-
Odp: ręka do ćwiczeń
na tych dłoniach na pewno będziesz mogła sobie poćwiczyć
palce są na tyle elastyczne, że będziesz mogła je dowolnie wygiąć
także osobiście polecam CI - ja często korzystałam z z nich testując nowe zdobienia
aby zobaczyć ja będzie wyglądać na całej dłoni ;)
-
Tez ogladalam te dlonie na allegro izastanawiam sie nad nimi coraz mocniej:-)
-
Sywuś nie ma co się zastanawiać - ja szczerze polecam :ok:
-
Ja sie zastanawiam od kilku dni czy nie kupić takiej drewnianej dloni (jak te drewniane modele w sklepach dla artystow)i tego sobie tak nie przerobić na rękę do ćwiczenie :) tam wszystkie palce (kostki) sie zginają ... 18 6cm Wooden Articulated Right Hand Manikin Model Gift Art Alternatives LS4G | eBay o takie ! bardzo tanie toto i wygląda całkiem ok :) zawsze można dokupić to "cos" co sie przykręca do biurka i zamocować na koncu taka lapke , wiecie te stare maszynki do mięsa sie wlasnie takim czyms instalowalo do blatu :D zabrakło mi słowa ale myślę ze wiecie co mi chodzi po glowie? :) nio i tak to sobie przerobić , jak myślicie dobrze kombinuje?
-
-
Perfect beauty z tego co się doczytałam ma takie łapki, ale na zamówienie i nie znam ceny....https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/...52332273_n.jpg tak oto wyglada :)
-
dziewczyny czy jest tu temat o mistrzostwach ????
;)
upsss....pomyliło mi sie ,gdzie ja to wpisałam sorki....
-
a czy wogóle warto kupować cos takiego? wygno jest to rzeczywiście do ćwiczeń?
-
Ja na takiej gumowej dłoni ćwiczyłam kiedyś ale dość szybko się niszczy, lepiej nie odrywać żelu bo czasem może oderwać sie z kawałkiem gumy, lepiej spiłować:) Ta ręka też jest trochę niewygodna, palce niby się wyginają ale ciężko, trzeba się namęczyć. Zagłębienia przy wałach paznokciowych też są przesadzone, nie odzwierciedla kształtu ludzkich paznokci i skórek:). Teraz marzy mi się ta druga, przypominająca rękę robota, ale ceny są dość wygórowane;/
-
Przepraszam z góry, że nie w temacie, ale nie mogłam znaleźć informacji,a wiem, że kiedyś ktoś wstawiał :) gotowe wzór do wydrukowania paznokci na których można ćwiczyć wzory, proszę o ratunek