A co do kasy to stylistka paznokci zarabia od 10euro w gore. Najnizsza krajowa to 8.65 euro.
A ja mam pytanie do dziewczyn będących w UK, jak zaczynałyście stylizację paznokci po przyjeździe ? Obecnie został mi rok szkoły kosmetycznej, na razie po koleżeńsku zajmuję się paznokciami i przedłużaniem rzęs, jednak po skończonej szkole planuję wyjazd do UK, konkretnie do Londynu, i marzy mi się praca w kosmetyce. Jednak jestem pełna obaw czy to wypali, na razie ani nie myślę o własnej działalności ale o pracy w domu ewentualnie w salonie gdyby była taka możliwość. Boję się że w efekcie utknę na taśmie i tak moja przygoda z kosmetyką się skończy. A jakie były u was początki ?
Czy warto wyjeżdżać do UK do pracy? Jakie są wasze spostrzeżenia? Myślałem o wyjeżdzie za granicę, ale bardzo mało wiem o tym kraju i nie wiem czy sobie poradzę.
ja najpierw rozpoczelam prace w fabryce fakt na stanowisku innym niż zwykly pracownik przy tasmie potem sprowadziłam cale rodzine i gdy wszystko już ogarnelis,y i maz dostal stala prace zrobialm kolejne szkolenie z pazurków kilkudniowe i teraz sama zaczelam robic pazurki.oczywiscie otworzyalam dzialalnosc itd.takze wyjazd do Uk nie oznacza tylko stania na tasmie w fabrykach można spokojnie realizować swoje marzenia trzeba tylko chcieć.
Hej sa tu jakies stylistki z UK aktywne😀😀??
Polecam wam moja pasja fake bake. Zdecydowanie najlepszy wybór.
Cytat:
Napisał
sylvi
Witam, jestem nie znalazlam podobnego tematu , jesli taki jest prosze o polaczenie ;)
Jestem z UK i planuje wkrotce rozpoczac szkolenie - stylizacja paznokci zelowych.
Poniewaz zadreczam PW jedna forumne ;) ;) postanowilam zalozyc temacik, gdzie bedziemy mogly pogadac, podzielic sie informacjami ;)
w polscie cizko znalezc dobra...
Odp: Jak założyć własny salon?
Ja tam od jakiegoś czasu robię sobie sama w domu ;)