Już nie mogę się doczekać aż gazetka będzie do kupienia :)
Było by fajnie jakby AP miało jakąś fajną ofertę dla prenumeratorów może z jakimś prezencikiem? :)
Printable View
Już nie mogę się doczekać aż gazetka będzie do kupienia :)
Było by fajnie jakby AP miało jakąś fajną ofertę dla prenumeratorów może z jakimś prezencikiem? :)
Przeciez juz jest dostepna ;)
Ostatnio była oferta dla nowych prenumeratorów, żel lakier dodawaliśmy gratis:)
Prawdopodobnie niedługo będzie nowa promocja:)
To ja gapa jestem i ją przegapiłam :(
To może i ja wreszcie zaprenumeruje.... Bo tak mi schodzi i schodzi :(
OOoo to teraz trzeba czekać na promocję i zaprenumeruję :skacze: Jak brałam prenumeratę "Paznokci" to trafiłam na promocję z kalendarzem :D
ooo ja tez tak muszę zrobić :) a ja na gazetkę czekam do soboty, jakoś dam radę :( i tez postaram się rozwiązać labirynt :D
---------- Dodano o godzinie 19:35 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:33 ----------
tylko powiedzcie mi jeszcze dziewczyny, jeśli chodzi np. o te promocje to w gazetce będzie to pisać? :)
Ja czekam na gazetkę z Allegro od piątku :(
Pewnie znowu o mnie zapomnieli :(
Ech :( :( :(
Gazeta wyszła w piątek, na prędkość poczty wpływu nie mamy niestety:(
Teraz jest promocja z tego co pamiętam gratis jest lakier i hybryda, tylko niech ktoś z redakcji odpisze czy jest jeszcze aktualna i powie coś więcej np. jeśli teraz wpłacę pieniądze to czy dostanę następny numer i do niego gratisy czy jak to bedzie wygladac
no właśnie tez jestem ciekawa jak to jest :)
marzena k. wiem...Cytat:
Gazeta wyszła w piątek, na prędkość poczty wpływu nie mamy niestety
Dowiadywałam się u sprzedawcy. Gazetkę wysłali w piątek. A tu już prawie następny a ja gazetki nadal nie mam ;(
Ach ta nasza poczta :aty::aty::aty:
Kolejny argument by zamówić wreszcie prenumeratę:pies:
No ja tez się do tego zabieram i się nie mogę jakoś zabrać, żeby zamówić :(
Ja mam prenumeratę od kilku miesięcy , załapałam sie na kalendarz jako prezent i jestem bardzo zadowolona , jak tylko ta mi się skończy zamawiam następną bo mam spokojną głowę a gazetka szybko trafia do moich rąk , no i kalendarz jest fantastyczny , na 2013 też muszę taki mieć :yess::D