no nie żartuj ;]
Printable View
no nie żartuj ;]
tl i ja dodaje
nie wyciagalam z pudelek wszystkiego boza duzo tego jest
Mała jak ty się tam znajdujesz :P chyba najlepszy sposób annamon miała posortowane kolorami :D
A to moja kolekcja;]
mała więcej się nie dało heh , annie82 też sporo tego :P
hhihi jakos jeszcze sie polapuje ale musze dokupic koszyczki bo za malo kupilam i siezaczyna nie miescic hih
a ja mam manie kupowania
ostatniokoniczynki kupilam czterolistne
ooo kurcze dziewczyny ile Wy tego macie..
moja kolekcja jest dosyć skromna ale cały czas sie poszerza :D^_^
sporo macie tych ozdób :o może mi troche oddacie, co? ;P
ja tez zaczynalam tak jak ty
pomalu pomalu
a teraz to juz miejsca brakuje
kolekcjonerki ;)
ahhahahah kamis to jest nalog
straszny nałóg :P ale jaki przyjemny :D
hihi i jaki drogi
ale za to ile satysfakcji daje :)
ahhahahah to prawda
ja juz staram sie na ebay nie wchodzic bo zawsze jak wejde to konczy sie zakupami
tak wygląda mała jak wejdzie na ebay :) patrz oczy i uśmiech ;)
http://blogs.voices.com/voxdaily/gollum-smiling.jpg
:hahaha: aleś dowalił hahaha
My treasure :D
ale golllum jest słodziutki :D
bardzo słodziutki ;P
i to jeszcze jak słodki :skacze:
a to moj obiecany zbior :D jeszcze w sumie dzis dokupilam 5 pudeleczek ozdob ale to innym razem ;)
barbara_jakubik właśnie zakochałam się w Twoich niebieskich i zielonych brokatach!
z Ciebie to jest dopiero kolekcjonerka :)
dziekuje ale to jest kropla w morzu potrzeb .... ja chce wiecej i wiecej :D coraz bardziej sie ten moj zbior bedzie powiekszal wiec bede dodawac kolejne fotoski ... a zielone i niebieskie... hm lubie te kolorki ;)
super ten złoty zestaw jest w czym wybierać :D
kurcze aż sobie chyba dzisiaj zrobie jakieś niebiesko zielone.. :)
hehee widze basiu ze moje ozdoby cie zainspirowaly ;)
mi tez się bardzo podobają niebieskie:) moje ulubione kolorki dlatego tez prawie zawsze mam pazurki w takich kolorach
ale chyba będę się musiała wyleczyć z tych kolorów bo jakaś mała zmiana też by się przydała ;)
no to sporą masz kolekcje też bym tyle chciala:D no ale to kosztuje sądze że dojde kiedys do takiego zbioru:D:wow:
---------- Dodano o godzinie 19:13 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:03 ----------
anne- niezła kolekcja:D mam pytanie z jakiej firmy masz akryle??i gdzie kupowałaś farbki??
a to moja kolekcja:Dtylko troche sie już powiększyła ale nie mam aktualnego zdjęcia;D
Idealnie pasują na ten stolik ;)
jutro wstawię swoje ;P
jak w kielichach je trzymasz?pokażesz?:)
no ja może jutro też się pofatyguję i zrobię fotki , ale przy Was to mi się wydaję że ja tego maaaalutko mam hehe , ale się zobaczy może jak te wszystkie pierdoły powyciągam z pudełek to tego więcej będzie hehe
napewno masz duzo dzidzia ... nie czaruj nas tutaj ;)
taaa , wiesz dopóki nie obejrzałam tych wszystkich zdjęc to uważałam że mam duzo hehe
no ja tez myslalam ze mam duzo .... no ale jakby nie bylo robie dopiero rok wiec sie napewno kolekcja powiekszy ;) i twoja napewno tez :D
no moja to się powiększa jak tylko kosmetyczny zobaczę gdzieś po drodze hehe ale i tak teraz mi się wydaje że mam malutko heh
no i co w porównaniu z Wami to ja mam skromniutką kolekcję... ale dziś zamówiłam sobie jeszcze farbki akrylowe :D