a ja niestety nie zdążę i ubolewam nad tym :(
Printable View
a ja niestety nie zdążę i ubolewam nad tym :(
Zdążyłam,wysłane :)
natalia268 dzisiaj do godz. 24 przyjmujemy prace, może uda się jednak coś przygotować ;)
Dziękujemy za wszystkie nadesłane prace :).
no i sie załapaly, super:)teraz czekamy dalej:) :cwaniak2:
ja też wysłałam prace :yess: proszę o potwierdzenie czy doszlo :D
natka przerazilam sie ze sie spoznilas z wyslaniem, ale tak to jest jak sie nie uwaznie czyta :/:
Wszystkie potwierdzenia wysłane ;)
a czy wiadomo już może kiedy ukaże się gazetka ??
RedSunset gazetka będzie dostępna na początku lipca ;)
jeszcze tyle czasu :( ale napewno warto czekać bo będzie ciekawie :)
Ja też zrobiłam jedne pazurki do tego konkursu, zainspirowało mnie Chanel :P potwierdzenie dostałam :D Użyłam broszek które kiedyś Wam pokazywałam, jak już gazeta wyjdzie to pokażę Wam jak to się udało wtopić, efekt fajny, ale średnio wygodne zdobienie na co dzień ponieważ cyrkonie strasznie odpadają od metalowej części broszki. Do stylizacji konkursowej OK, ale do użytku codziennego nie polecam, bo po czasie metal zmienia kolor, a do wielokrotnego użytki jak było opisane na stronie hurtowni ODPADA dosłownie :p;p
ciekawe ile prac sie uzbieralo :)
Będzie co oglądać ;)
ale tyllle czekaniaaa.....:why::why:
ze prace wezma udzial w konkursie to juz informacje odstalysmy, a czy beda jakies wiesci czy praca pojawi sie w gazetce?? chce juz:)
Osoby, których prace nie zakwalifikowały się do publikacji otrzymały ode mnie mail ;)
aaaaaaaaaaaaa no to super:) zacieramy raczki i czekamy na gazetke:) jak ja kocham te adrenalinke:)
Szalona Paulka :ok: gratuluję :P
no dostalam,ze sie nie dostala do gazetki :(to znaczy,ze moge juz publikowac????????
To czekamy Kaka, pochwal się :)
no wlasnie nie wiem czy moge??????? ;)
kaka80 śmiało, można ;)
no to macie ;)zdjecie ,ktore mnie zainspirowalo pochodzi z gazety.pl -East News-Louis Vuitton wiosna lato 2012:]
ja maila nie dostałam więc może coś mojego ukaże się w gazetce ,byłoby super :skacze::skacze:
Uwaga! Wyniki konkursu zostaną ogłoszone już w przyszłym tygodniu ;)
czyli w przyszłym tygodniu gazetka? :) ze tak zapytam ;)
Ja dostałam odpowiedź, że się moje nie ukażą więc teraz mogę Wam pokazać, takie mi wyszły, widocznie jestem za słaba na startowanie do konkursu w gazecie :placz:
kasiulka, moim zdaniem fotka jest mało wyraźna :( dlatego to też mogło spowodować odrzucenie.
madziorkowa jeszcze nie, ale może w przyszłym tygodniu się uda ;).
kasiulka81 źle jest myśleć o sobie, że jest się słabym, trzeba zakasać rękawy i próbować dalej :yess:. natalia268 po części ma racje :/:.
Hm ... no nic to będę próbowała dalej, a póki co czekam aż gazetka do mnie do domku dotrze :D już dzisiaj gratuluję Wam publikacji :ok:
czy cos juz wiadomo kiedy mozemy spodziwac sie wyników? :]
chyba jeszcze trzeba uzbroic sie w cierpliwosc...przyznam ze to coraz trudniejsze:/:
Jeszcze dziś wyniki będą dostępne na naszej stronie Paznokcie - Pierwsze Profesjonalne Pismo dla Manicurzystów i Pedicurzystów | paznokcie.pl. Lada moment powinny się pojawić, zachęcam na zaglądania ;).
o kurczaxzek trzeba pilnowac!!
o juz sa!!
wyniki !!!!
Konkurs FASHION NAIL ART - wyniki | paznokcie.pl
i doopa blada ;(
gratuluję Naszym dziewczynom :* :przytul:
i pokazujcie swoje prace :)
a mozna juz??