A ja poszukuje kogos z olsztyna lub okolic. Rzeski za rzeski oczywisie:-D
Printable View
A ja poszukuje kogos z olsztyna lub okolic. Rzeski za rzeski oczywisie:-D
Witam, Szukam osoby z Warszawy lub okolic na wymienę rzęski za rzęski oraz paznokcie za rzęski lub opłatę z rabatem ;) potrzebuję w lipcu na własny ślub. Możliwa stała wymiana :)
Poszukuje w Krakowie dziewczyny która zrobi mi rzęsie metoda 2:1 lub 3:1 jedwabne. termin miedzy 24 a 28 kwietnia. 30 jedziemy na weekend do Anglii, będzie dużo zdjęć itd :D nie ukrywam ze zależy mi na cenie i nie dam rady teraz wysupłać 280zł dlatego chciałabym to zrobic na swoich materiałach. Mam jedwabne 0.07 od nadiuszki, jest 0.10 z NL. Mam wszystko co potrzebne do zrobienia.
Trochę zezuję w stronę Meraszki albo Aguli ale nie mam smiałości...:wstydek:
Ewentualnie może mogłybyście mi polecić jakąś waszą zdolną kursantkę, która chciałaby do mnie przyjechać i zrobić?
Jeśli Ty jesteś ta Piwowarczyk co ja myślę że jesteś to się dogadamy ;) dawaj na priv :)
Mysle ze dobrze myślisz :) to ide na priv.
Cataleya pisz na Priw skoro mnie wywołałas na tablicy :) wybierzesz atrakcyjniejsza dla CIebie cene ;) ja nie ukrywam, ze do "tanich" nie należę ale dogadać się możemy ;)
A jest tu ktoś z okolic Zakopanego ? ;)
Pilnie poszukiwana stylistka rzęs i paznokci do pracy w salonie we Wrocławiu. Dobre warunki i tłumy klientek gwarantowane.
Prosimy o kontakt telefoniczny 502 159 542
pani z Mysiadła (koło Piaseczna) - okolice Warszawy chce jutro lub pojutrze założyć norki (tylko 100% naturalne) na klej dla alergików (bo jest uczuleniowcem), może ktoś ma wolny termin? pani lubi mocno podkręcone, czarne rzęsy, ma piękne zielone oczy, podłużne, pasuje jej stylizacja na kocie oko. generalnie klientka jest bardzo dobra, w miarę zamożna i trochę znana (reżyserka). jest ktoś, kto ma wolny termin i ją upiększy?
Izi, no szkoda, pani potrzebuje teraz, pilnie, a ja nie mam wolnych terminów na piątek/sobotę :( ale może na przyszłość ;) już wiem do kogo ją skierować, bo ma do ciebie blisko :D
Ja poszukuję z okolic Gdańska stylistki rzęs 1:1. Rzęsy za rzęsy. Bo wkurza mnie to, że szewc bez butów chodzi :)
z Sosnowca lub okolic ktoś się znajdzie na wymianę? (DG, Mysłowice, Będzin, Katowice) :)
Białystok, na wymianę szukam :)
Widzę, że tutaj Śląsk jest często wywoływany...
Jeżeli ktoś szuka stylistki w okolicach Katowic to zapraszam do swojej pracowni: Katowice, ul. Ligocka 5 niedaleko autostrady A4.
Namiary i strony ze zdjęciami w stopce, kontakt priv na forum, facebook, tel na stronie www ;)
Metoda 1 do 1, 2 do 1, lada moment 3 do 1 i noreczki, co do stylizacji dogadam się z każdym ;)
Jak coś to mogę zaprosić do siebie Panie z Warszawy :) Przyjmuję w salonie na Woli :)
Patios a gdzie na woli? bo ja mieszkam na woli :)
Ja również zrobię rzeski za rzęski :)
dziewczyny z zachodniopomorskiego pisac :)
Szczecin, Szczecinek, Wałcz, Piła
o! Salon, w którym pracuję jest na Ożarowskiej. Ale już mam praktycznie gotowe stanowisko do przedłużania rzęs koło domu czyli okolice Cmentarza żydowskiego :) Mam tam taki mały lokalik w bloku, który stał niewykorzystany (poza trzymaniem tam rowerów :P ) i stwierdziłam, ze jak bede chciała robić rzęski komus z rodziny to nie bedzie musiał mi płacic, tak jak to było w salonie. (bo pracuje dla kogoś, nie podnajmuje stanowiska).
ps jezeli ktoś bardzo chce, to mogę dojechać. Mam znajome, które zajmują się rzęskami, wiec dojeżdżam do nich,bo nie muszę brac lampy ani innych :)
Szukam w Gorzowie Wielkopolskim, tutaj to jest jakas wioska chyba, rozgladam sie za profesjonalnymi rzeskami i nic :(
a ja szukam dla klientki noszącej 1:1 kogos z Tych może być Zielona Góra? ktoś chętny?
:) Hej, ja chyba pierwszy raz się udzielam, chętnie wymieniłabym się z kimś rzęski-pazurki.
Zajmuję się rzęsami, paznokcie robię sobie sama, ale męczy mnie to już :)
Chętnie skorzystałabym z takiej wymiany usług :))) :skacze:
-- Olsztyn :)
Hej :) jest ktoś z Radomia kto robi rzęski? moja koleżanka wyjechała do Anglii i zostałam na lodzie :(
Hej :)
Chętnie wymienię rzęsy na rzęsy, z okolic Rzeszowa lub Przeworska :)
Chętnie wymienię za rzęski - pazurki, rzęski, zabieg mikroder lub kwasy Okolice Zakopanego, Nowy Targ, Sucha Besk, Kraków itd
ja moge być modelka Gdańsk/Gdynia może ktoś potrzebuje :)
Witajcie dziewczyny, poszukuję certyfikowanej stylistki z Krakowa do koleżeńskiej wymiany -rzęsy za rzęsy - czyli ja robię aplikację Tobie, a Ty mnie za darmo.Wszystkie szczegóły oczywiście do uzgodnienia
Pozdrawiam! Piszcie tutaj, lub w wiadomości prywatnej :)
Dziewczyny, a jest ktoś z Bydgoszczy, kto robi rzęsy objętościowe? najlepiej po szkoleniu w Noble, bo wtedy wiem, że pracuje według tych samych metod.
A ja zapraszam do mnie na rzęski :) Robię w Warszawie na Bródnie :-)
a co marchewkowy robi w Bydgoszczy? :)
stylistki dla klientki szukałam, ale już znalazłam i przekazałam w dobre ręce :)
Szukam stylistek z okolic Ełk/Grajewo oraz z Norwegii-Oslo. Oddam klientki z tych okolic w dobre ręce:-)
Ze Skierniewic też szukam na Hollywooda, szkoda mi tych dojeżdżajątych klientek:-(
Czy jest tu ktoś z Gliwic chetny na wymiane? Ja zrobie paznokcie lub inny zabieg a ktoś mi rzęsy? :)
katiii, w Oslo mam zdolną koleżankę rzęsową :D
tu kontakt:
a ja szukam dla swojej klientki albo jednorazowo albo do przejęcia. dojazd do niej do domu Warszawa okolice Inflanckiej, potrzeba w następnym tygodniu max czwartek , kazdy dzien od 18. 1:1
Szukam stylistki rzęs w Mannheim i okolicach,która wymienilaby się ze mną-rzęsy za rzęsy :)
szukam stylistki rzęs w łodzi, konieczne metody objętościowe, chce oddac klientke w dobre ręce ;)
Gosia Michalak forumowa Bombelkowa ;)
tak też poleciłam :) mam nadzieję ze ją przygarnie , bo to stała klientka ;)