Zrobiłam... ale fotki wyszły beznadziejne... może spróbuje coś lepszego zmajstrować jak znajde czas... :)
Printable View
Zrobiłam... ale fotki wyszły beznadziejne... może spróbuje coś lepszego zmajstrować jak znajde czas... :)
Ciekawy konkursik, a ombre szalenie modne ostatnio :)
fajniutki konkursik :) muszę szukać kogoś z naturalnymi pazurami :)
ja również mam ochotę wziąć udział w konkursie trzeba tylko poszukać modelki z ładną naturalną płytką a to nie takie proste :huh:
wysłałam prace, mam nadzieje że sie spodoba :)
Z racji, że nie mogę mieć w pracy żadnych paznokci przedłuzonych, moje naturalki trochę odżyły:P Nie są jakieś tam zbyt długie,ale spróbuję...Ale dopiero na weekend:/:
Ale fajny konkurs :yess: tylko nie mam nikogo z naturalnymi pazurkami :/:
ja mam tak jak aga zdobienie wyszło całkiem fajnie, natomiast na fotce d*py nie urywa, no ale zaryzykuje ;)
Ej no co za słownictwo :o !!
już któryś raz widzę na forum zwrot nazwijmy go "dobitnym" ! ; przecież można użyć całkiem innych, łagodniejszych dla oka a wyrażających nieco więcej treści części mowy / zdania.
Postarajmy się pisać kulturalniej, co ? ;)
Mi się kłebią w głowie pomysły nie wiem na co się zdecydować:D
mam nadzieję że będzie mnóstwo prac!!!
uwaga, z powodu wielu pytan, informujemy, ze mozliwe są obie wersje ombre, gradacja koloru oraz cieniowanie
ja coś tam zrobiłam.....ale nie wiem czy sie nadaje.....pomyślę:)
teraz to wiem jeszcze mniej... czym się różni gradacja koloru od cieniowania??
Ombre nails jest pomalowanie każdego z paznokci innym lakierem, ale tego samego odcienia - od ciemniejszego po najjaśniejszy.Po prostu malujemy każdy paznokieć o ton jaśniejszym lakierem.
Cieniowanie natomiast, to ten sposób z gąbeczką. Malujemy paznokcie na jeden kolor i gąbeczką nakładamy inny tak, by powstało cieniowanie.
Jeśli się mylę, to niech ktoś mnie poprawi :)
Dobrze mowisz ;)
ja pasuje;/ nic mi nie wychodzi...
daimond mi też i odpuściłam
ja wysłałam, żałuje, bo totalna klapa
a jaaaasne zawsze tak wszyscy mówią a potem oglądamy cudeńka..:D
moje wyszły superowe,ale niestety na żywo,bo na zdjęciu tego nie widać, trochę kolorki sa zniekształcone i nie widać dobrze płynnego przejścia kolorków
Świetny konkurs szkoda że tak późno Was znalazłam, mam nadzieję że na kolejny się załapię, pozdrawiam.
a mi wyszło:) wkleiłam w kolorowych:) teraz muszę zrobić wersję na konkurs....
ide sie wziac za konkursiaki... juz tak dawno nie bralam udzialu... ;)
moja praca już wysłała wiec nic nie zmienię, następnym razem będę wiedziała jak robić zdjęcia :)
moje paznokcie tak beznadziejnie wygladaja na zdjeciach ze nie wiem co mam zrobic ... :(
hm a co sie stalo? czsami dobrze jest oswietlić pazury dwoma lampkami z dwoch stron
Wlasnie odbija mi sie swiatlo od karteczki na ktorej mam napisany ten tekst "pazurki w stylu..." :/:
i strasznie niewyrazne wychodza.
nigdy nie mialam problemu ze zdjeciami :o
edit: udało sie i juz wyslalam ;)
czy dostaje sie potwierdzenie? bo mi cos poczta szwankuje jesli chodzi o zalaczniki :)
dostaje się automatyczne i 'ręczne' ;)
no ja wreszcie zrealizowalam swoj pomysl na mojej klientce ,teraz tylko zdjecie wybrac i wysylam :P:skacze:
A ja nie mogę się doczekać co tam wymyśliłyście,ja nie biorę udziału,ale ciekawość mnie zżera:P
No to do pracy rodacy......:ok:
jakoś nie moglam sie zebrac patrze dziś. a to już tylko do piątku - a myslalam ze do 21 września !!! łłooo matko :P trzeba sie ogarnąć w końcu ;]
ja zrobiłam wczoraj na mojej szerokachnej płytce i jakoś efekt nie jest zadowalający , ale co mi szkodzi wysłać :)
Wysyłać, wysyłać, każda praca się liczy :) będzie co oglądać
oraz przypominam o bileciku z napisem ;)
Ja dziś wieczorkiem wyślę swoją pracę, jestem bardzo ciekawa waszych :)
No to wysłałam... Zastanawiałam się kilka dni nad wyborem fotki...
ja dopiero w piątek bede dzialać ,wszystko juz przygotowane- mam nadzieje ze zdarzę :] i ze modelka mnie nie wystawi.
ja tez własnie wysłałam pracę :) ale wyjeżdzam na urlop i poczytam dopiero jak wrócę co i jak :)