Odp: [sprzedam] Kwiatuszki FIMO :D
Cytat:
Napisał
asia
bardzo dobra cena nie wiem ile oni musieli od chinczyków tego kupić żeby tak wyszło że jeszcze na tym zarabiają:) ale dzięki za stronkę wypatrzyłam kilka drobiazgów. używalaś może tych form za 20zł? niebiesko-srebrnych? jak coś to będą dla mnei na ćwiczeniówki, ale może sa dobre?
kochana form nie mialam;) formy mam od dobrejrady o ile dobrze pamietam;) le nie pracuje na formach bo nie umię ;(;(;(;(;(;(;( wychodza mi takie paskudne na formie ze masakra ;(;(;(
ma swietna karuzelk ozdob srebrnych za 5,5 zł;) Same cyrkonie o roznych ksztaltach i wielkosciach ;D zamowilamsobie, wplace w poniedzialek pieniazki i zobacze co to bedzie;)
A co do fimo od nich to rewelka, swietnie wygladaja, latwo sie kroja...
Odp: [sprzedam] Kwiatuszki FIMO :D
ja sie moge przyznać że jeszcze swoich nei kroiłam, ale tam napisali żeby pod ciepłą wodą zmiększyć, więc trzeba będzie spróbowac:)
już kroiłam, fajna sprawa:) i są taaaakie sliczne!!!
zrobiłam sobie wzornik moich fimo
Załącznik 15155
Odp: Modelina FIMO - zróbmy to same
Bardzo fajne!!!:good:
Ja tez pare mam ale juz kupilam pokrojone.Tez jestem zadowolona.
Asia fajne te fimo i pomysł z wzornikiem na nie ;)
ja jeszcze też nie miałam żadnych z ozdóbek fimo, ale moze kiedyś się skusze :D
asia wzornik bardzo pomysłowy:D....kurcze te fimo po 1,50 to taniocha...chyba kupie kilka lasek:]...
Asiu super :D ja tez bardzo lubię fimo :D zwłaszcza buźki :skacze: i listki :D
dziękuję ślicznie:) ja chyba najbardziej kwiatki i owocki:D
A ja jakoś jak fimo weszło na rynek, to nie byłam przekonana - jakoś tak "plastikowo" mi to wyglądało. Jednak na kursie dziewczyny pokazały mi o co w tym chodzi i jak ślicznie to wygląda i się przekonałam :)
Aaa, Pomijacz - dzięki za linka :) Muszę co prawda do wypłaty poczekać, ale chyba się na coś skuszę :D
cena super tylko ja sie jakos do fimo przekonac nie moge szczegolnie do owocow...moze ze mna jest cos nie tak ale fimo to mi sie kojarzy z takimi tipsami z odpustu:P
no co Ty?? fimo to świetne rozwiązanie jak klientka nie chce np. kwiatków z akrylu :D a owoce sa świetne na lato :D wtopione w brokatowe tło wygladaja jak galaretka z owocami :glodny: a listki fimo widziałaś?? albo te słodkie buźki a'la gify z GG?? albo kaczuszki na wielkanoc??
dla mnie fimo jest śwetne i często uzywam :good:
Ja tez bardzo lubie FIMO i zwlaszcza owoce na lato wygladaja super. Do zjedzenia.
No ceny Fimo na allegro sa super. Tylko ja sie zastanawiam czy slupki bede sama umiala pociac, czy moze lepiej pociete kupic. :huh:
Jak zrobicie cos ladnego z fimo to wstawcie fotki bo jakis inspiracji szukam :D
doklejam linki do ciekawych wzorkow z fimo
Ozdoby FIMO unikatowe * Tylko u mnie * #L03 (1003848888) - Aukcje internetowe Allegro
Ozdoby FIMO z cyrkonią* 3D * 3D3 * błękitny (993726626) - Aukcje internetowe Allegro
mi najbardziej poodba się cieniowanie z brokatu a na to owocki fimo- wtedy kojarzy się z drinkiem lub przetworem
albo frenchyk+ kwiatki albo motylki fimo
na noc nam takie pysznosci pokazywac? :aty: :aty: i pojdzie nam wszystko w boczki ;p
Ściągłam dość dawno temu artykuł o produkcji ozdób z fimo takich do pazurków w formie plasterków. Tyle zajefajnych wzorów tam było że aż głowa pęka i strasznie ciężkich do wykonania :/ Nie wiedziałam jak się to utwardza i doczytałam tu, że poprzez wodę lub temp :) Supcio tylko niech mi ktoś powie - jak już cudem ukleję wzór który ma np. 10cm średnicy - to jak to poturlać do średnicy malutkiego plasterka fimo z allegro?? To będę to turlać do usranej śmierci :D może są do tego jakieś wyciskarki lub turladła. Wiem że wzorek się nie odkształci bo czytałam ale jak to uturlać??:o No i ile w przybliżeniu długości ma mieć ten wzór - wałek- przed turlaniem aby to było zdatne do turlania ^^
ooo, świetny pomysł. ale dużo roboty przy tym chyba :D
FIMO sa ekstra. Ja kupiłam kilka pociętych już a później laseczki :) i wychodzi dużo taniej :)
robiłam kiedyś cytruski w połączeniu z zielonym i żółtym żelem na końcach, wyglądały niesamowicie
Cytat:
Napisał
natalia268
ja kupowałam 1 pałeczke za 1zł :]
Powiedz :D gdzie? :master:
ojej dopiero teraz zauwazyłam :leze:...kupowałam na stoisku, tak jakby na ulicy... chyba kobieta nie wiedziała ile to moze kosztowac ;)
A tak w ogole czym tniecie fimo? czym najlepiej Wam idzie?
ja mam taki wysuwany nozyk z castoramy, do tapet to chyba jest